Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

СМем ли да кажем "серем вам се у тон филм!"

Ето рекох

извинте, банујте, бришите, мало се издувах и изађох из свог пренемагања, кад немам муда да одржим свој дан и да живим

у П.М.!!!!!

Ма ко га јебе, нек си ти нама жив и здрав!

Подели на овим сајтовима

Биће боље бата Миланче, даће Бог!

Ајде младићу, главу горе и дАЉЕ, ко зна шта све лепо може да се деси ;)

:good2:  :aplauz:  8086.gif

Подели на овим сајтовима

.немам мира 7896634 а имао сам га до поподне

pravilo = sad ga imas, sad ga nemas....vazno je da se zahvaljujes Gospodu kada je tu.... :0442_feel:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

tragam za mirom.....( trazim mir )...965815_sleeping_beauty.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

eo, dobro je.

faks počeo, iskulirao sam prvu neđelju - nema se što činjet, bez da nam čoče kažu što da očekujemo od tija novija predmeta...znam ja što da očekujem, po vazdan nad knjigom ko na kakvom bdenju i eto što.

a i počela je neka kiša sa vjetrom da pada, ko će izlazit po ovom kijametu.

frizerki mi bajram počeo - i veli 4 dana traje - a taman mišljah da se ošišam za vikend pred odlazak u poneđeljnik na fakultet...ovako ću otić ka pustinjak prvi dan ove nove školske godine.

i tako.

Подели на овим сајтовима

tragam za mirom.....( trazim mir )...

Da bi nasla mir,moras se prvo probuditi...

interview.gif  ...

Dobro je,hvala na pitanju....Evo,kod nas upravo grmi i pada kisa...morala sam Zlatka da pustim u kucu...Plasi se grmljavine...Spava ispod stola...Sutra cu da se probudim pre svih ,jer ne smem da dozvolim da ga neko locira i evakuise metlom ili ne daj Boze nogom...Pse ne treba tuci rukom ili nogom,kazu da je najbolje nekim predmetom...npr.novinama...jer ce u suprotnom da postane agresivan.

Citala sam Blic...Boze, kakva vest ...--->   

U Kruševcu svečano otvoren SAOBRAĆAJNI ZNAK

I tako...planrah da obidjem neke svetinje,Zica mi nije daleko ...ali ne znam kad ce da se zatvori taj saobracajni znak...da bih mogla u svom super auticu da projurim kroz geto...

:351780:

Подели на овим сајтовима

,moras se prvo probuditi...
budna sanjam......

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

boli me glava :/
popi nesto....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ео, по ваздан чучим над овим сокоћалом небил ђе кака зајебанција испала да се разонодим ал ниђе никог. Шташ, ваљда народ нормалан, има обавеза, није вака несрећа ко ја да зјали убудале....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

хвала Богу добро, ишао на базен, пливао, отишао до Земуна до бивше школе, попио кафу са професорком, позвао ме тата да дам крв у некој кафани где деле бесплатну клопу за даваоце и неке поклончиће, дадох кесу крви, смазах теле, салату....сад милкицу па на кафицу :*

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...