Danijela Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Који је наслов на енглеском за серију? The Walking Dead http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=fn_al_tt_1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Чуо сам да је много искварена серија; свакакве саблажњиве и блудне сцене у њој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 znas kako, nijedna glumica nije uspela a da se ne skine skroz gola pa ti vidi, tako nesto jos nisam vido ni u jednoj seriji :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 ona se nije skidala u seriji: http://www.imdb.com/character/ch0145135/?ref_=tt_cl_t1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Чуо сам да је много искварена серија; свакакве саблажњиве и блудне сцене у њој. A to nisi cuo da sablaznjenost moze biti samo u oku posmatraca a ne u seriji/filmu/sceni?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Upravo završavam drugu knjigu i drugu sezonu. Pratio sam naporedo.. Mislim da nije bilo potrebe da začinjava knjigu sa seksom toliko, a tek seriju, u kojoj su izmišljali neke stvari kojih nema u knjizi. Radnja mi se mnogo više sviđa od Tolkina, zato što je "realnija" i likovi su kudi kamo življi i više se saživiš sa njima, nego sa Bilbom, Frodom i bandom. Ali je zato Tolkin majistor jezika, ali to mi nismo toliko mogli da osetimo jer smo uglavnom čitali srpski prevod. Čitajući originalne pesme koje je napisao i jezik koji je koristio, uz obavezne napomene stručnih konsultanata, shvati se zapravo dubina tog dela. Pitanje je samo koliko je to uopšte i zanimljiovo bilo kome sada, sem lingvistima. U Igri tronova, ne znaš koga pre da gotiviš. Čak i oni što su najgori imaju neku simpatičnost. (Sem Džofrija, koji je oličenje svega lošeg, pa još kad te osobine stave u ulogu deteta, što on i jeste zapravo). Pseto i ako grubijan, težak je gotivac. Čak i hladni i okrutni lord Lanister i njegova deca. Bauk je vrh. Mislim da je on svima omiljen, i to ne zbog svoje "nakaznosti" već zbog svog karaktera i pameti. Naravno ovo sve pričam za knjigu, nisam ni do polovine stigao... ko zna šta će se desiti do kraja serijala. Mislim da poslednje dve knjige nisu još izašle kao prevod. Čak mi Starkovi idu najviše na nerve. Klasični smarači koji glume dobrice. Naravno moja ljubimica i u knjizi i u serijalu je Deneris. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Evo kako bi izgledala najavna špica, da je serija snimana pre 20-tak godina. Ovo je vrh.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Dragi and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 nisu to zombiji, to su undjedovi, i oni su sastavni deo fantasy sveta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 ovi standardni klasicni zombiji iz americkih filmova i undead-ovi iz fantasy sveta su dve razlicite pojave, zombiji su ograniceni na beslovesnost, skoro da i nemaju moc razmisljanja nego se upravljaju samo najprizemnijim instinktom zedni krvi, dok su ovi undead-ovi iz serije i fantasy sveta ipak druga prica, tu ima raznih, od tih beslovesnih pa do visokih magova, ocu da kazem da ovi zombiji iz serije nemaju veze sa zombijima iz americkih filmova Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 svejedno sta pisao, zombiji na koje ti mislis veze nemaju sa ovima iz serije Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Serija tu i tamo, imao bih joj šta prigovoriti, ali je opet odlična. Knjiga je više nego odlična. Lanisteri plaćaju svoje dugove. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Poslednja scena u seriji... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Odgledah sinoć prvu epizodu treće sezone Došli zmajčeki "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Аутори серије се својски труде да свака наредна сезона буде све гора и гора и да све мање има везе са изворним делом. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука