мирођија Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uEGcZlMmOZQ&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 http://www.blic.rs/galerija/Svet/3290/Paragvaj-Iseljavanje-Indijanaca-iz-plemena-Guarani Play Slideshow ‹ PrethodnaIduća › Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Ти види шта ћеш, ја имам све црно на бело: 0702_read Ташо? crossrc "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 гледла сам филм Земља живих не могу ни да замислим кроз шта све прођу породице наркомана соле је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 гледла сам филм Земља живих не могу ни да замислим кроз шта све прођу породице наркомана е ја сам тако гледао "Реквијем за снове". а јоој. слична тематика. не препоручујем ни случајно! баш је гадан. упитала ме једна другарица какав је филм. из велике љубави према њој најдосадније могуће сам рекао да је филм безвезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 O Novom Sadu.. t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 razmišljaam nešto gledajući ovaj snimak i odmah sam pomislio na w.a. mozarta i zamišljam kako je ustvari ovakav posle liturgije. zlata and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Razmišljam se da otvorim servis za opravku bijele tehnike I računara, zašto ne... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 A-ramble on, and now's the time, the time is now Sing my song, I'm goin' 'round the world, I gotta find my girl On my way, I've been this way ten years to the day Ramble on, gotta find the queen of all my dreams Got no time to for spreadin' roots, the time has come to be gone And though our health we drank a thousand times it's time to ramble on A-ramble on, and now's the time, the time is now Sing my song, I'm goin' 'round the world I've gotta find my girl On my way, I've been this way ten years to the day I gotta ramble on, I gotta find the queen of all my dreams I tell you no lie Mine's a tale that can't be told, my freedom I hold dear How years ago in days of old when magic filled the air 'twas in the darkest depths of Mordor, mm-I met a girl so fair but Gollum and the evil one crept up and slipped away with her her, her, yeah, and ain't nothin' I can do, no I guess I'll keep on ramblin', I'm gonna Sing my song/Sh-yeah-yeah-yeah-yeah, I've gotta find my baby I'm gonna ramble on, sing my song Gonna work my way all around the world Baby, baby/Ramble on, yeah "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Кад пре потроших оне Like This... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Da li je pile peceno ...i da nije dobro sto sam se vezala za ovaj forum,zamorno je to da svaki cas ''virim'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 0702_read Ташо? crossrc :lol: :lol: :lol: Uzivam u drustvu svoje gosce, kume .... bez brige, tu sam ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 е ја сам тако гледао "Реквијем за снове". а јоој. слична тематика. не препоручујем ни случајно! баш је гадан. упитала ме једна другарица какав је филм. из велике љубави према њој најдосадније могуће сам рекао да је филм безвезе. Meni taj film i jeste bezveze. Davno sam ga gledala i secam se da sam bila razocarana. S` obzirom koju temu obradjuje,ocekivala sam nesto vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Meni taj film i jeste bezveze. Davno sam ga gledala i secam se da sam bila razocarana. S` obzirom koju temu obradjuje,ocekivala sam nesto vise. Ма мени је баш испао гадан. Ајд сада те све њихове судбине и којекаква лудила, да не лупетам беззе. Али има неких сцена за које сам само рекао: Не! Недај Боже никоме :excl: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 o rasudjivanju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука