Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Аи, какво је то фантазирање. Џаба причаш, кад немаш коме. Пробај да вичеш, само смирено, може да помогне. х-)))

Necu da se mesam .  0703_read  

Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit .

O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi...  :)))  ...

Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe...  Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Necu da se mesam .  0703_read  

Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit .

И не треба да се мешаш. Ја сам се шалио за оно ''викање''.  :)

Да, у том случају је ћутање и обострано сажаљевање најбоље решење.

O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi...  :)))  ...

Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe...  Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss:

Право да ти кажем, ја не знам о чему да размишљам, мада и мени треба једна полица, почео сам да читам. :)))  

Ја ћу ону што се не шрафи, да могу да је премештам. Усуд подстанарски.  :)

Подели на овим сајтовима

Портпарол председника Русије Дмитриј Песков саркастично се данас обратио новинарима и рекао им: „Дакле, видели сте сломљеног, парализованог председника којег су заробили генерали. Управо је долетео из Швајцарске где је присуствовао рођењу детета, као што знате”, пренела је агенција Ројтерс.

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Putin-prvi-put-u-javnosti-posle-10-dana.sr.html

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kakva je ovo za.....ja sa Beogradom na vodi?

Zidaju dve zgrade?

Mislim stvarno ....

Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi

http://www.njuz.net/zbog-velikog-interesovanja-nadograduje-se-jos-tri-sprata-na-dve-kule-u-beogradu-na-vodi/

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Волео бих да се искрено радујем свачијој срећи и да заслужујем срећу коју желим

"Се са" што кажу Французи

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi

Strsno.  :shocking:

Na tako maloj teritoriji ,toliko mnogo zgrada , visokih zgrada  ... Zamislite da se nalazite na trotoaru,a oko vas staklene zgrade visoke u nedogled ...AAAA...  A pored vas neki veliki automobili ,reke ljudi ...  Zagusljivo , nema dovoljno vazduha i  vode za sve ...Vama je muka .

Meni se to uopste ne dopada .  1324_womens

:351780:

Подели на овим сајтовима

Razmišljam da l' sam došla il sam pošla? 

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Како да припремим своја пчелиња друштва да ми наберу доста меда.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Па рецимо о неким искушењима, не знам како ....

У принципу сам добро, волео бих да идем напред и да се не бојим, да ризикујем, дал слушати разум, дал се препустити, дал покушавати или не.......

Помози Боже!

:)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...