anajrim Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ја бих заиста волио да се да конкретан цитат односно примјер гдје се то расколници исмијавају? У сваком посту је јасно речено да је људима ЖАО због пада тих људи, а такође и да су их многи прије напуштања Цркве изузетно цијенили. evo vec ti je tasa odgovorila...hvala tasa...evgenik,mislim stvarno... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Дотиче те, иначе не би одговарала ne,vec ne mogu da obuzdam jezicinu ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Хахахаа ... "верни народ"...ЧУЈ! Ти си дефинитивно најкомичнији лик на форуму, на свим форумима. hvala...ovo mi se vec vise svidja,tako,daj ga malo po karakteru :lol: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 l' noc svima,narocito mom dragom lazaru...lazare,lijepo spavaj,sutra je novi dan,i nove pobjede :lol: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 hvala...ovo mi se vec vise svidja,tako,daj ga malo po karakteru :lol: Добро је, имаш карактера, држиш своје, супростављаш се, не даш се тако лако, то је добро Ратко га мало претера што рече да су ово неки моји искомплексирани напади, али нека га. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 l' noc svima,narocito mom dragom lazaru...lazare,lijepo spavaj,sutra je novi dan,i nove pobjede :lol: ооо, хвала, лаку ноћ...сутра су и нови окршаји Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Хахахаа ... "верни народ"...ЧУЈ! Ти си дефинитивно најкомичнији лик на форуму, на свим форумима. Много си бре мрачан, па није ваљда Христос страдао само за теологе. Ваљда се и ми "стока једна грдна" рачунамо у нешто, макар и овако неписмени и затуцани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Много си бре мрачан, па није ваљда Христос страдао само за теологе. Ваљда се и ми "стока једна грдна" рачунамо у нешто, макар и овако неписмени и затуцани. Шта ти је, каква "стока", какви теолози? Брате, метафора, то је само метафора која сам употребио за одређену прилику. Тома Ман...нацисти...тешке речи...капираш? Извадио си моје речи из контекста. Ово "верни народ" није имало за циљ да буде повезано са "стоком", већ се ради о покушају госпође анајрим да каже како су људи коју су изашли из Цркве и постали расколници, сад и даље "верни народ"...ја сам се томе смејао, јер је то нонсенс. Нисам нигде написао да је црквени народ стока, не. Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Погрешно сам разумео онда, извињавам. Мислио сан да анајрим говори о верном народу а не о "верном народу" . У сваком случају, има и међу њима јако добрих људи, само су их ухватили у машину и наплашили разним причама. О папи на пример, и задњим временима. Имам другарицу којој су тиме пунили главу, док јој није досадило мрачење. Andre Williams and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Meni jos uvek nije jasno sta se dogodilo sa bivsim episkopom, igumanom, monasima ... ja sam se pocetkom 2000.g duhovno Ali ostavite se osude i podsmeha, ako ni zbog ceg' a ono jer su Boga spoznali pre nas. čist sticaj okolnosti Umesto toga molite se Gospodu da se svaka izgubljena dusa pronadje i vrati u narucje njegovo. ovo se podrazumeva za sve pravoslavne kamikaze JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Останем згрожен када видим да људи Цркву проматрају онако како су програмирани - менталитетом тржног центра: дођеш па бираш ко ти се свиђа-не свиђа...страота... Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Шта ти је, каква "стока", какви теолози? Брате, метафора, то је само метафора која сам употребио за одређену прилику. Тома Ман...нацисти...тешке речи...капираш? Извадио си моје речи из контекста. Ово "верни народ" није имало за циљ да буде повезано са "стоком", већ се ради о покушају госпође анајрим да каже како су људи коју су изашли из Цркве и постали расколници, сад и даље "верни народ"...ја сам се томе смејао, јер је то нонсенс. Нисам нигде написао да је црквени народ стока, не. А да ли су, по теби, католици изашли из Цркве?Далеко си ригиднији према артемијевцима него према РКЦ... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Останем згрожен када видим да људи Цркву проматрају онако како су програмирани - менталитетом тржног центра: дођеш па бираш ко ти се свиђа-не свиђа...страота... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Moci stavi im poster na fb stranicu :D :D ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 jes... pa da oni meni stave onu pesmicu... https://www.pouke.org/forum/topic/7490-recnik-pravoslavnog-slenga/page__view__findpost__p__391389 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука