Jump to content

Ко је Деда Мраз? - Епископ Атансије Јевтић

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1325697612' post='553662]

тај чин их не чини непогрешивим или МАЊЕ личностима, већ само кад истичу благодат из себе а не слабост.

фали ми реч ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1325698092' post='553665]

већ ђаволу кварим посао кривећи мисли људима ка Христу а не негирајући нешто ... на то нисмо ни позвани :)

nekad umes i da lupis, ne krivis misli nego ispravljas :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Medo, počinješ da dosađuješ i da budeš jako bezobrazan. Ne ljuti mi se, ali u zadnje vreme ispadaš da si kreten. Zabadava je ako se pozivaš na Hrista ali nemaš ono na šta nas Hristos poziva, a to je najpre ljubav! Postao si jako gord, i pazi da te tvoja gordost ne odvede đavolu u naručje.

сем тога што си прозорљив, видим да ти је израстао и верометар greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

ја вероватно и гору реч од њега имам, није у томе проблем.

проблем је што не видим поенту помињања политике и бомбардовања са рачунањем времена и деда мразом - јел си слеп шта пишем све време?

I od citavog clanka ti se u`vatio za ovaj deo? I ko je sad kratkovid?

Covek lepo napisao sve sto je napisao, a ti si sad uz`o da mu cedis komarce...

нисам до сад имао искуство са тобом да си такав буквалиста, сингуларан и тунелски ум

Pazi, ima to velikih prednosti, trebalo bi da probas... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мене је Милан једно добро време нервирао, јако.

Ухватио сам себе да у истом расположењу приступам свему што напише и разумео сам да то није добро, да је немогуће да је увек он негативац.

Онда сам почео да улажем напор да пробам непристрасно да читам.

И успело ми је, бар за сада. Од тада ми је симпатичан. Чак сам, веровао Драги или не, ухватио себе да се смејем у моментима док га читам. Не од муке, него онако.

Подели на овим сајтовима

Свако од нас има неку квргу која увек може да изиритира другог. Па зар не?

Колико сам разумео човек треба да се труди не да одваљује те кврге већ да се постави тако да их или види као бомбоне, или као да их нема, или, макар, да се истренира да га то не иритира.

Подели на овим сајтовима

Ako ne mozes Medolina da istrpis kako ces onda neprijatelje?! lol 0110_hahaha znas nije smesno, jer zbog te slabosti sam se posvadjao sa drugom zato sto on tvrdi da sam ja budala itd i tvrd je u tom stavu a to se vec zove nasilje, nasilno, na silu oce... ko je nasilan taj napada sa ciljem da te bar izvredja i optuzi!, a tim vredjanjem tj unizavanjem tebe oce da postigne efekat sebe da uzdigne, a to je nemoguce, biva suprotno, niko nema koristi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

I od citavog clanka ti se u`vatio za ovaj deo? I ko je sad kratkovid?

Covek lepo napisao sve sto je napisao, a ti si sad uz`o da mu cedis komarce...

аха, сад мењамо причу ... па добро, драго ми је да си барем најзад прочитао шта сам написао :)

наравно да ми је пало на памет да питам какве везе има бомбардовање са деда мразом и са рачунањем времена, шта је ту нелогично?

нормално да је логично да видим такво одскакање од текста, врло лично обојено.

нормално и да разумем да је владика заиста свашта проживео и гледа свој народ како пати, ал такви лични фијуци не стоје баш право написмено а поготово у књизи, поготово неком ко толико утицаја има, ИЛИ као што сам се и први пут оградио, неко је исекао даље појашњење које очигледно фали и практично унаказио контекст из књиге јер је то с намером оставио као финиш беседе.

у овом случају, нешто не верујем у случајност, поготово што знам коју политику светигора, као издавачка кућа, фура.

Подели на овим сајтовима

драги, иронија и цинизам ти не служе на част, нити имаш оправдања тако да ми се обраћаш због своје предрасуде према мом писању.

срећа, имам одлично памћење па могу да ти тврдим да ме никад ниси питао за мишљење око нације или политике па не видим разлога да ме стално углављујеш у своја ограничена виђења.

треба да узмеш мало да погледаш издања светигоре, да видиш шта се провлачи па ће ти бити јасније.

слободно почни са књигом коју сам поименце поменуо у неком посту уназад, у коме сам и објаснио моје мишљење о њиховој политици.

уосталом, то само показује колико си прескочио од мојег писања само на овој теми ...

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...