Arsenija Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 On 13. 3. 2015. at 14:53, todor рече Аи, какво је то фантазирање. Џаба причаш, кад немаш коме. Пробај да вичеш, само смирено, може да помогне. х-))) Necu da se mesam . Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit . O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi... ... Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe... Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 On 16. 3. 2015. at 13:08, Arsenija рече Necu da se mesam . Samo kazem . U stvari-ne smem nista ni da kazem . Tj. Gde smem da se usudim ...i ko sam ja da im bilo sta kazem. Tu covek mora da bira reci . Najpametnije je da cuti . Sazaljevaju oni mene, sazaljevam i ja njih . Kvit . И не треба да се мешаш. Ја сам се шалио за оно ''викање''. Да, у том случају је ћутање и обострано сажаљевање најбоље решење. On 16. 3. 2015. at 13:08, Arsenija рече O cemu razmisljam ? O novim policama ka knjige. Rece Majka da nema gde nogu da stavi... ... Zvala sam majstora da izmeri zid ... Najbolje bi bilo da se zasrafe... Nezaiteresovan je , nervira me .... :boss: Право да ти кажем, ја не знам о чему да размишљам, мада и мени треба једна полица, почео сам да читам. Ја ћу ону што се не шрафи, да могу да је премештам. Усуд подстанарски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Портпарол председника Русије Дмитриј Песков саркастично се данас обратио новинарима и рекао им: „Дакле, видели сте сломљеног, парализованог председника којег су заробили генерали. Управо је долетео из Швајцарске где је присуствовао рођењу детета, као што знате”, пренела је агенција Ројтерс. http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Putin-prvi-put-u-javnosti-posle-10-dana.sr.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 On 13. 3. 2015. at 22:14, Crveni Baron рече Kakva je ovo za.....ja sa Beogradom na vodi? Zidaju dve zgrade? Mislim stvarno .... Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi http://www.njuz.net/zbog-velikog-interesovanja-nadograduje-se-jos-tri-sprata-na-dve-kule-u-beogradu-na-vodi/ feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 ...nakon 24 sata putovanja razmišljam o krevetu мирођија, Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 O On 16. 3. 2015. at 19:59, ines рече ...nakon 24 sata putovanja razmišljam o krevetu Одакле и докле? ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Волео бих да се искрено радујем свачијој срећи и да заслужујем срећу коју желим "Се са" што кажу Французи Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 On 16. 3. 2015. at 19:46, Таша рече Zbog velikog interesovanja nadograđuje se još tri sprata na dve kule u Beogradu na vodi Strsno. :shocking: Na tako maloj teritoriji ,toliko mnogo zgrada , visokih zgrada ... Zamislite da se nalazite na trotoaru,a oko vas staklene zgrade visoke u nedogled ...AAAA... A pored vas neki veliki automobili ,reke ljudi ... Zagusljivo , nema dovoljno vazduha i vode za sve ...Vama je muka . Meni se to uopste ne dopada . Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Razmišljam da l' sam došla il sam pošla? Bashful Anna and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Како да припремим своја пчелиња друштва да ми наберу доста меда. Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Ne razmisljam... Kakav zen.... Драшко, Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Imala sam strasnu nocnu moru .Probudila sam se u 3:33 min. Jedva sam skupila hrabrosti da upalim svetlo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Па рецимо о неким искушењима, не знам како .... У принципу сам добро, волео бих да идем напред и да се не бојим, да ризикујем, дал слушати разум, дал се препустити, дал покушавати или не....... Помози Боже! ivanaika, Adelaida, Bashful Anna and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Boli me glava. Ne mislim nista. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 o M. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука