w.a.mozart Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Ovo je istinita priča o osmogodišnjoj devojčici koja je znala da ljubav može biti čudesna. Njen mali brat je morao umre zbog tumora na mozgu. Roditelji su bili siromašni, ali su založili svu imovinu i učinili sve da ga spasu. Jedno veče otac je rekao uplakanoj majci: „Ne može ovako dalje, draga. Mislim da smo došli do kraja, njega može spasiti samo čudo.“ Devojčica je sve slušala pritajena u uglusobe. Otrčala je u svoju sobu, razbila kasicu i tiho otrčala do obližnje apoteke. Strpljivo je čekala, a kad je došla na red, propela se na prste te pred apoekara sasula svoj sitniš. „šta bi ti htela, dušo?“ „To je za mog brata, gospodine, jako je bolestan. Došla sam kupiti čudo.“ „Nisam te najbolje razumeo“, reče apotekar. „Zove se Andrija. Ima nešto što mu raste na glavi, tata kaže da je gotovo, da ga samo čudo može spasiti. Ja jako volim svoga brata, zato sam donela sav novac da kupim čudo.“ Apotekar se tužno nasmešio i odgovorio: „Ali mi ne prodajemo čuda.“ „Ako nema dovoljno novaca, mogu još potražiti. Koliko košta jedno čudo?“ U apoteci se zatekao visok i naočit čovek ozbiljna lica koji je sa zanimanjem pratio razgovor. Dok je apotekar nemoćno širio ruke, devojčica je skupljala svoje novčiće. Visoki čovek joj priđe i upita: „Zašto plačeš, mala? šta se dogodilo?“ „Gospodin apotekar mi ne želi prodati čudo i neće da mi kaže koliko ono košta. To je za mog brata Andriju, koji je jako bolestan. Mama kaže da mora na operaciju, a tata da to ne možemo platiti i da Andriju može samo čudo spasiti. Zato sam donela sve što sam imala.“ „Koliko imaš?“ „Dolar i jedanaest centi... Ali znate“, doda tiho, „mogu potražiti još novaca...“ Čovek se nasmeši. „Mislim da neće trebati. Čudo za tvoga brata košta upravo dolar i jedanaest centi!“ Jednom je rukom pokupio sitniš, a drugom nežno uzeo devojčicu za ruku. „Povedi me svojoj kući“, reče, „želeo bih videti tvog brata i razgovarati sa tatom i mamom. Možda uspemo pronaći čudo koje im treba.“ Otmeni visoki gospodin i devojčica iziđoše iz apoteke držeći se za ruke. Taj čovek je bio profesor Karlton Amstrong, jedan od najpoznatijih svetskih neurohirurga. Operisao je malog Andriju, koji se za nekoliko nedelja potpuno oporavio. „Ova je operacija pravo čudo“, rekla je mama. „Pitam se samo koliko bi koštala...“ Devojčica se nasmešila ne rekavši ništa, znala je da je čudo koštalo dolar i jedanaest centi. Naravno, ljubav i vera Andrijine sestrice uračunati su u cenu. *Bruno Ferrero* Александрида, Vladimir Vlada, Михајло and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Sweet, ali malo preterano. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Sweet, ali malo preterano. Naravno da je pretjerano. Sta si o ovoj "ljupkoj" pricici mogu pomisliti samo ti normalni posteni "obicni" neurohirurzi po beogradskim ili kakvim jos provincijskim bolnicama koji normalno ovakva "cuda" ne provode, da su nadriljekarima i da su izgleda diplome svi dobili na nekakvom aukcijskom internetovom portalu na javnoj drazbi - licitaciji, hahahaha! A sta bi tek rekli pacijenti, to se niko normalan ne bi htio prepustit da ga operise nekakav "obicni" neurohirurg s VMA, ostale onda bolje da ni ne spominjem! OMG! Mene niko nije ovdje pitao stao o tome svemu mislim JA! Ko me voli moze me postaviti na monitor svog PC kao pozadinu, bas smo lijepi mi dva umisljeni bolesnici., ja hipohondrik on hipernosik. Tu imate link za moju pozadinu: http://i40.tinypic.com/2el8cv9.jpg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Da...htedoh da budem fina, ali sad cu biti iskrena i bez eufemizama "malo preterano"...prica je jednostavno bljutava :unsure: Margareta