Александар Милојков Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Videla sam ove fotografije, je l ima neko naucno objasnjenje zasto se osmehuje? Срео се са Христом. Ово су ти "верификације" у Православљу. "Бог није Бог мртвих већ Бог живих." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ово што је брат Александар поменуо на: "Сећајући се....Другог и славног Доласка...", помињао је одавно владика Игнатије (и тада је то било забуна), чини ми се, баш у књизи СЕЋАЊЕ НА БУДУЋНОСТ! А, ево, сад имамо и пластичан пример тога... Хвала, брате! Александар Милојков and sleki је реаговао/ла на ово 2 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 kad umrem necu nista da cekam,nikakvo vrijeme izmedju mene i Njega nece da postoji,jednostavno ODMAH idem Gospodu Bogu mome...dusa jeste besmrtna,i naravno da je takva Bogom,kao i sve sto jeste...ne znam onda cemu takvo naglasavanje... feeble and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Срео се са Христом. Ово су ти "верификације" у Православљу. "Бог није Бог мртвих већ Бог живих." Мислиш да кад неко ван Цркве умре, да на његовом лицу не може бити осмјеха? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Мислиш да кад неко ван Цркве умре, да на његовом лицу не може бити осмјеха? Ван Христа, не. Никада нисам тврдио да знам како ће Христос присајединити оне који из "објективних" разлога нису познали Цркву. Оно што тврдим је: ван Христа нема спасења. Dusan Mancic, anajrim and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ван Христа, не. Никада нисам тврдио да знам како ће Христос присајединити оне који из "објективних" разлога нису познали Цркву. Оно што тврдим је: ван Христа нема спасења. Да, тако јесте. Суштина да ван Христа нема спасења, значи управо то да био незнабожац, или вјерујући, по смрти ћеш се суочити са Христом и према томе могућим спасењем, на Богу зна начин, а не да онај ко Христа за живота није спознао, нема му спасења. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Nije Gospod tako surov kao mi, naci ce on nacina i mesta i za dobre ljude koji ga ne prepoznase u ovome svetu. Bog je ljubav. Natasa. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ван Христа, не. Никада нисам тврдио да знам како ће Христос присајединити оне који из "објективних" разлога нису познали Цркву. Оно што тврдим је: ван Христа нема спасења. To je i meni zackoljica, zasto smo mi privilegovani, a neko ne .mislise. I zasto su bas Jevreji izabran narod? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ван Христа, не. Никада нисам тврдио да знам како ће Христос присајединити оне који из "објективних" разлога нису познали Цркву. Оно што тврдим је: ван Христа нема спасења. Ма није то проблем, него како знаш да ти неки тамо нису ”верификација”, а овај старац препознат? Ако се смеју и (нпр.) католици и православни, како да знамо шта је ”верификовано” од та два? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 To i meni zackoljica, zasto smo mi privilegovani, a neko ne .mislise. I zasto su bas Jevreji izabran narod? Ако се гледа мало уназад, Јевреји потичу од Аврама. Аврам је био изузетно вјеран лик, један од ријетких који је у Вавилону задржао вјеру у једног истинског Бога. Остало је историја, потомци Аврама као они из који ће се родити Христос, Богочовјек. Хришћани као изабрани, су наставак лозе старог Израиља, и аврамовог насљедства, насљедства које бива по вјери. Једино је питање зашто није уређено да у једном моменту историје сви људи чују Јеванђеље, па ондак послије како људима буде на вољи, хоће ли се држати или неће. Овако много људи ни послије Христа није чуло Јеванђеље. Е, шта да човјек мисли, Бог сами зна зашто је допустио то. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ма није то проблем, него како знаш да ти неки тамо нису ”верификација”, а овај старац препознат? Ако се смеју и (нпр.) католици и православни, како да знамо шта је ”верификовано” од та два? Pa i katolici veruju da van Hrista nema spasenja. Veca bi misterija bila da se musliman osmehuje posle smrti .mislise. , mada ne cuh za takav slucaj. Ovo sa starcem i osmehom je zaista neverovatno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ако се гледа мало уназад, Јевреји потичу од Аврама. Аврам је био изузетно вјеран лик, један од ријетких који је у Вавилону задржао вјеру у једног истинског Бога. Остало је историја, потомци Аврама као они из који ће се родити Христос, Богочовјек. Хришћани као изабрани, су наставак лозе старог Израиља, и аврамовог насљедства, насљедства које бива по вјери. Једино је питање зашто није уређено да у једном моменту историје сви људи чују Јеванђеље, па ондак послије како људима буде на вољи, хоће ли се држати или неће. Овако много људи ни послије Христа није чуло Јеванђеље. Е, шта да човјек мисли, Бог сами зна зашто је допустио то. Da...to je bas misterija .mislise. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Pa i katolici veruju da van Hrista nema spasenja. Veca bi misterija bila da se musliman osmehuje posle smrti .mislise. , mada ne cuh za takav slucaj. Ovo sa starcem i osmehom je zaista neverovatno. Има их и то баш међу талибанима и разним другим "муслиманским борцима" по Палеситни и другим мјестима гдје се гине у рату. И онда можеш претпоставити шта они о томе пишу. "Алахови праведници, Аллах их наградио, Аллах ово, Аллах оно....Слично је као и са нетрулежним тијелима. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Има их и то баш међу талибанима и разним другим "муслиманским борцима" по Палеситни и другим мјестима гдје се гине у рату. И онда можеш претпоставити шта они о томе пишу. "Алахови праведници, Аллах их наградио, Аллах ово, Аллах оно....Слично је као и са нетрулежним тијелима. Pa onda osmeh starca sa Svete Gore ne znaci bas puno kao dokaz, ako ima nasmejanih muslimana, i naravno da je to istina .mislise. . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Pa onda osmeh starca sa Svete Gore ne znaci bas puno kao dokaz, ako ima nasmejanih muslimana, i naravno da je to istina .mislise. . Наравно да то не треба гледати као доказ. Послије смрти, не долази до секундарног атрофирања мишића и престанка сваког импулса у тијелу. Тијелу има још преостали импулс - енергију која ће исцурити убрзо након смрти, и при чему се свакако може догодити и оваква појава. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука