Ред Змаја Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 О томе какав сам мајстор јер сам добио два из писменог, из математике и како ће ми данас проћи дан у школи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Како можемо бити велики људи а да то и не знамо, а није ни битно ако знамо, и како можемо бити и велики нељуди а да је нама и небитно ако знамо, већ уживамо у томе и све мислимо да смо у праву, Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 O tome, zast je iz pritvora pusten Janjusevi!!!???.mislise. .mislise. .mislise. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Kako da vratim nagomilane dugove i obaveze. Kako nas i u takvim nevoljama Bog posecuje utehama i vodi nas napred nepovredjene... Баба, Јанко and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Kako da prebrodim materice ((( , da mi moja deca ne osete tugu u dusi i koliko patim za najstarijim sinom koga sam izgubila pre 9 meseci ...? Andre Williams and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 како су ми сагрешења глупа, осликавају мене "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 О томе, како и на који начин (а да буде најбољи могући) да испланирам сутрашње обавезе!!? Како год окренем, најбоље би било да се удуплам :0104cheesy: Само на тај начин ћу успјети постићи све! kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Kako da prebrodim materice ((( , da mi moja deca ne osete tugu u dusi i koliko patim za najstarijim sinom koga sam izgubila pre 9 meseci ...? Možda će izgledat patetično, ali kad poželiš da pustiš Zorka, onda će manje boljeti YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Тренутно покушавам да скапирам Божији план гледе мене и мојих дугова, неплаћених рачуна, дечијих жеља око Нове године, свих лепих мисли усмерених ка члановима породице (отац, мајка и сл...)... Нешто ми не штима, ал` се не буним... Наравно, борим се и даље... мирођија, Andre Williams, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Како да се одупрем да не читам поново Толкина. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 koji film gledati ? ( to mi je bila prva nedoumica ) ,a sad : gde nestade tema ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 ХОБИТА! Зато гледам да се одупрем поновном читању јер сам лаком на Толкина. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 Kako da vratim nagomilane dugove i obaveze.Kako nas i u takvim nevoljama Bog posecuje utehama i vodi nas napred nepovredjene... Како треба само да ископирам твој пост, да ниси случајно вероучитељ? Узгред, имамо екстерну евалуацију, како стојиш са припремама за средњу школу? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 kako је леп сунчани , зимски дан......после литургије.... 0442_feel 0442_feel 0442_feel овакву зиму бих ладно могла да поднесем,,, Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 ....Ау ...гадна нека туга ударила...загризла па не пушта, ко пит бул... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука