Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ja sam dobila danas puno cveca i poklona od svojih djaka :).

као и све наставнице.....супер.... :0104cheesy:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

да ли су се наши мушкарци данас уморили....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја покушавам да упаднем у депресију, па да напишем нешто, јер дуго нисам, али ми вечерас не иде.

Подели на овим сајтовима

Ја покушавам да упаднем у депресију, па да напишем нешто, јер дуго нисам, али ми вечерас не иде.

па, јел` може нешто да се напише без депресије...?   :)  ....сигурна сам да може....пробај...:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Без депресије буде јако кратко. Мени највише фали да ме нешто (неко) баш, баш одушеви, па да настане нешто дуже, али... То баш, баш се ретко дешава .smesko.

Подели на овим сајтовима

Крмељиво сам, кувам жито.

Срђане, честитам ти 1111. поруку! Леп број 

Подели на овим сајтовима

Велика је сила смирених мисли. .smesko. .smesko. .smesko. :group111: :group111:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Цијели дан нека трка.

На послу од 6.00 до 14.00, из фирме трка до дворане, тренинг с дјецом од 15.00 до 16.30.

Трка до куће, направила брзински ручак и заспала ко клада.

• Волим 1

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Цијели дан нека трка.

На послу од 6.00 до 14.00, из фирме трка до дворане, тренинг с дјецом од 15.00 до 16.30.

Трка до куће, направила брзински ручак и заспала ко клада.

сутра је надам се дан одмора....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Е сутра, обавезна Литургија, па опет тренинг, а онда, надам се заслужен одмор.

Хвала!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

добар дан....како проводите недељно поподне.....?   (осим што сте на форуму)....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Super sam :)

Moj batac i ja smo na fakultetu (tu imamo besplatan internet :D ) i zezamo se! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

добро вече....надам се да је свима ''добро''....:)

мене лично уби ово време....све се теже навикавам на ове луде промене.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

добар вам био и овај тмурни, кишни дан....и он је од Господа....

ја се не осећам баш најбоље, али како рече наш брат Иван Дабижљевић - Не бој се болова то ти може бити само плус....

хвала Ти Господе на свему.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...