Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 како да стигнем до планине на време ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 21, 2011 Пријави Подели Написано Јул 21, 2011 Kakvo li će vreme danas da bude... oće li sunce da prži ili će dažd kao juče .mislise. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
beskraj11 Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 O Ejminoj smrti...tako mi je žao što nije uspela da se izleči da nemam reči... facenew22222222 Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Sutra u Botanicku bastu... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 O Holanđaninu facenew22222222 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O Holanđaninu kriminalac kako da dovucem Holandjanina za Beograd 0442_feel 0442_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 [shadow=red,left]O prijateljima[/shadow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 o Косову и оном што се дешава сада тамо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O tome da jedva čekam da skinem ovu farbu sa kose pravopop.gif' class='bbc_emoticon' alt='tuzansmajli8904' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O Holanđaninu tuzansmajli8904 kako da dovucem Holandjanina za Beograd smej.gif smej.gif smej.gif Nikako...ja ću dođem tamo crosseo pravopop “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O Holanđaninu tuzansmajli8904 kako da dovucem Holandjanina za Beograd smej.gif smej.gif smej.gif Nikako...ja ću dođem tamo smej.gif pravopop kako se prvo necka .... a onda oce.... crosseo omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O Holanđaninu tuzansmajli8904 kako da dovucem Holandjanina za Beograd smej.gif smej.gif smej.gif Nikako...ja ću dođem tamo smej.gif pravopop kako se prvo necka .... a onda oce.... smej.gif Pa žensko sam,moram malo ...oću,neću...kao ne znam šta hoću i tako se malo pravim :bla: crosseo smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O Holanđaninu pravopop kako da dovucem Holandjanina za Beograd smej.gif smej.gif :bla: Nikako...ja ću dođem tamo smej.gif crosseo kako se prvo necka .... a onda oce.... smej.gif Pa žensko sam,moram malo ...oću,neću...kao ne znam šta hoću i tako se malo pravim :bla: smej.gif smej.gif tuzansmajli8904 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju .mislise. nedostaju mi moji klinci jooj kad cu naci pos'o crvenilo ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 ...o lažnom patriotizmu crvenilo muka mi je... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука