Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 3. 2. 2014. at 12:19, Arsenija рече

...нисам могла да одолим слаткишима ...... схватам да више ништа не могу да обучем... 0405_feel  ....

И тренутно покушавам да се утешим.

Lažna uzbuna...nije rođendan, samo hipoglikemija?

Ma daj, a ja se spremila za slavlje. :(

Подели на овим сајтовима

...нисам могла да одолим слаткишима ...... схватам да више ништа не могу да обучем... 0405_feel  ....

:1319_womens:

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Ti si genije!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

:1319_womens:

Prednost nas guzatih je što sada ovaj vetar ne može da nas odnese! Ha :D

OT: Ne znam odakle da krenem da učim, stoga sam rešila da pustim film. Osećam se opušteno, sjajno, puna krivice zbog toga. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2014. at 13:09, Margareta рече
Prednost nas guzatih je što sada ovaj vetar ne može da nas odnese! Ha :D OT: Ne znam odakle da krenem da učim, stoga sam rešila da pustim film. Osećam se opušteno, sjajno, puna krivice zbog toga.

Ma ludilo...   Just_Cuz_19

Trenutno mi prija postojanje ovakve teme,gde mogu da se oslobodim  frustracije izazvane gore pomenutim uzrocima... i to be free... da kažem nekoliko budalaština na pravoslavnom forumu.Da praznoslovim,eto.

Osećam da sam totalno     0512_music .

P.s.Dijagnoza još uvek nije locirana.

:351780:

Подели на овим сајтовима

А, јел`те, ви, да простите, гузати, јел` имате неки рецепт за нас перо лаке, што нас и најмањи поветарац понесе joooj

Само да није оно "једи, једи и само једи", јер потаманих све детиње чоколаде од рођендана, слава и преслава, ал` не вреди...

И даље сам мршавко.

Можда да будем мањи баксуз? :.mislise. :)))

П. С. Да одговорим на тему - тренутно сам перо лака :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2014. at 23:38, Jелена* рече

А, јел`те, ви, да простите, гузати, јел` имате неки рецепт за нас перо лаке, што нас и најмањи поветарац понесе joooj

Само да није оно "једи, једи и само једи", јер потаманих све детиње чоколаде од рођендана, слава и преслава, ал` не вреди...

И даље сам мршавко.

Budi zahvalna na tome :)!

Подели на овим сајтовима

Па, оно јесам захвална, није да нисам... :)

Ал` волела бих, по некад, да имам чиме да попуним фармерице и то... :D lqj2e2sokakote

• Волим 1

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2014. at 23:57, Jелена* рече

Па, оно јесам захвална, није да нисам... :)

Ал` волела бих, по некад, да имам чиме да попуним фармерице и то... :D lqj2e2sokakote

Sestro jedi beli hleb i peciva iskljucivo, mesaj meso hleb i sir, sto vise pohovanog i przenog plus soda pica i nema problema . Ako aksnije budes htela da smanjis ides obrnutim redom. :good2:

Ovo je provereno i na zenskom i na muzkom rodu.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 30. 1. 2014. at 18:20, Inner Truth рече

Ovo je kao neka mono drama? Sviđa mi se!!   :D  Mislim da je ovo još lepše uživo!   :D

Drago mi je da Vas moje "monodrame" zabavljaju. Nemaš pojma, koliko je lepše "monodramisati" uživo sama s sobom. Iskustveno znam, da tuge uvek "zabavljaju" ljude, više no išta. Posebno, kada su tuđe.   :)

Izgleda da nisi shvatila moju poruku, ja sam rekao najiskrenije da mi se ovo sviđa, ne to zbog čega si ti to pisala,ne to šta si ti osećala, nego način na koi si to napisala, jako lepo, jako simpatično, iskreno, energično a opet nekako fino i ženstveno. A ono uživo je bilo u stilu ako je ovako simpatična preko papira kako li je tek simpatična uživo. I nikako ne uživam u tuđoj nevolji ili tuzi.Izvini ako si nešta pogrešno razumela.  S poštovanjem   8086.gif  :bendoff:

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2014. at 23:38, Jелена* рече

И даље сам мршавко.

Kao neko lakonoga i kao i ti perasto biće, ja ne vidim što bi ti išta na silu menjala. Kada tvoj organizam bude smatrao za shodno da treba da se popuni ili da izgleda drugačije, ja mislim da će on to sam uraditi. Možda ti misliš, da bi tako sada bilo bolje. Ali, zar nekako kroz život se nije potvrdilo, da nekada naše telo ipak bolje zna od nas samih šta je za njega u tom trenu, ipak najbolje? :) Zato, Jecko, ja mislim da ti ne treba da se sekiricaš oko toga. Kao mršavko mršavku, ja mislim da ništa ne treba da menjaš. Kada dođe vreme, telo će smao akumulirati zalihice da dobiješ na preobražaju. :)

On 4. 2. 2014. at 9:44, Inner Truth рече

Izgleda da nisi shvatila moju poruku, ja sam rekao najiskrenije da mi se ovo sviđa, ne to zbog čega si ti to pisala,ne to šta si ti osećala, nego način na koi si to napisala, jako lepo, jako simpatično, iskreno, energično a opet nekako fino i ženstveno. A ono uživo je bilo u stilu ako je ovako simpatična preko papira kako li je tek simpatična uživo. I nikako ne uživam u tuđoj nevolji ili tuzi.Izvini ako si nešta pogrešno razumela.  S poštovanjem   8086.gif  :bendoff:

Izgleda je nisam, bila shvatila na takav način, moguće. Onda ti se beskrajno izvinjavam. Sad bi Ladno mogla da kažem, pa kriv je net, kao opravdanje. Ali, ne mogu. U smislu, kada napišeš dobru većinu stvari, a stalno neko klepanje , onda se već i ja pobrkam, šta je naprosto ismevački a šta dobronamerno, ali to je ta prokletinjska internet komunikacija, gde ne vidiš mimikriju, ton, glas, izražaj, odraz, gestikulaciju. I dok se sve dobro ne objasni, pojasni, dok se ne bacis u dileme i trileme, ne može da ti bude do kraja jasno, šta je pisac hteo da kaže. A u tom "crtanju" svog mišljenja, se izgubi sam višnji sadržaj i smisao. Izeš mu miša. I zato sam ponekad i ja u dilemi, kakvim je "tonom" napisano. To bi bilo najlakše, iako delom jeste, ali me to ne opravdava.

Ja se tebi, onda Inerko, izvinjavam. Zaista. Primi moje duboko izvinjenej, pogrešila sam. Opraštaš? :(  dešava se. I ja sam samo ljudski, grešan stvor.

@ tema: ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedan gov*ast dan. (Da izvinete na izrazu.)

Подели на овим сајтовима

Do sada sam maltretirao mog macka Cileta! Gnjavi ga davio i tako to a sada Uzivam! :smil443643319dc3d:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

radujem se vecerasnjem predavanju.... :brokoli:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...