Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Dal' izaći u provod ili ne? Ošta fešta večeras kod mene u gradu, trube i tako to uz sve ostalo, a moj stomak vari ovi hranu i govori mi- ostani i legni, ostani, ostani... :D

Подели на овим сајтовима

razmišljm koliko je BOG leeeep...divan i zanimljiv :)  i o tome kako ga se ljudi boje...bojte se greha, ne bojte se Boga...to je kao kada biste se bojali deteta :)))

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

razmišljm koliko je BOG leeeep...divan i zanimljiv :)  i o tome kako ga se ljudi boje...bojte se greha, ne bojte se Boga...to je kao kada biste se bojali deteta :)))

„Почетак је мудрости страх Господњи“ (Приче Солом. 1, 7)

„Страх је Господњи извор живота“ (Приче Солом. 14, 27)

„Срећан је човек који се вазда боји Господа“ (Приче Солом. 28, 14)

Служите Господу са страхом и радујте се Њему са трепетом“ (Пс. 2, 11)

„Поштујте свакога, браћу љубите, Бога се бојте, цара поштујте“ (1.Пет. 2, 17)

Итд., итд. .

Подели на овим сајтовима

to se sve odnosi na one neverujuće, po mom slobodnom tumačenju....GREH JE STRAH, BOG JE LJUBAV!

И небо у дивљем цвету,

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

razmišljam da li na forumu ima neka opcija, za neki grupni chat ljudi koji su online...

И небо у дивљем цвету,

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Размишљам ето да сам ових дана мислила баш о нашој сестри Злати, и она се појавила и пише, што ме јако радује.

Ако нисам баш активна неки дан на форуму, обично мислим о мени драгим члановима док сам овде.

Баш сам питала где је и шта ради наш брат Ратко, који се задњи пут јављао на форуму из неке болнице.Па ме уплашио, да ли је добро.

Рале јави се ако ово прочиташ.Било би ми драго да само одмараш од форума., као што рече Таша.

Неко ме је и упитао да ли се ради о младићу Ратку. Ја стварно не знам тачно, али мислим да је брат Ратко младић.

И мислим колико смо сви повезани, позитивно наравно.

Подели на овим сајтовима

......сунце напокон...опет уноси живот.... 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Размишљам где ми је фиксни телефон, да назовем себе на мобилни, јер не знам ни где ми је мобилни...

Подели на овим сајтовима

Размишљам где ми је фиксни телефон, да назовем себе на мобилни, јер не знам ни где ми је мобилни...

За то и служи фиксни, низашто друго.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Како бих сад легла поред бебице, ал` не могу да станем у креветац :D , а да је узмем код мене у кревет је неизводљиво... Много је "гадна", буди се на сваки шум, а ако је сад пробудим - нема нам спавања целе ноћи... А тако бих је пригрлила и мирисала и слушала како дише... 1502_baby

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Kako je lijepo biti majka. srcee  Jednoj majci je danas bio rodjendan i puno sam je izljubila i izgrlila. 0442_feel

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Размишљам о нијансама опроста.

а)Опростити а не заборавити, што значи бити на опрезу да се не понови непријатно

2)Отпустиш и идеш даље без горчине а и учесника,

3)Опростиш и увредиш онога коме прашташ јер му гурнеш прст у око; као (арогантно) опростила сам Ти (у преводу боља сам од тебе

Уффффффффффф

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...