Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zamalo nisam zasapala. Jedino sto mi je bilo zanimljivo: poslednja scena.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ja nit gledala ovu sezonu (sem klipa kad arja vrsi pokolj) nit citala,ovaj leak epizoda mi je ubio dozivljaj...

Подели на овим сајтовима

Скроз нереална епизода. Неповезана. Хајд да не пишем сад док не одгледају сви, али бедак баш.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Шта мислите да ли ће Тирион да изда Денерис у осмој сезони? На крају седме је остао "сувих опанака"?:)

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Nemam vise nikakvih ocekivanja sem da vidim epsko sibanje sa armijom mrtvih. Toliko od mene :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 20:11, ronin рече

Шта мислите да ли ће Тирион да изда Денерис у осмој сезони? На крају седме је остао "сувих опанака"?:)

Expand  

Ако је и изда то ће бити јер је луда колико и глупа.

Нмг да верујем да је 7 сезона прошло без иједне сцене Серси и Вариса насамо... 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 20:11, ronin рече

Expand  

Na kakve suve opanke misliš?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 20:30, Danijela рече

Jao bre Kratose :smeh2:

Expand  

On nije ni imao takve ,,ambicije,, i ne znam uopšte otkud to kad je i njemu bilo jasno odma ,kao i ser Davosu ko će se omrsi....tako da voleo bih da Ronin to objasni :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...