Милица Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Sto bih ja zurlotima bilo sta dokazivala?! Sve sto treba rekao vam je vl Atanasije. I nemoj da me zoves sestro a ni brate jednostavno NISMO isti! ???? ???? ??? ?? ??? ???? ???????... ???? ??????? ?? ???????? ??? ??? ?????, ??? ?? ? ?? ?? ??????? ??????????? ? ???????????. ??? ? ??? ????????? ? ???? ?? ??????? ? ????? ?? ?? ?????? ?? ???????????? ?????? ????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 их, моји и даље гину ... Бог да прости душе рањене 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha каква срамота све то што се десило, да је мене неко тукао и обратио пажњу него сам сам а да нико није знао два месеца на суво стењао код куће, ни родитељи никад нису укапирали, понекад бих спавао напољу од срамоте до пред јутро да ме не увати мурија да се сазна ... од снаге кризирања сам кидао пертле на комаде рукама, све ми се усекло ... да видим тог који има нешто против рехабилитационе установе Црне Реке, да га мало проведем около да му покажем шта и ко, где лежи и због чега, да му испричам њихове приче, да га нашмрчем једном да види како је и то да га сломијем његовом праведношћу и охолошћу да је бољи од неког другог. срамота је само оних који мисле да је то срамота. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/222741/Umrlo+%C5%A1est+%C5%A1ti%C4%87enika+koji+su+napustili+Crnu+Reku.html http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=149544 http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=19356 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 back to the street mean death, a jel prenosi b=92 ove evsti?? 0110_hahaha >0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Veoma je ruzno iskoristavatii i zloupotrebaljvati ovu temu. Najbolje je da je moderator obrise! ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ???????. ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ??????????????? ??? ????????? ??? ???? ???? Hidegkuti Nándor ?????????? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ?? ?? ???? ???????. ???? ?? ?????? ????? ???????, ?? ??????, ??????????, ???????? ? ?????? - ??? ?????? ? ????? Hajde da se u necemu slozimo jer i ja sam da se brisu nepotrebne teme....ustvari mozda one i mogu da postoje ako neko hoce savet tipa 'hocu da kupim auto koje mi preporucujete' ali cirkus bih brisala. Slucaj Crna Reka nije za javnost a jos manje za vas zurlote. ???? ?? ?? ???????????? ????. ??? ?????? ???????? ???? ?????? ???? ????? ????? ? ?????? ???????? ? ???????? ?? ?????? ? ???? ?????????. ???????? ????????? ???? ??? ?? ??? ??? ?? ??????? ? ???????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ?????? ?? ????, ? ?????? ?? ?? ? ???? ??? ?????????? ?????????. ???? ?? ?? ?? ????, ? ? ?? ?? ????? ???????? ? ???????. ?? ?? ??? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Немања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Veoma je ruzno iskoristavatii i zloupotrebaljvati ovu temu. Najbolje je da je moderator obrise! ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ???????. ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ??????????????? ??? ????????? ??? ???? ???? Hidegkuti Nándor ?????????? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ?? ?? ???? ???????. ???? ?? ?????? ????? ???????, ?? ??????, ??????????, ???????? ? ?????? - ??? ?????? ? ????? Hajde da se u necemu slozimo jer i ja sam da se brisu nepotrebne teme....ustvari mozda one i mogu da postoje ako neko hoce savet tipa 'hocu da kupim auto koje mi preporucujete' ali cirkus bih brisala. Slucaj Crna Reka nije za javnost a jos manje za vas zurlote. ???? ?? ?? ???????????? ????. ??? ?????? ???????? ???? ?????? ???? ????? ????? ? ?????? ???????? ? ???????? ?? ?????? ? ???? ?????????. ???????? ????????? ???? ??? ?? ??? ??? ?? ??????? ? ???????? ??????. ???????? ?? ??????? ?? ????????????? ? ??? ???? ??? ??? ????? ?????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??????. ?? ???? ?? ???? ???????, ?????? ????? ??? ?? ??? ? ??????? `????? ??, ????? ??` ? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ??????. ?? ???? ?? ???? ???????, ?????? ????? ??? ?? ??? ? ??????? `????? ??, ????? ??` ? ???????? ??, ?? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Veoma je ruzno iskoristavatii i zloupotrebaljvati ovu temu. Najbolje je da je moderator obrise! ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ???????. ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ??????????????? ??? ????????? ??? ???? ???? Hidegkuti Nándor ?????????? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ?? ?? ???? ???????. ???? ?? ?????? ????? ???????, ?? ??????, ??????????, ???????? ? ?????? - ??? ?????? ? ????? Hajde da se u necemu slozimo jer i ja sam da se brisu nepotrebne teme....ustvari mozda one i mogu da postoje ako neko hoce savet tipa 'hocu da kupim auto koje mi preporucujete' ali cirkus bih brisala. Slucaj Crna Reka nije za javnost a jos manje za vas zurlote. ???? ?? ?? ???????????? ????. ??? ?????? ???????? ???? ?????? ???? ????? ????? ? ?????? ???????? ? ???????? ?? ?????? ? ???? ?????????. ???????? ????????? ???? ??? ?? ??? ??? ?? ??????? ? ???????? ??????. ???????? ?? ??????? ?? ????????????? ? ??? ???? ??? ??? ????? ?????????. ????????? ?? ?????? ?? ??? ?? ??????? ''??????''.? ??????, ????????? ?????? ?? ???? .. ?????? ??? ??, ?? ???????????? ??????????, ???? ?? ??? ?? ?? ??? ??????? ?? ? ??????. ??? ???? ?????????? ?????, ????? ?? ?? ?????? ????????. ????? ?? ???? ?? ?? ???? ????????? ... ???? ??? ?? ???????? ?????, ?? ?? ??? ?????? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Zurloti nemaju sta da pricaju o Crkvi....imaju svoje udruzenje pa neka tamo razmenjuju misljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 А да ти ниси чувени ''отац'' Зокс? Просипаш отрове као и тамо :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 BOG da im duse prosti i neka im Rajsko nasledje da ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Veoma je ruzno iskoristavatii i zloupotrebaljvati ovu temu. Najbolje je da je moderator obrise! ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ???????. ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ??????????????? ??? ????????? ??? ???? ???? Hidegkuti Nándor ?????????? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ?? ?? ???? ???????. ???? ?? ?????? ????? ???????, ?? ??????, ??????????, ???????? ? ?????? - ??? ?????? ? ????? Hajde da se u necemu slozimo jer i ja sam da se brisu nepotrebne teme....ustvari mozda one i mogu da postoje ako neko hoce savet tipa 'hocu da kupim auto koje mi preporucujete' ali cirkus bih brisala. Slucaj Crna Reka nije za javnost a jos manje za vas zurlote. ???? ?? ?? ???????????? ????. ??? ?????? ???????? ???? ?????? ???? ????? ????? ? ?????? ???????? ? ???????? ?? ?????? ? ???? ?????????. ???????? ????????? ???? ??? ?? ??? ??? ?? ??????? ? ???????? ??????. ???????? ?? ??????? ?? ????????????? ? ??? ???? ??? ??? ????? ?????????. ????????? ?? ?????? ?? ??? ?? ??????? ''??????''.? ??????, ????????? ?????? ?? ???? .. ?????? ??? ??, ?? ???????????? ??????????, ???? ?? ??? ?? ?? ??? ??????? ?? ? ??????. ??? ???? ?????????? ?????, ????? ?? ?? ?????? ????????. ????? ?? ???? ?? ?? ???? ????????? ... ???? ??? ?? ???????? ?????, ?? ?? ??? ?????? :smiley: ?? ??? ????????? ?? ???????????? ?????? ?? ?? ?????????. ????? ???? ??????? ????????, ??????? ???????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ???????, ???? ??? ??????? ??? ??????. ?????, ???? ??? ?? ???????? ? ?????? ???? ?????. ??, ?? ???????? ??????, ? ?? ????????? ?? ??? ????? ?????????. ?? ????????? ??????? ? ???? ????, ? ?? ?? ????????? ???? ?????????? ????? ???, ???? ? ???? ????? ?????????? ?????? ??????. ??? ?? ???? ???? ???? ''??????'', ?? ?? ???????? ??????? ????????? ?? ??????????? ?????? ???? ??????? ?? ?? ''??????'' ??????? ????????? ? ??????? ?? ??????. ???? ??? ''??????'' ?? ???????? ?? ? ????? ???, ???, ???????, ?????? ? ??????????? ????????. ???? ?? ???? ?? ???? ???? ????????? ? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ?? ???? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука