Искушеник Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ??????? ?? ?? ??. ????????? ??????-??????,????????? ?? ?????,? ?? ???? ????? ???????? ?? ?????? ???. ????? ?????! 8084.gif Ja sam ih primetila. ???? ?????? ?????? ?? ???? ?????????? ??? ???? ?????? ????? ???? ???? ???? ???? ????????? ???. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Ја сам заправо чуо да је тај наркоман сам тражио да га ударају у тренуцима његове кризе,јер је на тај начин могао да преброди исту. Ми нисмо ни свесни какво је то стање ,та наркоманска криза,не дао Бог ником да осети. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?? ?? ???? ?? ??? ??????? ?? ???? ??? ? ????? ??????? ?? ????????? ? ?? ???????? ?? ???? ????? ???? ??????? ?? ?????????, ??? ???? ?? ????? ? ???? ??. ?? ?? ?? ?????? ??????. ??? ?? ?? ? ????? ???????? ???? ?????? ? ?? ????? ??????????? ??????? ????????? ???? ?? ?????? ?? ????? ? ?????. ??????, ????? ?? ?? ????? ?? ??? ????????? ??? ???? ???? ?? ??????. ??? ?? ??? ?????? ????? ? ??????? ?? ??? ?? ?? ???? ?? ?? ? ???? ???? ?? ????. ???? ?? ??? ????? ??????, ?? ???? ??? ??? ???? ???????, ???? ???? ?? ???????, ??????? ??? ? ?????? ??? ?????? ??????? ???? ?? ?? ????? ???????????? ???????? ?????? ? ????? ??? ????? ???? ?? ?????, ??? ??? ??? ???? ????????. ??? ???? ?? ??? ????????? ???? ??? ?? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ?????? ?????? ? ?????? ?????? ? ?? ??? ????? ???? ???? ?????? ? ?? ?????????? ???? ????? ??????? ? ??????? ?? ?? ?? ???????? ???? ???? ???????. ''Overio'' se sticenik Crne Reke o kome je prethodnih dana u štampi pisano zbog brutalnih metoda kažnjavanja šticenika. Vasici važe za dobro situiranu i uglednu jagodinsku porodicu, a Veljkov otac Novica tvrdi da je njegov sin „ubijen prljavom drogom", od koje u rodnom gradu nije imao kud da pobegne jer su mu je nudili na svakom koraku. Prema ocevim recima, povratak u Jagodinu, medu staro društvo, bio je koban po njegovog sina. Medijski pritisak - Tacno je da je pobegao iz kampa „Crna Reka", ali ne zato što je tamo dobijao batine ili mu je bilo loše, vec zato da bi bio sa svojom devojkom Tanjom, koju je mnogo voleo i kojom je imao nameru da se oženi. Nije mogao da saceka, na našu i svoju nesrecu, da posle šest meseci lecenja stekne pravo na petnaestodnevni odmor - prica Novica. Prema njegovim recima, Veljko je pobegao 30. maja, u vreme najvece medijske presije na centar „Crna Reka". - Bio je potpuno cist kada je došao kuci. Iz kampa su zvali da pitaju da li je kod nas, ali baš zbog medijske hajke koja se vodila protiv „Crne Reke" nisu smeli da dodu po njega. Droga mu je ponudena vrlo brzo. Tacno znam koji je diler to ucinio - prica za Press otac Novica, koji je skoro izgubio glas zbog tuge. On kaže da je kobne noci njegov sin izašao s devojkom u grad. Vratili su se oko tri sata izjutra, a devojku je iz kuce ispratio sat kasnije. - U meduvremenu, diler iz jako uticajne jagodinske porodice doneo mu je drogu. Ujutru, oko 9 sati, kada sam ušao u Veljkovu sobu, bio je mrtav. Organizam mu je prosto „pukao" jer je pet meseci bio cist. Mog sina je ubila prljava droga i ja znam ko mu ju je prodao. I sad, a i ranije, ali nikom ništa. Kažu da nema dokaza. A samo ove godine desetak mladih ljudi umrlo je od prekomerne doze narkotika ili od prljave droge - ocajan je Novica. Roditelji nesrecnog momka, koji je studirao bankarstvo na BK univerzitetu, nemaju ružnu rec za „Crnu Reku". Naprotiv. - Vodio sam sina na sva moguca lecenja. Deset godina pokušavali smo da ga išcupamo iz kandži droge. Lecili smo ga u svim mogucim institucijama, državnim i privatnim. U Beogradu, Kragujevcu, Cupriji... „Crna Reka" je bila jedina svetla tacka u tom lecenju, jedina nada za nas. Veljko se skinuo s droge za samo dva meseca bez ikakvih hemijskih supstanci, samo uz upotrebu „brufena" i „diklofena". Posle je prebacen u manje strog kamp kod Loznice, koji takode pripada centru „Crna Reka". Tu smo ga i obišli prvi put, na drugi dan Vaskrsa - kaže Novica. Hteo da se ženi On tvrdi da se Veljko u kampu potpuno fizicki oporavio, da je procvetao i nabacio mišice i da je prica oko batina iskonstruisana, politicka prica. - Kad smo obišli Veljka, videla mu se radost u pogledu, razmišljao je o buducnosti, hteo je da se ženi. Ali, eto, nije mogao da saceka odmor. Nije psihicki izdržao kad mu je ponovo ponudena droga - prica Novica. I cerka u kandžama droge Veljkova mlada sestra Milena (22) takode se godinama bezuspešno leci od bolesti zavisnosti. Majka Slobodanka kaže da je lecenje otežano cinjenicom da droge ima cak i u susedstvu, prakticno pod istim krovom. Ona trenutno ima ugraden implant i leci se na Ruskoj klinici. Veljkovi roditelji kažu da njihov sin u kampu nije dobio ni šamar, da su ga odveli tamo uz njegovu saglasnost i da su potpisali ugovor kojim se daje pravo na primenu sile ako se ne poštuje kucni red. - Vi ne znate kakva je strašna bolest zavisnost od droge. Deca se tamo lece verom i nadom, a batine su korišcene u ekstremnim slucajevima. Tamo se šticenicima menja svest, a ne leci se samo njihovo telo i nikako ne možemo da krivimo „Crnu Reku" za tragediju koja nas je snašla - rekli su na kraju roditelji. Z. PERIC http://www.sretenje.org/index.php?option=com_content&view=article&id=75%3Aoverioq-se-ticenik-crne-reke〈=sr ? ???? ?? ?? ????? ??? ?? ? ???? ????????, ? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ???????? ?? ?????? ??? ???? ???? ????? ??? ?? ?? ? ?????? ????? ???? ???? ????? ??? ????? ???? ???? ?? ???????, ???? ???? ????? ?? ????? ???????? ? ?? ?? ???????? ??????, ???? ??? ???? ???? ?????, ?? ???? ?????????? ???????. ???? ????? ???? ????? ??? ??????? ??? ????? ???? ?? ?? ????, ???? ???? ?? ?? ???? ?? ???????. ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ????? ???????? ??? ????, ???? ???? ??? ??? ?? ?? ??????? ''?????? ?????'', ??????? ????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ??? ????? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ???????? ? ?????? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ???????. ????? ?? ??? ???????? ? ????? ??? ?? ?????? ???? ?? ?????. ?? ?? ?????? ????? ??????? ???????? ? ????? ????? ? ??? ??????? ? ????? ???? ??????? ????? ? ???? ???? ?? ??? ?????????? ?? ???? ??? ????????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ?? ?? ???? ???????. ??, ??????? ??, ????? ?? ????? ??????. ??? ?? ?? ????, ??? ?? ?????? ??... ?????????? ?? ?? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ??????, ? ?? ?????. ? ????? ????????? ?? ??? ???? ???? ???? ??????? ?????? ????? ???? ?? ???????? ??????? ????????, ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?????, ?? ???? ??? ?????? ????????? ?? ????? ???????? ??????? ? ??????? ?????? ???????????. ?? ??? ?? ????? ???? ? ???? ???? ?? ?? ???????? ??? ????? ? ?????? ????, ? ?? ???? ????? ?? ????????, ????? ????????????? ???? ?? ?????? ?? ?? 85 ? ???????? ??????? ??? ???????? ??????? ?????? ????? ? ??????? ???????? ???? ????? ???????? ???????, ? ?? ???? ???? ????. ?? ???? ???? ?? ???? ????????, ???? ?? ???????? ???? ???? ?? ??????? ?? ???????? ??? ???? ??? ?92 ?? ???? ???????? ???? ??????? ???? ? ????????? ????? ???????????? ???????? ??????? ???????, ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????? ? ?? ???? ???? ??????, ? ??? ? ?? ??? ???? ? ??? ?????? ??? ?????? ??? ???? ????? ?? ????? ????????? ???????, ??? ?? ?????? ? ?92, ???? ?? ??? ''????????????'' ???? ?????????? ????? ????????????, ??? ?? ?? ?????? ???? ?????, ? ?????????? ????? ????? ????? ???? ? ????? ???????????. ?? ??? ?? ?????? ???? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ?? ???? ?????? ??? ???????? ? ??? ????????, ???? ?????????? ??? ?? ???????, ??? ?? ???? ???? ??? ????????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ??, ??????? ?? ?? ?? ??????, ??? ???? ?? ???? ?? ????? ???? ??? ?? ???? ? ??? ?? ???? ????, ????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ???? ???? ? ????? ????? ????. ???????? ? ???? ????? ?? ????? ????? ?? ???? ????? ?????. ???? ???? ?? ?? ?? ?????, ????? ?? ??? ?????? ???? ????? ????? ?? ????? ????? ? ?????? ?????? ??????? ??????????? ? ????????? ????? ?? ??? ??? ??????. ??????? ?? ?? ????? ???? ???, ?? ?? ?? ????? ???, ?? ???? ????? ?????? ? ???????? ????? ?? ????? ??????? ?? ???? ?? ?? ??????? ??? ????? ?? ?? ?? ???? ???????? ? ?????? ????? ? ?? ?? ?? ???? ?????? ???? ?? ?????? ? ????? ? ?????, ?? ???? ??? ? ????? ?????? ? ?????? ????????? ????????. ?? ?? ?? ??? ?????? ???????? ?? ?? ???? ?? ????, ?? ??? ???? ????????. ????? ?? ??, ???????, ?????, ??????, ??? ?? ???, ????? ?? ?? ???, ????? ?? ?? ???? ??? ???????, ??? ??? ?? ??? ??? ?? ???????, ??? ????? ?? ???? ?? ??????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Ne moze da neka institucija ,danas, bez odobrenja ministrra za zdravstvo da lechi, pa ni narkomane. `??????????`, ??????????? ??, ??? ?? ???????? ???? ?? ????, ?? ????? ?????? ???????? ????????? ?? ????? ? ?????? ???? ???? ?? ?? ??????? ????. ???? ?? ?? ???????? ? ??????????? ????, ??? ????? ?????????? ?????????? ????? ???? ? ???? ?? ???? ??? ?? ???? ?????????? ?????????, ???? ?? ????? ????? ??? ?????? ??????????. ???? ???????. ????? ??? ??? ?? ????. ????? ?? ????????? ?????? ?????. ????? ? ??????????? ???????? ???? ????? ???? ?????? ?????? ????????, ????? ??? ? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ??????? ?? ?? ??. ????????? ??????-??????,????????? ?? ?????,? ?? ???? ????? ???????? ?? ?????? ???. ????? ?????! 8084.gif ??????? ???? ???????? ?? ?????. ???. ??? ???? ?? ?????? ???? ?????? ?????? ??????, ??? ?? ??? ??????, ?? ''??????????'' ????????? ? ???????? ?? ??? ????? ???????. ?????? ???????? ?? ????? ?? ????????? ? ?? ?? ?????????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ево мало научно образовног програма за неупућене ... http://www.sretenje.org/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=66〈=sr видим и да имају форум, ако имате лична питања, можете тамо да им поставите. http://www.sretenje.org/index.php?option=com_fireboard&Itemid=55〈=sr ако имате неког или знате неког, моја је топла препорука да га пошаљете у рехабилитациони центар Црна Река. контакт: http://www.sretenje.org/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=70〈=sr клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 hvala Medo na svemu ovome ali dzabe pricas niko to ne razume. ja sam sam sedela kod oca u centru za stolom kad je radio prijem jednog decka iz obrenovca i njegova majka kaze: noge i ruke mu polomite samo nek mi se ziv i zdrav vrati. to kaze jedna majka! a on jadan sivo-zelen sav prepariran od droge se kalti na stolici. Nemanja i Boza ga pridrzavaju da ne padne. Roditelji odlaze, njega vode u sbou da se smesti ja odlazim da ljustim 50kg kropmira za veceru (jer sam ocevo duhovno cado i pomagala sam ponekad u centru u kuhinji i oko administracije) i taj decko mi prilazi posle 2 sata i trazi mobilni (koji su zabranjeni cak i duhovnoj deci da nose uz sebe dok su u centru zbog kradja i stoje u kuci) ja mu kazem da je to zabranjeno i da ako mu nesto treba da trazi od oca ili nemanje i boze. on odlazi mi nastavljamo sa pripremama za veceru. vecera. posle molitve, otac cita i tumaci deo iz svetog pisma kad dovode tog decka koji izgleda jos gore od one sivo-zlene faze i kazu ocu da je nekako dosao do mobilnog i zvao roditelje da ga vrate kuce. otac uzima telefon i zove nejgovu majku da proveri. zena na spikerfonu pred nama 40 potvrdjuje da je on zvao i trazio da ide kuci i da ga ona ne prima nazad i da mu polome noge ako treba samo da ostane ziv i cist. znaci, prekrsio je ugovor koji se potpisuje i prekrsio je pravila centra. dok je majka bila na vezi na spikerfonu mali je dobio 3 samara i zatvoren je u sobu sa jos jednim starijim sticenikom koji je vodio racuna nekoliko dana o njemu jer je kriza pocela. kukao je po celu noc, proliv, povracanje, udarao je po zidovima da su na kraju morali da ga vezu jer je mogao da se povredi. i posle 10 dana je malo zivnuo. ali trebalo je to izdrzati. i tako njih 200 svaki dan. mislite da je lako da gledate i slusate i borite se sa narkomanom u krizi 365 dana, 24h? nisu naivni ni malo. nasrcu na vas. da li se mozete samo recju odbraniti? ma hajde molim vas! u americi postoje boot campovi u kojima se lece narkomani. izgledaju kao logori. jos je gora disciplina unutra. odatle izlazis ili cist ili s nogama napred tj u kovcegu. otac branislav je za njih raj. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 hvala Medo na svemu ovome ali dzabe pricas niko to ne razume. ???? ?? ???? confused ?? ???? ???? ??????? ??? ????? ?????? ? ??????? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ? ????, ? ? ?????? ????? ?????? ?? ?????? ... trening ?????? ???? ? ????, ??? ?? ????? ?? ?????? ????? ????? ?? ?????? ... ?? ????? ?? ????? ???? ?? ??????, ???? ?? ???????????? ?????? ??? ???, ???? ??? ?????, ?? ??? ?? ????????? ?? ???. ?????? ???? ????????? confused ?? ??? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ? ???? ????????, ????? ?? ???? ?????? ?? ???? ... ??, ???? ?????? ??????, ???? ?? ?? ??? ??????? ?? ??????? ????? ???? ??????? (mein kampf ?? ?????? ''??????????'' ?????????? ????). клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 hvala Medo na svemu ovome ali dzabe pricas niko to ne razume. ???? ?? ???? confused ?? ???? ???? ??????? ??? ????? ?????? ? ??????? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ? ????, ? ? ?????? ????? ?????? ?? ?????? ... trening ?????? ???? ? ????, ??? ?? ????? ?? ?????? ????? ????? ?? ?????? ... ?? ????? ?? ????? ???? ?? ??????, ???? ?? ???????????? ?????? ??? ???, ???? ??? ?????, ?? ??? ?? ????????? ?? ???. ?????? ???? ????????? confused ?? ??? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ? ???? ????????, ????? ?? ???? ?????? ?? ???? ... ??, ???? ?????? ??????, ???? ?? ?? ??? ??????? ?? ??????? ????? ???? ??????? (mein kampf ?? ?????? ''??????????'' ?????????? ????). nervira me sto se javljaju ljudi koji prakticno ne znaju nista o narkomaniji, centru i metodama, o ocu... pisu tek da bi se videlo njihovo misljenje, sud ili sto god vec. mislim ni ne zanima me. smeta sto se pise o necemu tako ozbiljnom i iznose se teske reci za koje se moze tuziti. ja sam bila u tom centru, imala narkomana godinama, videla sam sve sto se moze videti i iskusila na mojoj kozi i dusi. nervira me sto niko nema obzira i ne razmisli kako je svima nama koji smo ih trpeli, negovali borili se za njih kad niko nije ni drzava ni policija ni lekari pa i oni sami se nisu borili za sebe. i pojavi se otac branislav i centar primeni delotvorne metode koje su bile radikalane samo u retkim ali nasilnim pojedincima i svi se nadjose u ulozi sudije. svim tim ljudima zelim samo da prezive teror narkomana u krizi koj traje godinam i pretnje dilera i spasavanja narkomana kad uzme prljav heroin ili se predozira i neka im umire na rukama kao sto je meni umirao i iznosenja stvari iz kuce i udarce i neizvesnost cekanja rezulta na HIV i Hepatitise na infektivoj klinici... pa da vidimo sta je vredno i ispravno "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Branislavu bi i Markiz de Sad pozavideo na mastovitosti. Eto covek nije hteo da bude prota gospodin i da sveti vodicu ali ocigledno nije hteo ni da bude prota gospodin i da pomogne ljudima kako je Bog rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 U ove americke but kampove dolaze delikventi,trgovci drogom,kriminalci,lopovi,ali nikako lica zavisna od droge da bi tamo kao bila izlechena. Osim toga, cim taj " sticenik" napuni 18 godina i postane punoletan roditelji nemaju prava da potpisuju ugovore u njegovo ime i da preporucuju lomljenje ruku i nogu. Zavisnost od droga se ne moze lechiti prebijanjem i lomljenjem udova. I ostajem pri tome da je nedopustivo da ovakvi kampovi postoje i delaju potpuno mimo zakona. Neki dan smo naruzili sestru Aleksandru jer nema ( verovatno) diplomu klinickog psihologa i slozili smo se da ona ne moze da nekome daje savete za njegove psihicke probleme. A ovi laici mogu da lome kosti? Zavisnost od droge se lechi u medicinskim ustanovama, uspeh je fifti/fifti jer sve zavisi i od volje zavisnog da li uopste i zeli da se izlechi i da postane cleen. Daje im se zamena za drogu (metadon), vode se razgovori sa njima ( klinicki psiholozi) pa kom opanci kom obojci. Ta je majka ( koju Danijela opisuje) mogla da kaze da se tom momku i glava razbije, ako treba. Mislim gde se lome kosti, lomi se i kicma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Помаже Бог свима, добар вам дан, Ја сам нов, добио сам позив и препоруку за овај форум од једне госпође... Изабрао сам ову тему да на њој напишем прву поруку из једног сасвим конкретног разлога. Поздрав свима! Читамо се свремена на време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Zavisnost od droge se lechi u medicinskim ustanovama, uspeh je fifti/fifti jer sve zavisi i od volje zavisnog da li uopste i zeli da se izlechi i da postane cleen. Daje im se zamena za drogu (metadon), vode se razgovori sa njima ( klinicki psiholozi) pa kom opanci kom obojci. Bolje da ne znas kako izgledaju ti izgledaju ti razgovori i sta se sve radi tamo ali B92 o tome ne izvestava pa se i ne zna. no, dobro. sve je izaslo pred lice sveta i pred sud pa cemo videti sta ce biti i ocem Branislavom i sa ljudima koji su optuzeni. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?????? ??? ?????, ????? ??? ???, ?? ??? ???, ????? ??? ????? ? ????????? ?? ???? ????? ?? ????? ???????... ??????? ??? ??? ???? ?? ?? ??? ??????? ???? ?????? ?? ?????? ?????? ?????????? ???????. ??????? ?????! ?????? ?? ???????? ?? ?????. ????? ?? ???? ?????, ? ??? ?? ???? ????? ???? ?? ?????? confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука