Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ја сам била у посети пријатељици у претходна  два дана.Срећом није овако лило даноноћно.Мада је пљуштало када смо биле на вечерњој у цркви светог Јована Владимира...па смо превоз онда чекале пола сата по пљуску.

Али није ми жао, толико ми је све пријало ...Иначе тамо читају уторким акатист светом краљу, али ове седмице су службе испомеране због почетка великог поста. Београђани треба да су срећни јер имају храмове у којима се служе свакога дана литургије и причест. slavabogu

Подели на овим сајтовима

Београђани треба да су срећни јер имају храмове у којима се служе свакога дана литургије и причест.

Uh, u pravu ste, Beograd ima pravo bogastvo hramova... bas mi nedostaje Ruzica, kapela sv. Petke, sv. Aleksandar Nevski...itd.  

Подели на овим сајтовима

Danas mi je prvi dan odmora, znači, dobro sam. Htela sam u šoping, a kiša pada bez prestanka.

лешкари, читај, слушај музику......благо теби што не мораш напоље....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

na odmoru! dobro sam, mada moglo je biti i bolje.... vreme!

и за тебе исто важи као и за Малину....:)

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

у цркви светог Јована Владимира..

моја црква.....:)   :)   :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Takve smo mi izgleda sreće. Mada, ni tornado me neće sprečiti da uživam u odmoru. Nadam se da ćeš ga i ti iskoristiti najbolje što možeš.

pogresno sam se odrazila  :291291291:

htela sam reci za koji stepen temperatura goreeeeee

a kisu inace vilem  .smesko.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

и за тебе исто важи као и за Малину.... :)

o bas ti tenkjuuuuuuuu  srcee

a kako si ti? brines sve brige sveta  :0104cheesy:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

a kako si ti? brines sve brige sveta 

zato mi je i loše izgleda.... :0104cheesy:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

можда се знамо, дај неку слику.

piše da je Zorka iz Kragujevca....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

zato mi je i loše izgleda.... :0104cheesy:

eh draga.... vidim taj smajlic pa verujem da ce izaci na dobro  :krstix:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

ja sam malkice u oblacima znate :)

bas sam ono in love :D

jedina lepa stvar u mom zivotu koju ni na ciji nagovor necu ispustiti uprkos preprekama.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...