Jump to content

Да ли се све завршава са "рађајте се и множите"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

A DA...zaboravih

za neiskusne

15212002.jpg

Хахахахаха!!! АМИН!!

То је реалност.

Хвала на искреном одговору!

Код нас нема пилића, али тихомир се задеси. :smile: :smile: :smile: :trtmilo:

Подели на овим сајтовима

LOL za Tiću ... oseća se i u eshatonu ponekad

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

skoro mi je priznala da se udala za mene jer je zasmejavam ( inače,kaže da je jedino ta osobina ostala od vremena zabavljanja LOL2 )

онда немој да си престао да је засмејаваш ( а и да се смејеш)... :-X :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jessy... da je polovina članova ko ti-gde bi nam bio kraj... u svemu vidiš nešto lepo

Bog te blagoslovio-nemam više lajkova

inače,hvala za iskrenu želju,uzvraćam istom merom 4869

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Дођосмо до занимљивих разговора у ситне сате. :laugh:

Уколико неко жели да продужи дискусију у правцу питања која сам поставила, скупа са Моцартом, нека пишееее! nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

vidi se ko ne gleda Dostojevskog lol

nego čitao sam negde da je Dosojevski najviše od svega voleo da doručkuje ovsenu kašu i da je samo to jeo ujutru pre nego što bi pisao.... tvrdio je da je to nešto najbolje što možete da doručkujete

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ех, ја "висим" на форуму, један син - код девојке, други син - са друштвом у граду, мој мужић гледао репризу дуела између Чеде и Додика, а сад гледа неки филм.

Малочас се слатко смејасмо Моцијевом водичу за почетнике, а пре тога нас нервирао Чеда.

Он повремено пусти свог тихомира, на ког сам навикла, па ми и он дође драг, некако - домаћи .

Баш ми је лепо. :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

deki kao i uvek... kratak i jasan...ajd malo razveži -detalji i to o smislu braka

evpo,ja se sećam citata d.h.lawrenca koji kaže-kada Hristos dodje muž i žena će vaskrsnuti u vidu jednog andjela

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne bi da razvezujem,neće server izdržati toliku količinu genijalnosti ;)

Ima brakova bez dece,jednostavno nemaju decu ali opstaju jer imaju zajednicu u Hristu.

Smisao braka,monaštva,života,roditeljstva je Hristos ...pa sad šta te zapadne :)

Подели на овим сајтовима

deki kao i uvek... kratak i jasan...ajd malo razveži -detalji i to o smislu braka

evpo,ja se sećam citata d.h.lawrenca koji kaže-kada Hristos dodje muž i žena će vaskrsnuti u vidu jednog andjela

Kako ovo lepo zvuci, gotovo poeticno :). Nije luda tvoja zena sto se za tebe udala :).

Подели на овим сајтовима

hehe... šta će mučenica-kad nema kiša dobra je i graduška

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Један Рус рече,брак је школа љубави, и у браку се човек учи да воли.Ја, додуше нисам ожењен али има логике. Мислим, лако је волети из далека, повремено се виђати, али у браку ти прихваташ мане своје друге половине и она прихвата твоје.Не мислим да је смисао брака деца, смисао је, по мени, да научиш да не гледаш само своју задњицу или што рече Христос , да се одрекнеш себе. А деца би требало да буду плод љубави , у правом смислу речи, допуна љубави између то двоје. Е сад, ја то онако из литературе, а у пракси колико видим буде свега и свачега.

ПС Мени је баш лепо кад је црква пуна деце и кад се причешћују, мада не знам колико је то правилно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...