Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Pogrešan si dojam stjekao. Svećenik nije favorizovao nijednu NG, niti mu je obraćanje bilo nacionalno i političko. Baš zbog širine i značaja njegove poruke i besede sam i citirao je delimićno. онда ми је драго да нисам у праву, али остајем при ставу да је омашио кад је нова година ... https://www.pouke.org/forum/topic/16841-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%83/ па прочитати и мој пост на другој страници због чега је то почетак нове године клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Него, кад већ поменух надреализам недвосмислено се намеће и питање: Шта је Милан ( Меденица : ) "доживео синоћ у клубу"? надреално или не, моји снови се јесу отелотворили https://www.pouke.org/forum/topic/16821-%d1%85%d0%be%d1%9b%d0%b5-%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-2012-%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b5-%d0%bb%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%98%d0%be%d0%bc/page__view__findpost__p__552670 ако желиш и детаље, неће ми бити тешко да их радосно опишем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 dali ili da li ? граматички нацисто greengrin greengrin greengrin :drugarstvo: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325532278' post='552717] надреално или не, моји снови се јесу отелотворили https://www.pouke.org...post__p__552670 ако желиш и детаље, неће ми бити тешко да их радосно опишем ͵ζφκʹ http://sh.wikipedia.org/wiki/Vizantijski_kalendar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Подсети ме почетна порука, о детету који неће да изађе из цркве и тражи још нафоре, на мог старијег сина... почетком децембра смо били у ваљевским Ћелијама, код аве Јустина. Задржали смо се у манастиру око пола сата а да се мој син питао остали би бар још 2-3. Није хтео да пође кад смо кренули за Лелић па га је мајка морала изнети из манастира... Свидело му се да се клања гробу и целива крст аве Јустина. Ово је трајало и трајало Mironosica, RYLAH, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Какав слаткиш! Сјајан малиша. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 ͵ζφκʹ шта значи ово? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Пријатељ који је навратио да нас види. Радостан скроз. Прво сам мислио да је под гасом, али није. Онда сам приметио, замисливши се, да је он увек такав. Данас ми је то запало за око. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 joj, predivno...(mislim na malog Ilića) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325534889' post='552757] шта значи ово? 7520. ("arapskim" brojem) ͵ζφκʹ (grčkim) ҂ЗФК (ćiriličnim) http://sh.wikipedia.org/wiki/Vizantijski_kalendar [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325528331' post='552669] Боже помози ... да није последње реченице, беседа би била потпуно промашена. свештеник је омануо да је нова година за 14 дана ... пре ће бити првог или четрнаестог септембра, по старом или новом календару, а за 14 дана је Обрезање Господа Исуса Христа, а не каква квази-српска националистичка нова година. а посебном глупошћу сматрам политиканство са амвона, колико се сећам да је забрањено и каноном јер је Литургија наднационална и надполитична. утисак године ће ми бити помирење и услишеност молитве коју сам доживео синоћ у клубу Византијски календар Византијски календар је био календар званично употребљаван у Византијском царству (Источном Римском царству) од 988 и владавине Василија II, до пада царства 1453. Такође је коришћен у земљама под византијским утицајем, нпр. Србији. Каснија употреба Након пада Византије, календар је и даље коришћен у Русији, на руском језику, до 1700. и реформи Петра Великог. Још га користе неке православне цркве у некој мери (црквена нова година је 1. септембра по јулијанском календару). Неки појединци у Србији мисле да је овај календар стари српски календар (што је тачно само утолико што је био у употреби у српској средњовековној држави), из чега закључују да српска историја траје 7500 година. http://sh.wikipedia.org/wiki/Vizantijski_kalendar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Један дечачић, од неких 5-6 година, гост на јучерачњем рођендану, прилази колекиници и мени, и каже :" Јел знаш да ће ове године да буде МАКС света "? Као збуњено, рекосмо да не знамо шта је то, а његов другар, не скрећући поглед са игрице, зналачки климну главом и рече :" МАКС света, то ти је АСТЕРОИД ". Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 побеснели макс света Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radojko Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Upravo sam dobio mejl sa budućim smernicama delovanja: 301 Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Nema bre, prasici op Jevropi su ti fino vaspitani... ne kao nasi... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Ову тему сам замислио као извор позитивности bliss jeeee bliss jeeee Ако вам се десило нешто лепо,поделите то овде са свима algabacaju algabacaju :group111: :group111: мирођија, Ignjatije, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука