DYNABLASTER Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 bice on izgleda smiren & skrusen jednim t1253 -OMMMMMMMM! :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Пре ће бити да је вређао овај Јеховин сведок Нишизава. Čista projekcija. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 И ја да сам био жив 1389-е разбио би Турке боље од Милоша Обилића, буди убеђен... Ваш је проблем што се лењи и беспослени па се замлаћујете. Родитељи би требало да вам укину џепарац па би се смирили мало. Natasa. and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 И ја да сам био жив 1389-е разбио би Турке боље од Милоша Обилића, буди убеђен... Ваш је проблем што се лењи и беспослени па се замлаћујете. Родитељи би требало да вам укину џепарац па би се смирили мало. Дечко,за твоју информацију ја се издржавам сам. А очигледно је да ти не знаш докле је спреман родољуб да се жртвује за Отаџбину,па се зато и спрдаш и сумњаш.То доказује да у себи немаш љубави према своме роду и Отаџбини. Ово је моја последња порука на овој теми...не желим да се расправљам са недоуким људима и пацифистима.Нећу да трошим енергију на вас. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 tdm c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Ма жртвујете се за десетку, ишли сте са педерима да се бијете... Сад је братац време да се ради и ствара, закаснили сте за ратовање. Срећом за вас. sqny је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Ма жртвујете се за десетку, ишли сте са педерима да се бијете... Сад је братац време да се ради и ствара, закаснили сте за ратовање. Срећом за вас. Itekakva sreca, ne povratilo se :'( :'( :'( , tuga . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Те глупости о прародитељском греху и о томе да су сви људи грешни мени нису ни мало блиске. Постоји много људи широм света који живе попут Христа и нису нимало горди. По мом мишљењу и патријарх Павле се за живота могао убројати у такве људе. И не разумем због чега толико мазохизма у том вашем тумачењу хришћанства?Због чега сваки човек без поговора мора да буде грешан,зашто сваки човек мора да живи у страху од некаквог Страшног Суда? Такве ствари убијају психу човека несумњиво. Vidim. To samo znaci da ti teologija koju pravoslavno hriscanstvo bastini 2000 godina nije nimalo ali nimalo blisko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Вређање је страно мом смиреном и скрушеном духу.Пре ће бити да је вређао овај Јеховин сведок Нишизава. Kralju kontradiktornih izjava u teoriju i praksi svaka ti cast, oborio si rekorde svog zanata. Колико је Киш био духовнопразан дегенерик доказује и то што не разликује национализам и шовинизам. Национализам је афирмативан и синоним је за љубав,а шовинизам је негативан и синоним је за мржњу. Тај човек просто не разликује појмове. https://www.pouke.org...post__p__581338 Ovakvo smirenje, skrusenost i doslednost jer verovatno produkt od 4 godine aktivnog praktikovanja joge. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Да није и дух Свети изабрао Иринеја за патријарха како би ишао да освештава шопинг-центар :lol: ? Дух Свети некада може и да ускрати благодат...није то први пут да се догоди. Уосталом,на Саборима се надгласава.Да је било више гласова против,етнофилетизам не би био осуђен на јерес. Бог „у светима обитава"; и у њима обожена, обогочовечена самосвест и савест Цркве. Црква као оваплоћени Бог Логос, и тиме оваплоћена Истина, самим тим је врховно мерило Истине, и врховни суд Истнне; и самим тим језик Истине. Α Васељенски Сабори, по свему и у свему Богочовечни, и јесу тај богоречити језик и уста Истине. Васцелим бићем својим од Богочовека и Његовог Духа Истине, они знају, они имају, они казују сву Богочовечанску, Светотројичну Истину Цркве. Светотројична Истииа казује себе кроз саборске свете Оце, те христоносце свете и те христоговорнике свете. Све у свему,Христ ће нас све спасити.Слажем се са Оригеном који је рекао да ће се Христова крсна мука проширити на све људе и да се Христ неће помирити са пропашћу ниједног човека. Примамо свих седам Васељенских сабора: први, који је био у Никеји, 318 Светих Отаца; други, у Константиновом граду, 150 Светих Отаца; трећи, ранији, у Ефесу, 200 Светих Отаца; четврти у Халкидону, 630 Светих Отаца; пети, опет у Константиновом граду, 164 Светих Отаца; шести, опет у Константиновом граду граду, 170 Светих Отаца. И још онај, мало касније бивши у Никејској митрополији, седми Сабор 350 Светих Отаца, против оних који се одричу часних икона и не изображавају их и не поклањају им се, безбожно клеветајући хришћане. А примамо и све Свете саборе који су се Божјом благодаћу у разна времен а и места сабирали ради утврђивања православног јеванђеоског учења, које прима Саборна Црква. А оних којих се одрекоше ови Свети Оци, одричемо се и ми; и које проклеше они, проклињемо и ми. Те глупости о прародитељском греху и о томе да су сви људи грешни мени нису ни мало блиске. Пошто сви људи воде порекло од Адама, то је првородни грех путем наслеђа прешао и пренео се на све људе. Отуда је првородни грех у исто време и наследии грех. Примајући од Адама људску природу, сви ми са њом примамо и греховну исквареност, због чега се сви људи јављају на свет као „деца гнева по природи (τέκνΑ φύσει οργής) Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Dakle,ipak svi mi trebamo da zivimno sa krivicom praroditeljskog greha i citav zivot strahujemo da li cemo biti kaznjeni na Strasnome sudu?I dalje ostajem pri tome da je to u suprotnosti sa Isusovom porukom ljubavi. Iako ne gotivim njegovo politicko ubedjenje i agresivni ateizam,ipak je covek lepo objasnio neke stvari i dao dobru kritiku dogmatizma: "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Dakle,ipak svi mi trebamo da zivimno sa krivicom praroditeljskog greha i citav zivot strahujemo da li cemo biti kaznjeni na Strasnome sudu?I dalje ostajem pri tome da je to u suprotnosti sa Isusovom porukom ljubavi. Iako ne gotivim njegovo politicko ubedjenje i agresivni ateizam,ipak je covek lepo objasnio neke stvari i dao dobru kritiku dogmatizma: А оно јесте - како се боље вратити Светом Сави и Светом Јустину него преко Стеве Жигона - он ваљда зна боље од њих... :D Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Стево Жигон српски националиста... :lol: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Stevo Zigon je bio mnogo veci covek i mnogo veci patriota od tebe.Imao sam srecu pa sam ga upoznao i znam sta pricam.Tebe ne znam,ali mogu samo da nagadjam kakav si covek. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Чејовићу имаш велики таленат, ти можеш да будеш други Достојевски само ако се потрудиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука