Жика Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 @Poslednji Mohikanac Које си вероисповести? АлександраВ and Poslednji Mohikanac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 9 минута, Poslednji Mohikanac рече Jako volim teatar. Koji ti je omiljeni teatar u Londonu? Jel teatri na Strandu imaju i dramski repertoar pored mjuzikla? Šta se daje u New London Theatre trenutno? АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 10 минута, Poslednji Mohikanac рече Sto se tice cirilice ako sam mogao da naucim grcki, jevrejski i latinski Свака част, импресиониран сам познавањем толико језика, од којих неки нису нимало једноставни, баш сте талентовани пре 11 минута, Poslednji Mohikanac рече Neznam zasto se stidite vase cirilice i sve cesce vidim latinicu na prodavnicama i td. Ех, long story... Ни ја нисам сигуран више шта је разлог за нестајање ћирилице. пре 12 минута, Poslednji Mohikanac рече Bi ovde ne cenite teatar. Надам се да ће се стање променити када стандард буде растао. пре 13 минута, Poslednji Mohikanac рече Nedostaje mi moj pab. Надам се да га бар донекле могу заментити неки од београдских пабова, има их прилично, а у некима имају и одличан избор пива. С обзиром да долазите са Острва, морам да вас питам за кога навијате? Жика and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 16 минута, Жика рече @Poslednji Mohikanac Које си вероисповести? Reformiran Baptista! пре 9 минута, Драшко рече Koji ti je omiljeni teatar u Londonu? Jel teatri na Strandu imaju i dramski repertoar pored mjuzikla? Šta se daje u New London Theatre trenutno? Her Maesty's Theatre mada volim i sve druge na West End. Pa nki da a neki ne. Neznam zato sto ne zivim trenutno tamo. пре 4 минута, Срђан Шијакињић рече Свака част, импресиониран сам познавањем толико језика, од којих неки нису нимало једноставни, баш сте талентовани Ех, long story... Ни ја нисам сигуран више шта је разлог за нестајање ћирилице. Надам се да ће се стање променити када стандард буде растао. Надам се да га бар донекле могу заментити неки од београдских пабова, има их прилично, а у некима имају и одличан избор пива. С обзиром да долазите са Острва, морам да вас питам за кога навијате? АлександраВ, Жика, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 1 сат, "Tamo daleko" рече U svakom slucaju je lepo I hvala Ti na tome! S obzirom da si ziveo (ili posecivao samo?) vise zemalja u svetu, da li bi mogao da izdvojis mesto koje ti je omiljeno I da nam opises? Oprosti nisam video da si ovo napisao. Posecivao sam mnogo vise od ovoga. Da izdvojim: Pariz. Najlepsi i najromanticniji grad na svetu. Preporucujem vam da odete tamo sa devojkom ili zenom i to po mogucstvu u prolece i da se provozate Sena navece. Zalazak sunca je prekrasan a sa obale padaju cvetovi na reka. Na obali , na nekim mestima, se okupljaju ljudi i plesu valcer. Sta mvam kazem predivno. Istorija, umetnost na svakom koraku. Lepi mali bistro. To je zaista tesko opisati to treba videti! "Tamo daleko", Жика, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Da li znate sta Srbija ima najlepse na svetu? Zene! Vase zene su lepotice ali vi to ne umete da cenite, primecujem! Najlepse sam video kada sam bio u poseti u Kragujevac. U kontaktu sa vasim zenama sam primetio da su nekako opustene i drage. Жика and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 16 минута, Poslednji Mohikanac рече Reformiran Baptista! Her Maesty's Theatre mada volim i sve druge na West End. Pa nki da a neki ne. Neznam zato sto ne zivim trenutno tamo. Честитам на титули онда, врло заслужено (мада ја од британских клубова некако највише симпатишем Селтик и Ливерпул)! Како вам се чини колико ми Срби волимо и ценимо фудбал? Пошто овде се често може чути да смо спортска нација, а стадиони у хале су нам често празњикаве... Док је рецимо енглеска друга лига, па чак и трећа и четврта, врло врло гледана. Чини ми се чак да је Чемпионшип био четврта најгледанија лига у Европи у одређеном тренутку. Реците ми, колико ваши сународници познају Србију и колико прате дешавања на Балкану? Неки познаници који су имали прилику да посете Уједињено Краљевство кажу да већина Британаца није баш сигурна ни где се Србија тачно налази на карти Надам се да се слика која је била доминантна 90-их година о нашој земљи мало променила на боље у последње време. П.С: Хвала на одгворима, и извините ако вас мало бомбардујем питањима, али врло ме занима како људи из других култура доживљавају Србију. А такође и врло волим британску културу, а не среће се баш сваки дан Лондонац који је расположен за ћаскање на српском. Poslednji Mohikanac, Жика and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Честитам на титули онда, врло заслужено (мада ја од британских клубова некако највише симпатишем Селтик и Ливерпул)! Како вам се чини колико ми Срби волимо и ценимо фудбал? Пошто овде се често може чути да смо спортска нација, а стадиони у хале су нам често празњикаве... Док је рецимо енглеска друга лига, па чак и трећа и четврта, врло врло гледана. Чини ми се чак да је Чемпионшип био четврта најгледанија лига у Европи у одређеном тренутку. Реците ми, колико ваши сународници познају Србију и колико прате дешавања на Балкану? Неки познаници који су имали прилику да посете Уједињено Краљевство кажу да већина Британаца није баш сигурна ни где се Србија тачно налази на карти Надам се да се слика која је била доминантна 90-их година о нашој земљи мало променила на боље у последње време. П.С: Хвала на одгворима, и извините ако вас мало бомбардујем питањима, али врло ме занима како људи из других култура доживљавају Србију. А такође и врло волим британску културу, а не среће се баш сваки дан Лондонац који је расположен за ћаскање на српском. Vi ste izuzetno talentovana nacija u svemu ne samo u fudbal. Vi imate nacionalna osobina da nista ne dovrsite. Odlicno pocnete i uradite sredinu ali nikako kraj. Tako i u fudbal. Vas fudbal je vezan sa politikom sto nije dobro. Sto se tice poznavanja Srbija jako je tesko reci. Mnogo zna Jugoslavia a ono posle toga neznaju. Novak Djokovic je dosta promenio sliku o Srbiji a i vasi fudbaleri. Срђан Шијакињић, Жика and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 7 минута, Poslednji Mohikanac рече primecujem Loše, zapravo pogrešno primećuješ... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Loše, zapravo pogrešno primećuješ... To je moj utisak. Brtanke nebi nikada pristale na takav tretman kakav zene imaju ovde. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 1 минут, Poslednji Mohikanac рече To je moj utisak. Brtanke nebi nikada pristale na takav tretman kakav zene imaju ovde. Britanke "ostavi" Britima... Kolko sam shvatio, niti si ti, ami ovde ponajmanje-nismo Briti... Justin Waters, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 3 минута, Poslednji Mohikanac рече Vi ste izuzetno talentovana nacija u svemu ne samo u fudbal. Vi imate nacionalna osobina da nista ne dovrsite. Odlicno pocnete i uradite sredinu ali nikako kraj. Tako i u fudbal. Vas fudbal je vezan sa politikom sto nije dobro. Sto se tice poznavanja Srbija jako je tesko reci. Mnogo zna Jugoslavia a ono posle toga neznaju. Novak Djokovic je dosta promenio sliku o Srbiji a i vasi fudbaleri. Да, колико пратим, Матић је тренутно један од бољих играча баш у Челзију... А пре њега Бане Ивановић, па још пре Матеја Кежман, претпостављам да су оставили солидан утисак. Јесте ли имали прилике да обиђете још неке градове по Србији сем Београда и Крагујевца? Poslednji Mohikanac је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече Да, колико пратим, Матић је тренутно један од бољих играча баш у Челзију... А пре њега Бане Ивановић, па још пре Матеја Кежман, претпостављам да су оставили солидан утисак. Јесте ли имали прилике да обиђете још неке градове по Србији сем Београда и Крагујевца? Da Novi Sad, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Nis, Leskovac, Kraljevo, Novi Pazer, Krusevac... Срђан Шијакињић and Жика је реаговао/ла на ово 2 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 4 минута, Милан Ракић рече Britanke "ostavi" Britima... Kolko sam shvatio, niti si ti, ami ovde ponajmanje-nismo Briti... Ne razumem! Mozete li mi objasniti? Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 пре 2 минута, Poslednji Mohikanac рече Ne razumem! Mozete li mi objasniti? Nema potrebe za objašnjavanjem! Naše žene,ako ne slušaju, to mi Srbi vrlo lako rešimo. Zvalimo jednu preko uveta, pa da vidiš da l će da pita nešto Agaton Vuzman, Juanito and Poslednji Mohikanac је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука