Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jesi li uspjela da riješiš šta? :)

jeeeeeeeesaaaaaaaaaaammmmmmm.....:)

hvala ti sto mislis na mene.....:)

setila se password-a.....:)

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sad ga daj meni, ja ću da ga čuvam. Možeš i ovdje...niko neće znati  :D

da znas.....:)

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Где би сада жене биле да Тина Тарнер није рекла: "Wakeee up, sisteeers!"

Možda bi odmarale uz dobru knjigu, umjesto što se druže sa usisivačem, veš mašinom, pajalicom....ili smo je pogrešno shvatile ? :.mislise.

Подели на овим сајтовима

kako ne volim zimu..... :0222_shocked:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ако ми је добро и иде ми, не треба да упропаштавам....треба да зидам и заливам. Свима желим исто

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

O tome, kako mi se mir useli u dušu posle celivanja svetih moštiju Velikomučenika Kozme i Damjana, posle prisustva molebanu i sabranju u našoj Crkvi, našoj Majci, a nepomjanik nikad ne spava, no "kao lav ričući, traži koga će da pojede". Srce mi zadrhta, jer napade me jedna osoba da se svađa. Gospodi pomiluj! Povukoh se, Slava Bogu.

Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...