Jump to content

Монахиња Стефанида прешла у егзил "епархију"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја бих заиста волио да се да конкретан цитат односно примјер гдје се то расколници исмијавају?

У сваком посту је јасно речено да је људима ЖАО због пада тих људи,

а такође и да су их многи прије напуштања Цркве изузетно цијенили.

evo vec ti je tasa odgovorila...hvala tasa...evgenik,mislim stvarno...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

hvala...ovo mi se vec vise svidja,tako,daj ga malo po karakteru :lol:

Добро је, имаш карактера, држиш своје, супростављаш се, не даш се тако лако, то је добро :)

Ратко га мало претера што рече да су ово неки моји искомплексирани напади, али нека га.

Подели на овим сајтовима

Хахахаа ... "верни народ"...ЧУЈ!

Ти си дефинитивно најкомичнији лик на форуму, на свим форумима.

Много си бре мрачан, па није ваљда Христос страдао само за теологе. Ваљда се и ми "стока једна грдна" рачунамо у нешто, макар и овако неписмени и затуцани.

Подели на овим сајтовима

Много си бре мрачан, па није ваљда Христос страдао само за теологе. Ваљда се и ми "стока једна грдна" рачунамо у нешто, макар и овако неписмени и затуцани.

Шта ти је, каква "стока", какви теолози?

Брате, метафора, то је само метафора која сам употребио за одређену прилику.

Тома Ман...нацисти...тешке речи...капираш?

Извадио си моје речи из контекста.

Ово "верни народ" није имало за циљ да буде повезано са "стоком", већ се ради о покушају госпође анајрим да каже како су људи коју су изашли из Цркве и постали расколници, сад и даље "верни народ"...ја сам се томе смејао, јер је то нонсенс.

Нисам нигде написао да је црквени народ стока, не.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Погрешно сам разумео онда, извињавам. Мислио сан да анајрим говори о верном народу а не о "верном народу" . У сваком случају, има и међу њима јако добрих људи, само су их ухватили у машину и наплашили разним причама. О папи на пример, и задњим временима. Имам другарицу којој су тиме пунили главу, док јој није досадило мрачење.

Подели на овим сајтовима

Meni jos uvek nije jasno sta se dogodilo sa bivsim episkopom, igumanom, monasima ... ja sam se pocetkom 2000.g duhovno Ali ostavite se osude i podsmeha, ako ni zbog ceg' a ono jer su Boga spoznali pre nas.

čist sticaj okolnosti

Umesto toga molite se Gospodu da se svaka izgubljena dusa pronadje i vrati u narucje njegovo.

ovo se podrazumeva za sve pravoslavne kamikaze

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Останем згрожен када видим да људи Цркву проматрају онако како су програмирани - менталитетом тржног центра:

дођеш па бираш ко ти се свиђа-не свиђа...страота...

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Шта ти је, каква "стока", какви теолози?

Брате, метафора, то је само метафора која сам употребио за одређену прилику.

Тома Ман...нацисти...тешке речи...капираш?

Извадио си моје речи из контекста.

Ово "верни народ" није имало за циљ да буде повезано са "стоком", већ се ради о покушају госпође анајрим да каже како су људи коју су изашли из Цркве и постали расколници, сад и даље "верни народ"...ја сам се томе смејао, јер је то нонсенс.

Нисам нигде написао да је црквени народ стока, не.

А да ли су, по теби, католици изашли из Цркве?Далеко си ригиднији према артемијевцима него према РКЦ...

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Останем згрожен када видим да људи Цркву проматрају онако како су програмирани - менталитетом тржног центра:

дођеш па бираш ко ти се свиђа-не свиђа...страота...

98442687.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...