Тихон Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 @Данијела "And ofttimes a very small man can cast a very large shadow." Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 On 8/4/2017 at 14:15, Џуманџи рече Који вам је омиљени лик у серији и зашто Варис? Samwell Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Nemam omiljeni lik. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 пре 2 минута, Danijela рече Nemam omiljeni lik. А најомраженији? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Ni to. Svi likovi su mi kao deca Џуманџи and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 RYLAH, Goku, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Bejliš je najgora ljiga i đubre,završiće na Ajrinoj listi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 -Владимир-, Goku and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Џуманџи and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Paradoksologija, RYLAH and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Жедни, drvce, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 5а је баш смор била, једва је одгледах. Сте гледали сме ли да се пита штогод? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука