Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Nije čovek persirao,već je mislio u množini...

ма. ти ћеш ми кажеш.... 301

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Nije čovek persirao,već je mislio u množini...

Персирао сам :0104cheesy:  Да могу више да попијем, онда бих говорио у множини, јер бих попио за све :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Морао сам док ми не кажеш да престанем

много фин неки човек....па зато си и неожењен.... :nene:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

много фи неки човек....па зато си и нео жењен.... :nene:

Између осталог и због тога :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ок,ако хоћеш да пијеш пиво само са Џеси,онда збогом,нисам ја држач свећа ... 1414_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ок,ако хоћеш да пијеш пиво само са Џеси,онда збогом,нисам ја држач свећа ... 1414_feel

Немојте да се љутите, ево пијем за све! :0104cheesy: Само, неће ме бити пар дана, јер лоше подносим алкохол :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

ако хоћеш да пијеш пиво само са Џеси

па брате Зоске, прочита ли ти да ја не смем да пијем....тако да ће Срђан да пије сам....и ето, можеш да му се придружиш..... thank_you777

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Немојте да се љутите, ево пијем за све! :0104cheesy: Само, неће ме бити пар дана, јер лоше подносим алкохол :0104cheesy:

prstgore

Подели на овим сајтовима

Направио сам проју, угурах сав кајмак, сир што је преостао има да буде ммммммммммм

Иначе сам ок ваљда, вежбам да пустим бриге, мисли, страхови....а ја све полако, флегматички ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Направио сам проју, угурах сав кајмак, сир што је преостао има да буде ммммммммммм

Иначе сам ок ваљда, вежбам да пустим бриге, мисли, страхови....а ја све полако, флегматички ;)

E, ti si Drale šou, kako si bre "valjda dobro" :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ја сам то јуче, и било је ммммммммм.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Сад пијем прву јутарњу кафицу, дошла из цркве, смрзла се, баш је хладно.

Требам правити ручак, не да ми се ништа почињати, а морам.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Јацо, ја сам синоћ спремила купус и јутрос сам увила посну сарму. Свашта нешто од зачина сам додала, има да буде сасвим ок, иако само на води...

Идем сада да читам неке молитве, и слушам духовњаке...хехехе, баш се радујем...иначе, сарму спремам за пост на води следеће недеље...православља нашег дивног и милог... slavabogu

Подели на овим сајтовима

juce sam cistio sneg i usinuo se takoreci iz cista mira, isto juce dve mamine prijateljice su se usinule iz cista mira i sto je neuobicajeno poslale joj sms da to jave, a od te jedne prijateljice se zet usinuo pre dva dana, sta se ovo desava?! odo da legnem ne mogu sedeti

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

juce sam cistio sneg i usinuo se takoreci iz cista mira, isto juce dve mamine prijateljice su se usinule iz cista mira i sto je neuobicajeno poslale joj sms da to jave, a od te jedne prijateljice se zet usinuo pre dva dana, sta se ovo desava?! odo da legnem ne mogu sedeti

То се прошле године десило мени и неким комшијама, али је било баш доста да се чисти. И држало ме баш дуго, није помогло ни масажа, ни оне масти којекакве док само није попустило. Можда се нема кондиције, бар у мом случају, много ништа не радим физички па ми и тај терет тешко пао :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...