Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Размишљам о томе колика сам ја коњина. Дошла мама са славе, па ми послали колаче, а мени прође кроз главу: "Супер! Нећу их сада јести, оставићу да их поделимо када дође!" Упс! Не долази нико.

Подели на овим сајтовима

Размишљам о вечерашњој краткотрајној свађи са стрицем и о томе како да се помиримо. Мада ми се врзла по глави зла мисао о ''правди'' и освети, пошто ме је он увек знао шиканирати, обично кад нешто радим (како сам спор, како сам овакав, како онакав...), са неким тоновима које мени иду на живце, па мислим да је оправдано што сам му данас скресао после толико времена трпљења. 

Размишљам у вези са тим и о томе како мало пажње посвећујем другима, а више се бавим неким својим стварима, факсом и учењем из чега следе изговори: ''Немам ја времена за то, спремам испите''

Подели на овим сајтовима

Zasto rastanak boli?

Zbog toga sto smo previse vezani za druge. Mene obicno boli rastanak sa sestrama svake godine, pre sam kao klinac plakao ko kisa, sada je to kontrolisano, a i kad sam raskidao sa prvom ljubavi bilo isto. 

Mislim da covek treba da prevazidje takve odnose, vezanost za druge ne treba biti toliko cementirana. 

Подели на овим сајтовима

Dans je pocelo drugo polugodiste, dete mi je krenulo u skoli, razmisljam i verujem da ce sve biti u najboljem redu. ako se dan po jutru poznaje onda nadam se pre svega zdravlja, zatim vise truda, rada a i napretka... :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

... да се лепо одморим и наспавам после оволиког спремања.Нешто сам баш уморна

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Da li da prihvatim taj poziv ili ne?! :.mislise.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

алиса, on 27 Jan 2015 - 19:08, каже: Kako sam majstor da zabrljam Ех, причај ми о томе...

Роман могу да напишем, роман! Из више томова!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...