Jump to content

Насилно преваспитавање штићеника

Препоручена порука

Зна ли неко да ли је о. Бранислав добио нову парохију?

(да не кажем: шта је било после с њим?)

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

??? ?? ???? ?? ?? ?? ?. ????????? ????? ???? ?????????

(?? ?? ?????: ??? ?? ???? ????? ? ????)

Nije dobio parohiju.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Мислим да није, а мислим да он и није био парохијски свештеник.

Знам да му се суди, а и да је његов сарадник у затвору.

И да је његовој породици прећено, да су им се око куће шуњали неки сумњиви типови, да му је породица истраумирана свиме тиме, ... жена и петоро деце.

А питам се шта су ти врли стручњаци до сад урадили по питању збрињавања оних које су отерали из Црне Реке.

Осим ове шесторице, која су трагично окончала животе, шта они планирају да ураде са осталима?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Sta sto su se zurloti iznervirali....pita vl Atanasije za vas. srecan

Samo teme o kojima pricate govore na sta vam 'tragovi smrde'.

Nije ovo forum da bi se samo pricale vase price o ekumenizmu, rimskom papi i kako Oci izdaju SPC i svemu sto blati SPC.

Crna Reka nije slicaj za Crkvu....odavno a posebno ne za vl backog Irineja kako VI pokusavate da namestite pricu!

????? ???????????? ????? ?? ????? ????? ? ??? ????????, ??? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ??????????, ??? ?? ??????? ???????, ????? ???? ?????? ????????, ??????? ????? ???? ?? ???? ???????, ? ??? ?? ??? ???????? ?????? ?????, ??? ?????? ???????? ?????? ?????. ? ?????? ???????, ?? ??? ??????? ???? ???? ???? ? ?????, ?? ??? ????? ?? ??? ? ????? ?????????? ?? ????????.

O.Ivane tema nije za Crkvu.....raspravljati o tome nije nase.

Pokusajmo da forum bude patristicki a ne ostrascen.

Подели на овим сајтовима

Послала сам циркуларни е-маил

са овом причом...

да сазна што више људи

које је затровала телевизија,

ако има таквих који нису схватили о чему се ради у овој "афери"...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

??? ??? ?????? ????? ?????? (??? ?????) ??????? ?? ???????? ?????? ????????. ?? ???? ???? ???? ????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Crna Reka nije slicaj za Crkvu....odavno a posebno ne za vl backog Irineja kako VI pokusavate da namestite pricu!

? ?? ??? ?? ?? ?????? (??? ?????) ?? ???? ???????

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ?? ????, ? ?????? ?? ?? ? ???? ??? ?????????? ?????????.

??? ?? ????? ????? ? ?? ? ????? ?????? ??? ?????? ??????-?? ??? ????????? ?????????????? ?????????? ? ????????? ?????????. ??? ???? ??? ?????? ????????, ????????????:`????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????????? ????????? ? ????? ?????( ??? ?? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ???????????)  ? ?? ?? ?? ??????????? ???????????`.

????? ??? ?????? 40. ???? ????? ???? ?? ???? ? ?????? ?????????? ??? ????? 2 ??????-?????? ?????!

Подели на овим сајтовима

??? ?? ????? ????? ? ?? ? ????? ?????? ??? ?????? ??????-?? ??? ????????? ?????????????? ?????????? ? ????????? ?????????. ??? ???? ??? ?????? ????????, ????????????:`????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????????? ????????? ? ????? ?????( ??? ?? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ???????????)  ? ?? ?? ?? ??????????? ???????????`.

????? ??? ?????? 40. ???? ????? ???? ?? ???? ? ?????? ?????????? ??? ????? 2 ??????-?????? ?????!

???? j? ??????j? ? ????? ? ? ?????? ?? ???.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Sta sto su se zurloti iznervirali....pita vl Atanasije za vas. srecan

Samo teme o kojima pricate govore na sta vam 'tragovi smrde'.

Nije ovo forum da bi se samo pricale vase price o ekumenizmu, rimskom papi i kako Oci izdaju SPC i svemu sto blati SPC.

????? ???????????? ????? ?? ????? ????? ? ??? ????????, ??? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ??????????, ??? ?? ??????? ???????, ????? ???? ?????? ????????, ??????? ????? ???? ?? ???? ???????, ? ??? ?? ??? ???????? ?????? ?????, ??? ?????? ???????? ?????? ?????. ? ?????? ???????, ?? ??? ??????? ???? ???? ???? ? ?????, ?? ??? ????? ?? ??? ? ????? ?????????? ?? ????????.

O.Ivane tema nije za Crkvu.....raspravljati o tome nije nase.

??? ? ???? ????????? ?????, ??. ??????? ?? ?? ?? ????. ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?????? ?? 6 ???? ?? ?????, ? ????? ?? ???? ????. ???????? ?? ?? ?? ????? ??????? ???? ???? ????, ? ???????? ?? ?? ???????? ???? ?? ?? ???????? ?????? ? ?? ?? ?????? ????????? ??? ???? ????. ? ????? ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ?????? ? ??????? ?????? ????????. ?? ????? ??? ?? ?? ??????????.
Подели на овим сајтовима

???? ?? ?? ?? ????, ? ? ?? ?? ????? ???????? ? ???????.

? ?? ?? ??????? ???????? ???????, ?? ?? ?? ?? ??? ???? ?????? ???? ??????? ??????, ?? ?? ?? ???????? ???????????? ????? ????, ... ???? ? ?????? ????.

???? ?? ?? ??? ? ??????.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

??? ???? ??? ?????? ????????, ????????????:`????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????????? ????????? ? ????? ?????( ??? ?? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ???????????)  ? ?? ?? ?? ??????????? ???????????`.

???, ????? ??? ?? ????? ???????? ????? ? ?? ?????? ??????  :smiley:
Подели на овим сајтовима

I nemoj da me zoves sestro a ni brate jednostavno NISMO isti!

????????? ?????? ?????????? ??????? ????? ????????? ? ??????? ?? ???? ?? ?????? ???????? - ?????? ????????? ? ?????????? ???? ?? ?? ???? ????????.

? ?? ??????? ??? ??? ?? ?? ???? ??????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????? ?? ????? ????? ???? ?????  ?????? ??????? ?????.

????? ?? ????? ?????.

Подели на овим сајтовима

??? ?? ????? ????? ? ?? ? ????? ?????? ??? ?????? ??????-?? ??? ????????? ?????????????? ?????????? ? ????????? ?????????. ??? ???? ??? ?????? ????????, ????????????:`????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????????? ????????? ? ????? ?????( ??? ?? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ???????????)  ? ?? ?? ?? ??????????? ???????????`.

???? ?? ????, ?? ?? ????? ????? ? ?????????...

??????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...