Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Zurloti nemaju sta da pricaju o Crkvi....imaju svoje udruzenje pa neka tamo razmenjuju misljenje. ???? ????? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ? ???????????? ?? ?????????, ? ??, ???? ???? ?? ???? ????? ?? ???? ????? ????????? ?? ???? ??????, ??? ??? ?? ???? ???????, ? ???? ?? ?????????? ???????? ? ??????? ???????. ???? ?? ????? ??? ????? ?? ??????????? ? ?????, ??? ??? ?? ???? ???????? ??????? ????????? ???????? ? ????????. ??????? ???? ???????? ?? ?????? ????????, ???? ????? ? ???????????? ?????????. ???? ????? ?? ? ??????????? ?? ????? ????????? ? ?? ?????? ?????? ????? ???????? ???? ??? ?????????, ? ?? ?? ?? ?????? ????????? ???????? ????? ?? ???? ??? ??? ???? ?????????. ??? ???? ????? ???????. ?????? ???????? ?? ?????????? ??? ????? ????? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Мислим да Маша изгледа има одличан њух за провокаторе! Ако буде и овог пута у праву добиће већи чин,бар од мене! 0104_cheesy "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??? ?? ???? ???? ???? ''??????'', ?? ?? ???????? ??????? ????????? ?? ??????????? ?????? ???? ??????? ?? ?? ''??????'' ??????? ????????? ? ??????? ?? ??????. ???? ??? ''??????'' ?? ???????? ?? ? ????? ???, ???, ???????, ?????? ? ??????????? ????????. ???? ?? ???? ?? ???? ???? ????????? ? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ???? ?????.?? ???? ????? ?????????. ??????? ??????? ????????? ?? ?? ?? ???? ? ?? ????? ?? ??? ''??????''. ? ?????? ??? ? ?? ??????? ????? ???????, ?????? ?? ??????? ?????? ?????? ???????? ... ??? ?? ??? ? ?? ??? ? ???????, ?????????. ? ????? ?? ??? ?? ???? ??????? ????????? ?? ???? ???? ?????? ? ?????? ?????????? ?????? ????? ?????? ???? (???? ?????? ?? ????? ?? ???? ? ??? ????)... ????? ???? ?.?????????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Zurloti nemaju sta da pricaju o Crkvi....imaju svoje udruzenje pa neka tamo razmenjuju misljenje. ???? ????? ?? ?? ??? ? ?? ??????? ? ???????????? ?? ?????????, ? ??, ???? ???? ?? ???? ????? ?? ???? ????? ????????? ?? ???? ??????, ??? ??? ?? ???? ???????, ? ???? ?? ?????????? ???????? ? ??????? ???????. ???? ?? ????? ??? ????? ?? ??????????? ? ?????, ??? ??? ?? ???? ???????? ??????? ????????? ???????? ? ????????. ??????? ???? ???????? ?? ?????? ????????, ???? ????? ? ???????????? ?????????. ???? ????? ?? ? ??????????? ?? ????? ????????? ? ?? ?????? ?????? ????? ???????? ???? ??? ?????????, ? ?? ?? ?? ?????? ????????? ???????? ????? ?? ???? ??? ??? ???? ?????????. ??? ???? ????? ???????. ?????? ???????? ?? ?????????? ??? ????? ????? ???????. Koji korisnici? I hajde da ja pitam kako se to drugi ponasaju i kakve teme postavjaju. Naravno ovde se otvoreno baca ljaga na vl Irineja a ti OTVORENO to branis! Ja sa zurlotima NEMAM nista i rec zurlot svakako da to ne znaci. Necemo valjda da svako sudi teolozima....mada vidim kako su krenuli sa episkopima sto ne bi i teolozima. Maso nema pojma ko si i cime se bavis....ocigledno si se precenila. Llicno Dveri su mi smesne i apsolutno stojim da se reklamirate preko Crkve sto vam je rekao i vl Irinej. Takodje ako Dveri stoje iza zurlota.....pa nisam vam ja kriva, svako sebi bira drustvo.Da ne pricam sta ste izvodili sa onim iz Rukumije. A 'o'.zox je verovatno jedan od vas zzzzzzurlota cim ga znas jer ja nemam pojma o kome govoris. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 otac Branislav je samo zelio da pomogne tim nesrecnim ljudima,nekim je laka crna zemlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Регаца, срећо, ти си толико дезинформисана да је то дирљиво симпатично. Бући бући Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??????, ?????, ?? ?? ?????? ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ??????????. ???? ???? Pa to reci vladikama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Нема смисла да се ико вређа. Свакако је тешко што су ти људи умрли, али није затворено то уточиште и штићеници нису отерани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??????, ?????, ?? ?? ?????? ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ??????????. ???? ???? Pa to reci vladikama. ??????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ??? ?? ???????????????crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Штићеници су, због маркетиншке кампање, сами напуштали центар, тако да их је сада тамо јако мало. Где су отишли, ко то зна. Сигурно нису у уточишта које су за њих припремили они који су се потрудили да камп Црна Река до те мере сатанизују, из разлога што тих уточишта НЕМА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??????, ?????, ?? ?? ?????? ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ??????????. ???? ???? Pa to reci vladikama. ??????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ??? ?? ???????????????crvenilo Ne nego njima reci da su dezinformisani....ja samo kupim informacije od njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 o.Branislav je drzao sve njih u zivotu, redu, disciplini... ko je imao narkomana u bliskom okruzenju zna kakve su muke s njima i koliko im treba paznje, ljubavi i discipline 0-24h. otac je to sve radio. neki su zaista bili podivljali u svakom pogledu da je batina nekad bilo jedino resenje za otreznjenje i poimanje posledica njihovih postupaka. mislim da je suludo voditi ovakvu delikatnu diskusiju s ljudima koji nisu nikad bili u centrua, upoznali oca, zivot u centru, sve te ljude koji su ziveli u njemu... nije bas sve onako kao sto na prvi pogled izgleda. nzam mnoge koji su se mnogo pokajali zbog pljuvanja po ocu, svim tim ljudima koji pomazu u centru posle upoznavanja sa istim. stoga ... ne zurite mnogo sa bacanjem kamena.... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 I hajde da ja pitam kako se to drugi ponasaju i kakve teme postavjaju. Naravno ovde se otvoreno baca ljaga na vl Irineja a ti OTVORENO to branis! Ова тема није отворена да би се било ко љагао, нити се ко овде љага, то је злонамерна инсинуација! Регаца, додељује ти се друга опомена. Такође, било какво олако вређање других чланова форума и `чашћавање` термином `зурлоти` ће се по аутоматизму квалификовати као провокација и уследиће нова опомена. Иначе, трећа опомена подразумева бановање на период који одреди модерација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 I hajde da ja pitam kako se to drugi ponasaju i kakve teme postavjaju. Naravno ovde se otvoreno baca ljaga na vl Irineja a ti OTVORENO to branis! ??? ???? ???? ???????? ?? , ?? ?? ???? ?? ?????, ???? ?? ?? ???? ????, ?? ?? ?????????? ???????????! ??????, ???????? ?? ?? ????? ???????. ??????, ???? ????? ????? ??????? ?????? ??????? ?????? ? `?????????` ???????? `???????` ?? ?? ?? ??????????? ????????????? ??? ??????????? ? ???????? ???? ???????. ?????, ????? ??????? ??????????? ???????? ?? ?????? ???? ?????? ??????????. A kako si ti to zakljucio da se mojim odgovorima "???? ?? ?????" i da je "?????????? ???????????!" Da li je postavljen tekst sledece sadrzine: "????? ??????? ?????? ????????? ???? ???? ??????? ???????? ????????? ?????? ?? ?????? ??????????? ???? ???? ??????? ?? ???????? ????? ???????? ?????? ??????? ? ????????? ??????? ????? ???? ?????????...." Napravi Alefsine poredjenje sa onim sta si rekao ali ne moras mi odgovarati jer mi odgovor nije potreban....sve mi je jasno. Ali jedno mi nije jasno 'zasto ti smeta da se neko nazove zurlot'? Zadovoljstvo ce mi biti da me banujete pre vremena pa mozete da pricate slobodno....necu nikog ispravljati ako nesto ne zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 o.Branislav je drzao sve njih u zivotu, redu, disciplini... ko je imao narkomana u bliskom okruzenju zna kakve su muke s njima i koliko im treba paznje, ljubavi i discipline 0-24h. otac je to sve radio. neki su zaista bili podivljali u svakom pogledu da je batina nekad bilo jedino resenje za otreznjenje i poimanje posledica njihovih postupaka. mislim da je suludo voditi ovakvu delikatnu diskusiju s ljudima koji nisu nikad bili u centrua, upoznali oca, zivot u centru, sve te ljude koji su ziveli u njemu... nije bas sve onako kao sto na prvi pogled izgleda. nzam mnoge koji su se mnogo pokajali zbog pljuvanja po ocu, svim tim ljudima koji pomazu u centru posle upoznavanja sa istim. stoga ... ne zurite mnogo sa bacanjem kamena.... izgleda da su mnogi pozurili ,ne postujuci zivot kao najveci boziji dar... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука