Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

hey_whats_up-1786.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

hey_whats_up-1786.gif

12:smeha: 12:smeha: 12:smeha:

Очекујем неку дубиозу (извини Џеси)...кад ја тамо...шакал...хи хи хи

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Супер, с обзиром да сам пре сат времена пао на леђа и главу на бетон, оклизнувши се :))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пао на леђа и главу на бетон, оклизнувши се
oh, my God.....really?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Evo čitam svašta nešto po forumu i slušam tihu muzikicu :170fs799081:, danas sam završila neke poslove pa sam opuštenija.. Ujutro opet na posao, proleti vikend..   :774236lrsdhmiw4r:

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

oh, my God.....really?

Yes :/ malo me bolu leđa ispod vrata, zviznuo sam o potiljak samo tako....možda mi nešto i dođe u glavu :.mislise. ili mi izleti ono što ne treba da bude u njoj :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Yes :/ malo me bolu leđa ispod vrata, zviznuo sam o potiljak samo tako....možda mi nešto i dođe u glavu :.mislise. ili mi izleti ono što ne treba da bude u njoj :D
ko zna...mozda te ceka prosvetljenje.... joooj salim se....nadam se da neces imati problema zbog toga...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Супер, с обзиром да сам пре сат времена пао на леђа и главу на бетон, оклизнувши се :))

Шта је вама? Мина ломи себи прст, а ти врат- цццццц ;). Шалим се мало , надам се и ја да неће бити последица.Чувај се.
Подели на овим сајтовима

Шта је вама? Мина ломи себи прст, а ти врат- цццццц ;). Шалим се мало , надам се и ја да неће бити последица.Чувај се.

Јој вала баш :/ мало смо се занели

Хвала Сањчи ;) поздрави Мину и целу екипу!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

5-big-advantages-to-learning-multiple-la

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Било је и бољих дана. Ал` кад је тешко пронађем снагу коју нисам знао да имам.

Господ све зна, биће како Он каже.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nemojte_se_sekirati_ja_sam_dobro____1360

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

jedem neke pituljice sa jabukom i bundevom.....u principu sam dobro.... :slavaaa:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...