Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 2 минута, sanja84 рече Dobro deder, ja uvek pokvarim stvar. Da...razočarenja...teško je preći preko njih. Možda zato što imamo previše očekivanja od ljudi. MOžda će biti bolje kad prestanemo da očekujemo bilo šta od bilo koga... Ma ne kvariš, već je pokvareno A ovo drugo sve je tako. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 3, 2021 Пријави Подели Написано Јул 3, 2021 пре 19 часа, sanja84 рече Ja ne mogu sa ljudima, a ne mogu bez njih. Волим људе али не знам шта ћу с њима, што рече Меша Селимовић. Violetta Valery and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 5, 2021 Пријави Подели Написано Јул 5, 2021 Ја кад нисам знао шта ћу ишао сам на журке. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 24, 2023 Пријави Подели Написано Јул 24, 2023 Морамо да се молимо Богу да нас убаци у живот, у дејство, у рад. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука