Margareta Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Cudno!Zar zeMsko da ne razmislja kostantno o sopingu i nakitu.....Bas sam se iznenadio E, moj Ti, onoga dana kada ovaj nakit bude u mojoj listi za šoping... plaćam ti putovanje na Maldive Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Kaжем жени да јој је лепа хаљина, а она почне о томе да је платила 12,000 и извезе дијалог величине Горског венца о истој. Прокоментаришем другој како је корисно нешто што има, а она почне о томе како има две, али јој обе требају из разлога....итд...итд....и не може ни једну мени да да....итд.... Пожелим човеку срећан рад и додам питање да ли је вредан, е ту почиње прича: он ради, он се мучи, он је све створио деци, а њих нигде нема.................. :.mislise. Онда сам схватила и рекла себи: Сања превише причаш ! bangin Srdjan, Драшко, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Пожелим човеку срећан рад и додам питање да ли је вредан, е ту почиње прича: он ради, он се мучи, он је све створио деци, а њих нигде нема.................. Има и онога "Како сте?" - "Ево, нема ништа." или "Шта радите?" - "Ма, добро је..." Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Има и онога "Како сте?" - "Ево, нема ништа." или "Шта радите?" - "Ма, добро је..." Боже, спаси нас! Што би рекла деца, пукли смо начисто . Сва срећа има толико разумног света ( мислим што бриге Христу предају и не дозвољавају да себе преоптерете до лудила) , али у њиховом друштву мени постаје нелагодно, питам се што :.mislise. Дуња and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Ево тако по мало... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Razmišljam o tome kako izgleda svet iz dečije perspektive... Sve je veliko, živo, produhovljeno... Pažnja im se potpuno posvećuje onome što žele, zanimljive su im nama obične i dosadne stvari, mali događaji su za njih velike avanture, vreme im teče 5 puta sporije nego nama, parkić je za njih šuma, a vozač bagera ili autobusa zaslužuju najveće poštovanje. Драшко, Sanja Т., JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Danas sam video dečji crtež voza sa lokomotivom ogromnih čeljusti punih oštrih zuba. :-) Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Нека ми неко,молим вас,одмах проследи неколико линкова где пише да је заустављен ланац криминалних радњи попут трговине органима, белим робљем, шверц дроге...где људи не одустају од протеста док се сви не разоткрију...где су ухваћени организатори и објављена имена свих учесника! Хоће ли сванути и тај дан?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Хоће ли сванути и тај дан?! hoce, samo ne u ovom svetu..... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 hoce, samo ne u ovom svetu..... ...ЧЕКАМ... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 седите и напишите како је било.....а онда напишите како је стварно било Sanja Т., Mилена КШ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Kako sam srecna zbog moje dvije najbolje prijateljice...isti dan se jedna udala,a druga mi saopstila radosnu vijest da ce postati mama. RYLAH, JESSY, Anette and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Размишљам како да зарадим мало више пара? Mилена КШ and Anette је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 kako sam srecna Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Da li da idem veceras na trening ...cita mi se knjiga,pije caj I lezi dok napolju kisa pada. pahulja је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука