Рапсоди Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 10 минута, Lady Godiva рече Следи, да Новак иде код Мирољуба по савет. Не треба баш Мирољуба узимати " здраво за готово ". Мирољуб је малкице " театар човек " и поједине изразе користи да би дочарао своја беседничка умећа. Оћу рећи мало се експлицитније изражава да би било свимо јасно... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Јао која легенда од човека. Увек ме слатко насмеје и одушеви. Видите нема лажи нема преваре, жена га воли и слуша, јер се испоставило, да кад год је мислила да је 100 посто у праву, није била у праву. Послушност је највећа врлина. Мој лични савет мушком форумском свету је да ко год има проблема са женама, да оде код Мирољуба по савет. Али као што Мирољуб рече....боље је спречити него лечити. Зато памет у главу када се жените и обавезно код бабе на тест. Ако прође бабин тест, жените се. Има нешто што је горе од смрти... то је зла жена. (Цар Соломон) А добра жена је дар од Бога. Ви Мирољуба уопште не разумете. Он говори футуристички, помало идеалистички, односно онако како би требало да буде....код њега је како треба да буде. Добар је док дели црвене картоне. само да не почне да дели црне.... а што би га уопште слушали.,поред толико отаца цркве,што би слушали њега који то и није? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 46 минута, Рапсоди рече Оћу рећи мало се експлицитније изражава да би било свимо јасно... пре 56 минута, Lady Godiva рече Aко још једну реч проговориш има да те звизнем преко уста! Свима нам је јасно. Paradoksologija, Iulianus, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 сат, Рапсоди рече Ви Мирољуба уопште не разумете. Он говори футуристички, помало идеалистички, односно онако како би требало да буде....код њега је како треба да буде. Он је једна тешка будала. Lady Godiva, Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Ко је уопште Мирољуб Петровић? Ако већ проповиједа јавно,којој цркви припада,под чијим је благословом,коме је у послушању? Послато са ST23i уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 9, 2017 Пријави Подели Написано Јун 9, 2017 Ево ја сам донекле променила мишљење преко ноћи. Јуче сам била на предавању о.Рафаила Бољевића из ман.Подмаине. Ако он, који је бар за мене врх православног богомислија и созерцања, казао неке ствари који не иду у прилог Мирољубовог јавног деловања, онда ја само могу да кажем : " Амин " слажем се и даље нема. Мирољуб је још увек старозаветни човек, без корака ка новозаветном. Мени лично је занимљив и неће ми штетити да повремено одслушам неку његово надасве, другачије беседеније, али нисам сигурна како ће га други, поготово омладина скапирати. Жика, Goku, jedan čovjek and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 10, 2017 Пријави Подели Написано Јун 10, 2017 Последњи такси -СВЕТАЦ- Кратос, Tumaralo. and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 11, 2017 Пријави Подели Написано Јун 11, 2017 Je l` to najnovija emisija iz serijala Na rubu pameti? (Pitam za druga) Lady Godiva and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 11, 2017 Пријави Подели Написано Јун 11, 2017 ne znam..deklarišem se kao baba, a babama niko ništa ne može, em ustaju da ustupe mesto, ili se maknu kad su redovi dugački, em dobiju cveće za osmi mart.. tako da gospodin Miroljub priča ono što već čuh, od nekih, anonimnih..ali me treskanje o sto i povišeni ton u razgovoru odavno već ne zanimaju Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 11, 2017 Пријави Подели Написано Јун 11, 2017 On 6/9/2017 at 14:30, Рапсоди рече Ево ја сам донекле променила мишљење преко ноћи. Јуче сам била на предавању о.Рафаила Бољевића из ман.Подмаине. Ако он, који је бар за мене врх православног богомислија и созерцања, казао неке ствари који не иду у прилог Мирољубовог јавног деловања, онда ја само могу да кажем : " Амин " слажем се и даље нема. Мирољуб је још увек старозаветни човек, без корака ка новозаветном. Мени лично је занимљив и неће ми штетити да повремено одслушам неку његово надасве, другачије беседеније, али нисам сигурна како ће га други, поготово омладина скапирати. Sta je tacno rekao o. Rafailo? Inace Miki i nije pravoslavan vec mesijanski jevrejin, kako sam kaze. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 11, 2017 Пријави Подели Написано Јун 11, 2017 Meni ljudi stvarno nije jasno (obraćam se onima koji podržavaju ovoga Mrsomuda delimično, da ne kažem djelomice, i onima koji ga (avaj!) podržavaju u "celini i celosti") kako to vama ič nije jasno, aman-zaman?!?! Ne znam da li je to na ovoj temi koja govori o "mudrosti" njegovoj, ampak na onoj vtoroj takođe o "gospodinu Miroljubu" i krivičnoj prijavi (nemam cajta sad da tražim, zaista), jedan "teolog" (heeeej, teolog!) reče mi, u replici, "kome smeta naš protestant" (!) Ekskujzmi?! "Naš protestant"? Šta uopšte to znači? Dakle, pošto je "naš" pušćaj ga bre! E, al` da je kojim slučajem "tuđ" protestant - faćaj ga i bačaj sa stijene u Moraču! `Nači, s tim u vezi imam na primer primera, sledeći primer. Uhvatismo lopova, pa kada ga detaljno obradimo, ispitamo i ispipamo, zaključimo da je rođa "naš" lopov, i, šta? Ništa, pustimo ga. Što da ne kad je "naš" `bemumiša! Al` pazi sa` da je "tuđ"... i tako dalje und bliže, moralno tononemo sve niže. DakleM, šta ja to želim da poručim "miroljub/ivom" pučanstvu? Hoću da poručim, da je lopov - lopov. I da je lopov nemio koje vjere bio, pa i naše, tj vaše. Jer, ljudi božiji i žene moje, OVAJ lopov će prvo doći i ukrasti vam dušu. A kada to učini, nesumnjivo sa velikim uspehom, tada mu neće biti nimalo teško da vas i materijalno opelješi, što je inače tradicionalni sport svih tzv. gurua und lažnih proroka od kad je ovo nebo nad nama i ova zemlja pod nama. Zato i samo zato on baca mreže uglavmom na mlade i "neukusne", hoću reći neiskusne sa, da prostite, slabijim moždanovijužnim potencijalom. Sa malim nadama da će se ti i takvi mladi ljudi jednoga dan osvestiti i videti u kakav su jad & bedu zapali. Mogu slobodno da ustvrdim da svi oni artemijevci, akakijevci, "istinskopravoslavni" đuture i cuzamen, nisu tako opasni kao OVAJ ako mu budu, kao što su počeli od nekoga vremena, da mu navode vetar u leđa, još više od sada nego do sada. Ja se iskreno plašim da to skoro neće popustiti. Dixi. АлександраВ, Милан Ракић, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 On 11.6.2017. at 10:57, Tumaralo. рече Sta je tacno rekao o. Rafailo? Не могу поновити дословно. Као што рекох у горе наведеном посту. Претпостављам да си био на предавању... Надам се да преко радија Слово љубве постоји тонски запис. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 On 6/9/2017 at 9:30, Рапсоди рече Мени лично је занимљив Ти беше психијатар? Lady Godiva and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Ти беше психијатар? Откуд ти помисао да сам психијатар....ја сам света , поета... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Рапсоди рече Откуд ти помисао да сам психијатар....ја сам света , поета... Па не знам за шта би ти овај био занимљив него као пацијент... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука