Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 3. 2015. at 14:53, todor рече
Аи, какво је то фантазирање. Џаба причаш, кад немаш коме. Пробај да вичеш, само смирено, може да помогне. х-)))

Necu da se mesam .  0703_read  

Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit .

O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi...  :)))  ...

Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe...  Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss:

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2015. at 13:08, Arsenija рече

Necu da se mesam .  0703_read  

Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit .

И не треба да се мешаш. Ја сам се шалио за оно ''викање''.  :)

Да, у том случају је ћутање и обострано сажаљевање најбоље решење.

On 16. 3. 2015. at 13:08, Arsenija рече

O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi...  :)))  ...

Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe...  Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss:

Право да ти кажем, ја не знам о чему да размишљам, мада и мени треба једна полица, почео сам да читам. :)))  

Ја ћу ону што се не шрафи, да могу да је премештам. Усуд подстанарски.  :)

Подели на овим сајтовима

Портпарол председника Русије Дмитриј Песков саркастично се данас обратио новинарима и рекао им: „Дакле, видели сте сломљеног, парализованог председника којег су заробили генерали. Управо је долетео из Швајцарске где је присуствовао рођењу детета, као што знате”, пренела је агенција Ројтерс.

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Putin-prvi-put-u-javnosti-posle-10-dana.sr.html

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 13. 3. 2015. at 22:14, Crveni Baron рече

Kakva je ovo za.....ja sa Beogradom na vodi?

Zidaju dve zgrade?

Mislim stvarno ....

Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi

http://www.njuz.net/zbog-velikog-interesovanja-nadograduje-se-jos-tri-sprata-na-dve-kule-u-beogradu-na-vodi/

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Волео бих да се искрено радујем свачијој срећи и да заслужујем срећу коју желим

"Се са" што кажу Французи

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2015. at 19:46, Таша рече
Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi

Strsno.  :shocking:

Na tako maloj teritoriji ,toliko mnogo zgrada , visokih zgrada  ... Zamislite da se nalazite na trotoaru,a oko vas staklene zgrade visoke u nedogled ...AAAA...  A pored vas neki veliki automobili ,reke ljudi ...  Zagusljivo , nema dovoljno vazduha i  vode za sve ...Vama je muka .

Meni se to uopste ne dopada .  1324_womens

:351780:

Подели на овим сајтовима

Razmišljam da l' sam došla il sam pošla? 

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Како да припремим своја пчелиња друштва да ми наберу доста меда.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Па рецимо о неким искушењима, не знам како ....

У принципу сам добро, волео бих да идем напред и да се не бојим, да ризикујем, дал слушати разум, дал се препустити, дал покушавати или не.......

Помози Боже!

:)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...