Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Kaжем жени да јој је лепа хаљина, а она почне о томе да је платила 12,000 и извезе дијалог величине Горског венца о истој.

Прокоментаришем другој како је корисно нешто што има, а она почне о томе како има две, али јој обе требају из разлога....итд...итд....и не може ни једну мени да да....итд....

Пожелим човеку срећан рад и додам питање да ли је вредан, е ту почиње прича: он ради, он се мучи, он је све створио деци, а њих нигде нема..................

:.mislise.  :unbelieveble::0222_shocked:   ne_shvata   

Онда сам схватила и рекла себи: Сања превише причаш !  bangin

Подели на овим сајтовима

Пожелим човеку срећан рад и додам питање да ли је вредан, е ту почиње прича: он ради, он се мучи, он је све створио деци, а њих нигде нема..................

Има и онога "Како сте?" - "Ево, нема ништа."  или

"Шта радите?" - "Ма, добро је..."

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Има и онога "Како сте?" - "Ево, нема ништа."  или

"Шта радите?" - "Ма, добро је..."

Боже, спаси нас! Што би рекла деца, пукли смо начисто :(.

Сва срећа има толико разумног света ( мислим што бриге Христу предају и не дозвољавају да себе преоптерете до лудила) , али у њиховом друштву мени постаје нелагодно, питам се што  :.mislise.   ;)  :D

Подели на овим сајтовима

Razmišljam o tome kako izgleda svet iz dečije perspektive... Sve je veliko, živo, produhovljeno... Pažnja im se potpuno posvećuje onome što žele, zanimljive su im nama obične i dosadne stvari, mali događaji su za njih velike avanture, vreme im teče 5 puta sporije nego nama, parkić je za njih šuma, a vozač bagera ili autobusa zaslužuju najveće poštovanje.

Подели на овим сајтовима

Нека ми неко,молим вас,одмах проследи неколико линкова где пише да је заустављен ланац криминалних радњи попут трговине органима, белим робљем, шверц дроге...где људи не одустају од протеста док се сви не разоткрију...где су ухваћени организатори и објављена имена свих учесника! Хоће ли сванути и тај дан?!

Подели на овим сајтовима

Хоће ли сванути и тај дан?!
hoce, samo ne u ovom svetu..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

седите и напишите како је било.....а онда напишите како је стварно било

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Kako sam srecna zbog moje dvije najbolje prijateljice...isti dan se jedna udala,a druga mi saopstila radosnu vijest da ce postati mama.

girl_smiley:smil443643319dc3d:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Размишљам како да зарадим мало више пара?

Подели на овим сајтовима

Da li da idem veceras na trening ...cita mi se knjiga,pije caj I lezi dok napolju kisa pada. :)

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...