Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја желим свима да се извинем,јер често не могу да превазиђем свој танатос,и поред констатног еросног изласка... ^-^ Лепа темица , за час прођоше две странице и ево у трећој смо хехехехехе.... Па овак ја да кажем а имам коме да се извиним - ред био био јел да Нека ми опрости и прими ивињење ( мада верујем да је то одавно можда већ учињено , пошто све ово одавно и збило ) , брат ЗОСИМА , бивши МАХ како се некада звао ( ето о ком се то времену види кад је то било ) на мојој почетној грешци при самом долску на форуму , на мом неразумевању и не схватању , па ако је могуће нисмо се лично ни видели а ни упознали - да ми опростиш на овај мој погани језик ! Праштај ! Праштам , нека нам Господ благи све опрости ! Клањам се уз целивом руке! ------------------- Такође, тражим опроштај и желим да се извиним сестри Оливери , исто на мом неразумевању и можда на мом великом нестрпљењу а и смирењу за све што се десило ! Праштај ! Праштам , нека нам Господ благи све опрости ! Клањам се уз целивом руке! ------------------- Такође и од свих Вас , Браћо и Сетре , ако је било нечега - опростите ми није ми била лоша намера! Праштај те ! Праштам , нека Нам Господ благи све опрости ! Клањам Вам се са целивом руке! ------------------ Ово све искрено из срца и душе желим! мирођија, Скопљанац, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Брат Лазар Нешић ради на једном озбиљном интернет пројекту који ће да се бави богословљем уз малу помоћ и асистенцију људи са Поука. То ће бити нешто код нас невиђено добро. Урађен је преднацрт, почетни изглед и могу да вам кажем да "одваљује" Заиста је нешто за шта ћу радо да заложим себе и нећу се штедети... Лазар је толико кул лик да ја немам речи и сматрам га својим личним пријатељем (као и његову предивну супругу) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Извињавам ти се Мартии, али исправи последњу реченицу у поруци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ево, ја се извињавам Зосими...два пута сам га испровоцирала својим постовима који му се нису допали...(овај други на теми о Биљани Србљановић) праштај брате, нисмо се разумели... Зосима је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Извињавам ти се Мартии, али исправи последњу реченицу у поруци... Брзина писања те неко словце улети а да неприметим! Хвала ти , нема потребе да се извињаваш ! Жива и здрава ми била! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Хвала Марти... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Колико мало треба да ствари дођу на своје... тако и треба да се понашају хришћани. Да не заспимо са осудама у срцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Све то треба и заиста да осетимо , да не буде ово као што лист папира све трпи , тако и форум све да трпи , већ да уистину осетимо то што нам је најпотребније - измирење и опраштање са завађенима , посвађанима... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Колико примећујем, први сам на топ листи извињења Таленат је то,да вам све сунем у лице,па ми се после извињавате... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 јао који сте хитови greengrin greengrin greengrin чек, морам да отворим најозбиљнију тему на форуму, окачићу линк zru клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Колико примећујем, први сам на топ листи извињења Таленат је то,да вам све сунем у лице,па ми се после извињавате... :-* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 евеј, hit it ... https://www.pouke.org/forum/topic/17668-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%82%D0%BE%D0%B3-%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B3/ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Da, da ne zaboravim, izvinjavam se ideji DA da preraste u NVO, jedino sam o njoj ruzno govorila. Eto prastajte duhovna aristokratijo. Константин Чокић and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329860323' post='588600] јао који сте хитови greengrin greengrin greengrin чек, морам да отворим најозбиљнију тему на форуму, окачићу линк zru Ајде Милане,једно мало извињење од тебе па таман се горе померале. Ајде,јабуко са гране...одушеви нас,опет и опет Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Колико примећујем, први сам на топ листи извињења Таленат је то,да вам све сунем у лице,па ми се после извињавате... опасан си ти... 301 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука