Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Сад сам супер...опет на моје помисли и "ситне" жељице одговори стижу и ничу

Пре свега нађох један акатист за који сам мислио да је "побегао" од мене, ту је :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Супер сам. Чула сам једну јако, јако лијепу вијест и то ме баш обрадовало. Иначе, на послу сам и немам неких превеликих обавеза тако да ћу сада узети нешто да црткам (скицирам) како бих код куће могла да сликам (имам рок до којег то морам завршити) :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

45th-anniversary-of-the-publishing-of-ba

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не знам. Јуче је било тачно 16 година од очеве смрти. Сутра идем на гробље, јуче сам радио. Преврћем у глави свашта. Раније сам увек имао некога ко је био уз мене у овом периоду, али сам у последњих 4 године сам пролазио кроз овај осећај. Овако је лакше. Некако. Могу да се сконцентришем и поразмислим о својим проблемима, о себи, без да ме ико оптерећује. Довољно сам оптерећен и сам.

Подели на овим сајтовима

tuzan,tuga me kida.
не дај се брате, никако..! Господ је са нама.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

poceo da radim u vinograd,dobro sam hvala Bogu,al tuzan,tuga me kida. :(

Кидај и ти њу! Каква туга, то не ваља. Бори се како знаш и умеш.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

vrucina-450.jpg

а како сте ви...? :0228_hot:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...