Anette Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 O upali zdrela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 o konacnom prestanku mucnine.... o 10 kg + za vrlo kratko vreme... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 o konacnom prestanku mucnine.... o 10 kg + za vrlo kratko vreme... Супер за нестанак мучнине. Е сад за 10кг. за кратко време... Па стисло ово време па не можеш што чешће у шетњу... Чим отопли а ти пут под ноге... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Супер за нестанак мучнине. Е сад за 10кг. за кратко време... Па стисло ово време па не можеш што чешће у шетњу... Чим отопли а ти пут под ноге... animal-smiley-075 А ја бих да се угојим једно 5 кг,ал не иде... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 O tome da ću morati da promenim navike u oblačenju... nikako da shvatim da je zima... sve se nešto lagano oblačim a ledja mi se smrzoše moram sad da ogrnem milka ćebe Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 ogrnuo sam ćebe Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 А ја бих да се угојим једно 5 кг,ал не иде... Evo, javljam se da ti "prebacim" 5 kg, a ako hoces moze i vise :D Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 А ја бих да се угојим једно 5 кг,ал не иде... Седи кући, куцкај по компу, клопај сланиницу, ванилице... Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 O tome da ću morati da promenim navike u oblačenju... nikako da shvatim da je zima... sve se nešto lagano oblačim a ledja mi se smrzoše moram sad da ogrnem milka ćebe Какво је то милка ћебе...? обуци бре вунени прслук... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 мирођија and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Mozz, јел` помогло милка ћебенце...? јеси ли се згрејао...? winter или 11222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 O tome kako sam skuvala vrhunsku supu sa knedlama. :-X kirios1, Милан Меденица :) and Таша је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 O tome kako sam skuvala vrhunsku supu sa knedlama. :-X Аууу, ово је супер, код мене је купус и месо, личка кухиња кад је сњег у вани. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 ја спремила мусакицу...њам,њам...идем сад да клопам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Zasto Ceja jos nije banovan.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука