Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Како можемо бити велики људи а да то и не знамо, а није ни битно ако знамо, и како можемо бити и велики нељуди а да је нама и небитно ако знамо, већ уживамо у томе и све мислимо да смо у праву,

Подели на овим сајтовима

Kako da vratim nagomilane dugove i obaveze.

Kako nas i u takvim nevoljama Bog posecuje utehama i vodi nas napred nepovredjene...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

О томе, како и на који начин (а да буде најбољи могући) да испланирам сутрашње обавезе!!? Како год окренем, најбоље би било да се удуплам  :0104cheesy:

Само на тај начин ћу успјети постићи све! :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Kako da prebrodim materice ((( , da mi moja deca ne osete tugu u dusi i koliko patim za najstarijim sinom koga sam izgubila pre 9 meseci ...?

Možda će izgledat patetično, ali kad poželiš da pustiš Zorka, onda će manje boljeti

• Волим 1

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Тренутно покушавам да скапирам Божији план гледе мене и мојих дугова, неплаћених рачуна, дечијих жеља око Нове године, свих лепих мисли усмерених ка члановима породице (отац, мајка и сл...)... Нешто ми не штима, ал` се не буним...

Наравно, борим се и даље...

Подели на овим сајтовима

Како да се одупрем да не читам поново Толкина.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

ХОБИТА! :)

Зато гледам да се одупрем поновном читању јер сам лаком на Толкина.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Kako da vratim nagomilane dugove i obaveze.

Kako nas i u takvim nevoljama Bog posecuje utehama i vodi nas napred nepovredjene...

Како треба само да ископирам твој пост, да ниси случајно вероучитељ?

;)

Узгред, имамо екстерну евалуацију, како стојиш са припремама за средњу школу?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

kako је леп сунчани , зимски дан......после литургије.... 0442_feel 0442_feel 0442_feel овакву зиму бих ладно могла да поднесем,,,

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...