Драшко Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 да ли сам спреман? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 DankaM рече: Ima li leka za migrenu, osim sekire... :bla: Драшко and DankaM је реаговао/ла на ово 2 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 @ego Прво сам се након два ударца насмејала, а након тога сам се растужила и питала шта ли му то говори врач: вероватно ауто сугестију "Не боли ме више глава" или "нећу више да се жалим на главобољу" **************************************************************************************************************** Све чешће говоре да мигрена није обољење, да најчешће карактер узрокује поремећај нервних.. Цитат Migena je poprilično tajanstvena i mistreriozna forma glavobolje. Postoji nekoliko tumačenja koji su uzroci njenog nastanka. Većina lekara misli da je uzrok svim simptomima koji prate migernu, poremećaj neurotransmitera seratonina u mozgu koji izaziva menjanje prečnika krvnih sudova u mozgu. Međutim neki istraživači tvrde da je migrena rezultat neurolo Aromaterapeuti savetuju masiranje slepoočnica etarskim uljima lavande, bosiljka ili nane. Nekoliko kapi etarskog ulja (2 do 3) rastvoriti u 10 ml nosećeg ulja (suncokretovo, bademovo, maslinovo). Pazite da vam ovo ulje ne dođe u dodir sa očima. Takođe par kapi čistih etarskih ulja možete nakapati na jastuk na kome spavate. U svetu su trenutno jako popularni biljni preparati protiv migrene, na bazi vratića (Tanacetum parthenium). Za delotvornost ove biljke u terapiji zaslužni su seskviterpenski laktoni. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Moja migrena je bila hormonsko-psihološkog uzroka; u PMS-u sam, a i dokačili su me na poslu. Usput, često me uhvati i kada se menja vreme, tj. vazdušni pritisak. Tako da mi je juče bilo grozno... Oglo је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Sto vise govorim i pisem ovdje,manje djelujem.Bas osjetim kako mi slabi akcija kad previse pricam...i pametujem. 301 bluelite I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 On 12. 1. 2013. at 17:39, Sanja87 рече Sto vise govorim i pisem ovdje,manje djelujem.Bas osjetim kako mi slabi akcija kad previse pricam...i pametujem. 301 bluelite не дај се... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 О томе што сте ви дивни људи и што овде прилажете своје драгоцено присуство........ и свашта још по нешто, углавном је то љубав. Лидија Миленковић, Драшко, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 чудим се како нема петарди , топовских удара итд.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Мислим како би лепо било да честитам Нову годину, а не знам да ли има негде тема поздрави и жеље. Ај да искористим и zlata, Лидија Миленковић, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Kako to da mala braća znaju o afričkom leku protiv glavobolje Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Од рата нам оста пуцањ, од запада ватромет а прскалице су права ствар, уз њих се лепше машта, жеље лакше ређају и током целе године у памћењу остају. За Нову купила сам прскалице! Лидија Миленковић, zlata and Мара је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 o drugaru mandi, moje dete ga obožava... http://www.youtube.com/watch?v=ywYjSOkfdg0&list=HL1358154936&feature=mh_lolz "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 ...Да ми Господ да мало више разума и одлучности у овој години, да ме сачува и не напусти. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 да ли ћу сутра моћи да одем на литургију св.Серафиму Саровском и да се причестим.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Нешто сам нервозан данас, размишљам како да смирим живце и завршим неке важне ствари које ме чекају... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука