Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Razmišljam kako li je JESSY pala i koliko se udarila !

знаш шта, враћала се са предавања, и осећала се као добро, и пошто станујем на трећем спрату, покушала ја да се трчећим кораком попнем....као мало ради кондиције, да вежбам и успут скинем неки грамић, и трас!....(а иначе предавање је било о духовном рату са злим силама, па изгледа да ми је зла сила показала да стварно постоји....) gringrin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мало уморно али спавање послије ручка ће да ријеши проблеме.

Џеси је  на автару у пуној форми коју, како видимо, одржава на стубишту.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Bolje i to nego da si pala sa te stijene koja ti je na slici.

и то што кажеш....да се тешим....хахаха

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Џеси је на автару у пуној форми коју, како видимо, одржава на стубишту.

е,  моја Јадранка, кад бих још само била ја то.... bliss jeeee

иначе , пријатан ручак као и одмарање после тога....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Nije bas moj dan.

па,  што Сањче.....? сви дани су твоји.....млада си, здрава.....Господ је са тобом.....шта ћеш више....?    :)

само промени начин размишљања.... :laugh:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Hvala JESSY bighugbighug

Bas zato sto sam mlada intezivnije me bole neke stvari,ali se nadam da ce isto tako brzo da prodju.Trenutak slabosti.Molim se,Gospod je sa mnom.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Bas zato sto sam mlada intezivnije me bole neke stvari

да, то је у питању.....са годинама се стиче животна мудрост и искуство.....али и овај твој период има многе предности.... idi4qejsizd

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ma ja i volim ovakve momente jer me oni vracaju i ucvrscuju u vjeri.Cim malo poletim i uzdignem se nesto me lupi po glavi...i neka,bolje je tako.Nema setnje,moram da ucim. :D

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

данас су неке наше сестре расположене, веселе или задовољне указаном им пажњом (па макар то било само на данашњи дан), друге данашњи дан нервира и желе да што брже прође.....има и таквих које су равнодушне, значи, дан као и сваки други и не обраћају пажњу шта се око њих дешава....

некима је данашњи дан тужан и болан....међу њима је и наша сестра Зорка, која на жалост спрема парастос свом сину....не постоји већа бол...али Господ је наша утеха, па се стога сви заједно помолимо за нашу сестру Зорку, да јој Господ да снаге да психички и физички издржи сутрашњи дан а њеном сину Петру подари рајска насеља.... grouphug1 molimoli

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Danas sam zavrsila sa fizikalnom terapijom, treba sad da pazim neki period.Necije ponasanje me nervira jako, tako da ovih dana prolazim kako kroz iglene usi. Muci me glupavi pms. Najgori period u mesecu. Bljak.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Danas sam zavrsila sa fizikalnom terapijom, treba sad da pazim neki period.Necije ponasanje me nervira jako, tako da ovih dana prolazim kako kroz iglene usi. Muci me glupavi pms. Najgori period u mesecu. Bljak.

све ће проћи, Драгана.....само треба издржати док траје....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ja sam dobila danas puno cveca i poklona od svojih djaka :).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...