and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Da...htedoh da budem fina, ali sad cu biti iskrena i bez eufemizama "malo preterano"...prica je jednostavno bljutava :unsure: Da, i meni lic i na te price koje sire Jehovini svjedoci i adventisti, no izgleda da je istinita, ja sam takodjer cuo za nju a zivot je nekad nevjerovatniji od najbizarnije izmisljotinje. DYNABLASTER and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Da...htedoh da budem fina, ali sad cu biti iskrena i bez eufemizama "malo preterano"...prica je jednostavno bljutava :unsure: 0110_hahaha Тако реци одма' а не уоколо, наоколо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 0110_hahaha Тако реци одма' а не уоколо, наоколо. Ima ovde emotivnih dusica, znam da su se raznezili, al meni jednostavno vise muka od ovih srceparajucih decijih pricica :unsure: . I'm a bad person greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Ima ovde emotivnih dusica, znam da su se raznezili, al meni jednostavno vise muka od ovih srceparajucih decijih pricica :unsure: . I'm a bad person greengrin greengrin greengrin Да те утешим, и мени је тешка за прогутати, али како рече Кустурица , живот је чудо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Да те утешим, и мени је тешка за прогутати, али како рече Кустурица , живот је чудо. Svi mi kojima je muka od srceparajucih decijih pricica i ne stidimo se toga 0203_cool UNITED WE STAND greengrin greengrin greengrin !!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Takve price su Istina, a ne ova laz u kojoj zivimo danas YOKA је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Takve price su Istina, a ne ova laz u kojoj zivimo danas A sta kazete na ovo, o tom Japancu mi bas sad pricala mama, covjek bio u Hirosimi kad im je tamo ono pukla atomska, on to prezivio i pobjegao u Nagasaki a tamo ga to opet prastilo po drugi put .U kakvu onda vrstu cuda spada ovo? Japanese man survived both the Hiroshima and Nagasaki atomic bombings. Umro je vec, pretprosle godine: Man who survived 2 atom bombs dies http://articles.cnn....ons?_s=PM:WORLD DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 to je Atomic Bomberman 0110_hahaha -Владимир- and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 to je Atomic Bomberman 0110_hahaha De, ne smij se, vi ribari niste nista puno bolji. Sta mislis kako je dva ili vise puta biti izvucen iz vode nekim dokonom ribarom, bolje da te ribice narostiljate odmah i pozderete ih nego da ih po petnaest puta izvlacite van. Mogu mislit koliko je tamo riba kad su tebe ugledale pomislile, opet on, prezivismo i tog Dynablastaera po koji put ponovo, stalno mene istu izvlaci, kako mu to nije vise dosadno, OMG! Sto me ne zapamti pa izvuce nekakvu drugu! Prezivit jednog Dynablastera je ko prezivit atomsku dva put zaredom, hahahaha. :rolleyes: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 De, ne smij se, vi ribari niste nista puno bolji. Sta mislis kako je dva ili vise puta biti izvucen iz vode nekim dokonom ribarom, bolje da te ribice narostiljate odmah i pozderete ih nego da ih po petnaest puta izvlacite van. Mogu mislit koliko je tamo riba kad su tebe ugledale pomislile, opet on, prezivismo i tog Dynablastaera po koji put ponovo, stalno mene istu izvlaci, kako mu to nije vise dosadno, OMG! Sto me ne zapamti pa izvuce nekakvu drugu! Prezivit jednog Dynablastera je ko prezivit atomsku dva put zaredom, hahahaha. :rolleyes: Ajde, nemoj da se ljutis, only joke, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Bilo bi lepo kada bi shvatili pouku iz ove price..ali na zalost...neki ne zele da shvate..ili dovoljno ne veruju.. nana and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука