Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ne brini za misli, dođu i prođu, da nešto vrijede bi ostale ; )

тако је Оги....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

дошао из биртије и тренутно се трезним ... ^-^

:D :D :D prosto te ne mogu zamisliti u tom pripitom stanju 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

SLAVA BOGU ZA SVE !

то је поента....тешко је, али ми ћемо то моћи.......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

težak ovaj život i međuljudski odnosi . Nedostatak ljubavi među nabližim itd.

Ништа, ништа, што други гори - ти све бољи.

što se više daješ lošije se vraća. Jer se ljudi nauče da ti pružaš pa bi sve više.

Бити добар не значи унапред бити и глуп.
Подели на овим сајтовима

дошао из биртије и тренутно се трезним ... ^-^

немој да причаш.....баш ти не верујем....у биртију се тек сад креће.....не би тебе жена пустила....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Их, нема веселијег човека од мене у пићу..

па што онда да се трезниш....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

немој да причаш.....баш ти не верујем....у биртију се тек сад креће.....не би тебе жена пустила.... :)

трули интелектулаци иду рано и то не баш директно, него онако изоколо ... иначе, морао сам рано да се вратим јер би било незгодно :D

Подели на овим сајтовима

трули интелектулаци иду рано и то не баш директно, него онако изоколо ... иначе, морао сам рано да се вратим јер би било незгодно

а то је фазон....:)

морам сад, морам да попијем јогурт и чај ... жена каже и нема даље! ...

слушај жену......обавезно....само не знам каква је то комбинација јогурт и чај....?!?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

слушај жену......обавезно....само не знам каква је то комбинација јогурт и чај....?!?

не знам ни ја, али ко да сад смем да питам ... ћутим и пијем .... 1204_drink

Подели на овим сајтовима

не знам ни ја, али ко да сад смем да питам ... ћутим и пијем .... 1204_drink

што јес - јес, ....ћути и не мрдај....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Visim na lusteru.

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Visim na lusteru.

што?....па сиђи доле....то је опасно....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...