Ayla Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Sa srećom Hvala Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Dušo to su neke šifre Reci o čemu se radi, naši smo Eeeee,to su misli... to ne može da se objasni rečima,reči su samo blagi pokušaji da se objasne emocije...a emocije su rezultat naših misli .Ja i da hoću,ne bih mogla da vam objasnim to što ne može da se objasni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Eeeee,to su misli... to ne može da se objasni rečima,reči su samo blagi pokušaji da se objasne emocije...a emocije su rezultat naših misli .Ja i da hoću,ne bih mogla da vam objasnim to što ne može da se objasni. Slobodan tok...samo pustiš i krene. Meni najdraži način komunikacije sa sobom (kad sam u volji, naravno) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 So much to do and so little time... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Треба ми неко само моје место, па да се на моменте осамим и само да гледам негде тамо у даљину и да се никакав други звук чује, само шум мора како обара пену о литице и разбија је у тисуће малих сребрних капљица које ми росе лице... Ayla , Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 O tome kako se moja draga sprema na put. Ide u Englesku. Povoljno. Ja se primio te dal će da sleti na Getvik ili na Hitrou. Kad ono, ide se autobusom Preko Francuske, preko mora, ko Viljem Osvajač to liči na nju Želim joj divan provod i ima moj blagoslov JESSY, YOKA and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 O Božjim znakovima, porukama putem kojih mi se obraća... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 ...neka zuji. Treba ignorisati i ne isprljati ruke (pa to je samo jedan mali komarac...šta mu drugo preostaje?) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 kako zelim da se isplacem,ali suza ni da krene... i o mojoj uznemirenosti niotkud vec 4.dan... Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 hmmm o tome kako bih trebala aktivirati ovu kamericu na ovom mom čudu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Dal se Keka porodila??? Ne bih da saznam kad krene na porodjaj vec kada se sve zavrsi... sta cu , previse brinem ... kao da je moje dete a oci joj nikad u zivotu nisam videla <3 Sanja Т., Драшко and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 ...razmišljam o Njoj ...http://www.tvmost.info/images/vesti/foto_vest__1382852962.jpg Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Кека је добро,још се није породила.Подстакле сте ме да је позовем и питам,јер и ја данима мислим о њој,а што рече Јока ,очи јој нисам видела. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 O svom kompjuteru. Više ne radi kako nekada. Ne znam šta se dešava. Sve informacije sam prebacila na fleš.A i dalje je spor kao puž. Negde mi je nestao google... Stalno mi se pojavljiju neki prozorčići sa strane,reklame...i nerviraju me. "Hrčete li ? "-"Ne,ne hrčem" ;"Kliknite "-"Neću da kliknem" ;Da li ste sigurni-Da;Da li ste zaista ubedjeni u to -DA.; Da li želite da vam ponovo postavimo ista pitanja-NE... Sigurno-DA. Dobro,javljamo Vam se za 5 minuta ..... ..... Neko se ponovo igrao. Sada se pitam da li da pozovem Miku ili Žiku da dodju i sve dovedu u normalu ? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Jesu li samo crnci nastali od šimpanzi? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука