исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 A DA...zaboravih za neiskusne Хахахахаха!!! АМИН!! То је реалност. Хвала на искреном одговору! Код нас нема пилића, али тихомир се задеси. :smile: :smile: :smile: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 LOL za Tiću ... oseća se i u eshatonu ponekad исидорица and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 skoro mi je priznala da se udala za mene jer je zasmejavam ( inače,kaže da je jedino ta osobina ostala od vremena zabavljanja LOL2 ) онда немој да си престао да је засмејаваш ( а и да се смејеш)... :-X Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 jessy... da je polovina članova ko ti-gde bi nam bio kraj... u svemu vidiš nešto lepo Bog te blagoslovio-nemam više lajkova inače,hvala za iskrenu želju,uzvraćam istom merom 4869 JESSY and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Дођосмо до занимљивих разговора у ситне сате. :laugh: Уколико неко жели да продужи дискусију у правцу питања која сам поставила, скупа са Моцартом, нека пишееее! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 vidi se ko ne gleda Dostojevskog lol nego čitao sam negde da je Dosojevski najviše od svega voleo da doručkuje ovsenu kašu i da je samo to jeo ujutru pre nego što bi pisao.... tvrdio je da je to nešto najbolje što možete da doručkujete исидорица је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ех, ја "висим" на форуму, један син - код девојке, други син - са друштвом у граду, мој мужић гледао репризу дуела између Чеде и Додика, а сад гледа неки филм. Малочас се слатко смејасмо Моцијевом водичу за почетнике, а пре тога нас нервирао Чеда. Он повремено пусти свог тихомира, на ког сам навикла, па ми и он дође драг, некако - домаћи . Баш ми је лепо. Дејан and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Deca su najlepši dar ali nisu smisao Hrišćanskog braka... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 deki kao i uvek... kratak i jasan...ajd malo razveži -detalji i to o smislu braka evpo,ja se sećam citata d.h.lawrenca koji kaže-kada Hristos dodje muž i žena će vaskrsnuti u vidu jednog andjela Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ne bi da razvezujem,neće server izdržati toliku količinu genijalnosti Ima brakova bez dece,jednostavno nemaju decu ali opstaju jer imaju zajednicu u Hristu. Smisao braka,monaštva,života,roditeljstva je Hristos ...pa sad šta te zapadne Лидија Миленковић, Хелена Вујовић and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 deki kao i uvek... kratak i jasan...ajd malo razveži -detalji i to o smislu braka evpo,ja se sećam citata d.h.lawrenca koji kaže-kada Hristos dodje muž i žena će vaskrsnuti u vidu jednog andjela Kako ovo lepo zvuci, gotovo poeticno . Nije luda tvoja zena sto se za tebe udala . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 hehe... šta će mučenica-kad nema kiša dobra je i graduška Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 hehe... šta će mučenica-kad nema kiša dobra je i graduška Ih ih, cemu ta skromnost 0102_laugh w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Један Рус рече,брак је школа љубави, и у браку се човек учи да воли.Ја, додуше нисам ожењен али има логике. Мислим, лако је волети из далека, повремено се виђати, али у браку ти прихваташ мане своје друге половине и она прихвата твоје.Не мислим да је смисао брака деца, смисао је, по мени, да научиш да не гледаш само своју задњицу или што рече Христос , да се одрекнеш себе. А деца би требало да буду плод љубави , у правом смислу речи, допуна љубави између то двоје. Е сад, ја то онако из литературе, а у пракси колико видим буде свега и свачега. ПС Мени је баш лепо кад је црква пуна деце и кад се причешћују, мада не знам колико је то правилно. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Učiš se da voliš svuda i kao dete i kao prijatelj i kao supružnik itd... Zavisi samo da li želiš ili ne želiš da voliš onog drugog ... Sophrosyne and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука