Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 lako je vama.....vi se zekite, a ja tri dana ne mogu da otvorim postu.... Jesi li uspjela da riješiš šta? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Jesi li uspjela da riješiš šta? jeeeeeeeesaaaaaaaaaaammmmmmm..... hvala ti sto mislis na mene..... setila se password-a..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 jeeeeeeeesaaaaaaaaaaammmmmmm..... hvala ti sto mislis na mene..... setila se password-a..... Sad ga daj meni, ja ću da ga čuvam. Možeš i ovdje...niko neće znati JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Novogodišnje ludilo je već počelo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Sad ga daj meni, ja ću da ga čuvam. Možeš i ovdje...niko neće znati da znas..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Где би сада жене биле да Тина Тарнер није рекла: "Wakeee up, sisteeers!" Natalija28 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Где би сада жене биле да Тина Тарнер није рекла: "Wakeee up, sisteeers!" Možda bi odmarale uz dobru knjigu, umjesto što se druže sa usisivačem, veš mašinom, pajalicom....ili smo je pogrešno shvatile ? :.mislise. Дуња and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 kako ne volim zimu..... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 da li smo svi mi pomalo mazohisti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Ако ми је добро и иде ми, не треба да упропаштавам....треба да зидам и заливам. Свима желим исто Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 da je decembar za 2 dana, već Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Докле. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/988733/baki-stani-novi-zubi-pod-stare-dane-donijeli-i-udvarace/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivana032 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 O tome, kako mi se mir useli u dušu posle celivanja svetih moštiju Velikomučenika Kozme i Damjana, posle prisustva molebanu i sabranju u našoj Crkvi, našoj Majci, a nepomjanik nikad ne spava, no "kao lav ričući, traži koga će da pojede". Srce mi zadrhta, jer napade me jedna osoba da se svađa. Gospodi pomiluj! Povukoh se, Slava Bogu. Sanja Т. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука