Ljubičasta Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 O momentu kada se u covjeku nesto prelomi,kada se ego do dna urusi i covjek zaplace i zaiska pomoc Boziju...Razmisljam koliko li se Gospod tada raduje. :0442_feel: Mилена КШ, мирођија, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ништа није случајно, чуда су могућа ја сам понекад немогућ Саша од Москве and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Да сам само понекад... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 gde sam ja to pogrešila? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 ironično, ali ljudi više žure, kada se izgube YOKA, kordun, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Kako je dobro točeno pivo u "Lavu" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Размишљам о томе како ми је потребан мир а иду дани који ми носе тајфун и буре... Данче*, Драшко, nickelpower and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Размишљам о томе како ми је потребан мир а иду дани који ми носе тајфун и буре... Мир ти... :icon_pop: Драшко and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Pronasla na tubetu jako dobar rep i razmisljam kako do sad to nisam cula... :мајкл: Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 ...svako srce ima svoje tajne brige, koje svet ne poznaje, i često sudimo nekog čoveka hladnim, onda kad je samo tužan... Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 o tome kako svaki moj atom igra celog dana nakon Pricesca i o tome kako sve vise padamo u nekim stvarima... Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 O ? O ? :.mislise. Ni o čemu. Možda samo o tome da bi trebalo da razmišljam o nečemu ili nekom. Samo se sećam .Sećanja-to je nečiji život. Sećanja. Od svega nam ostaju samo sećanja. Šta su sećanja? O-sećanja. Osećam nešto,osećam-sećanja . Setiću se ,moram da se setim,setiću se da se setim nekih davnih sećanja punih osećanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Kako mi je ovih dana nizak pritisak... I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 kako da izgubim apetit.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука