Pantera Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 размишљам о томе како је лепо недељу провести у цркви и кући, а не на послу :mellow: Anette and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 A ja o tome kako bi bilo dobro da nastavi sneg da pada i onda uzivanje u zimskim carolijama. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Sve zavisi kakav bi akumulator imao Pa moralo bi tu da ide nešto na orgonsku energiju, ipak bi to bio jak potrošač. A umjesto destilovane vode, možda da se ubaci krvna plazma. Navodno se došlo do otkrića da daje odlične rezultate u djelovanju sa elektro-magnetnim poljem. (???) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 о познању срца ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 o tome da li na forumu postoji neka tema, gde recimo trudnice od iskusnih majki mogu da dobiju neki savet..podele iskustvo..i to.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 о томе како полако зима одлази а ја незапослена....и како не спадох са баглама све ове године....мада..полако ме хвата депресија,нервоза.ухххх Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Мико, размишљам шта су ти то ''багле'', мислиш на ''багље''-ноге... :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 баглама....спала врата са баглама..оно што држи врата..разумијеш??? мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Све мислим нешто ко ли ће овде да опере судове... aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 o tome da li na forumu postoji neka tema, gde recimo trudnice od iskusnih majki mogu da dobiju neki savet..podele iskustvo..i to.. ако је нема, отвори је ти Злато, а ми ћемо покушати да помогнемо са саветима... мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 размишљам о томе како је лепо недељу провести у цркви и кући, а не на послу :mellow: На жалост, ја о томе могу само да маштам, још наредних 15-ак година. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 о петку ... надам се да неће бити изузетак клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 На жалост, ја о томе могу само да маштам, још наредних 15-ак година. confused ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 confused Радим у фирми у којој највише посла има викендом.Тада радим од 10 h до 23 h. А 15-ак год. ми још треба за пензију , тако да о недељи коју проводим у цркви и код куће могу само да сањам. То ми се деси једном у пар година. (Мислим на обичне недеље, а не на Васкрс, или кад падне Божић, слава или Нова година у недељу.) Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Радим у фирми у којој највише посла има викендом.Тада радим од 10 h до 23 h. А 15-ак год. ми још треба за пензију , тако да о недељи коју проводим у цркви и код куће могу само да сањам. То ми се деси једном у пар година. (Мислим на обичне недеље, а не на Васкрс, или кад падне Божић, слава или Нова година у недељу.) јој, баш ми је жао...за жену је иначе јако важно да има слободну недељу због куће...а што још не можеш ни у цркву да одеш...то је баш страшно... има ли неке шансе да промениш посао (једног дана?) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука