Тања1 Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Знам све, најпаметнији, у све се разумем. Живи у Содоми ја идем у природу да живим, крај приче. Биљана 1234 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 Miroljuba je tesko opisati, ima izjave da se smrznes koliko je u pravu u pojedinim slucajevima, a jeste jer se podudaraju sa licnim iskustvom, a ima neke izjave gde pomisli covek sada ce da kaze da se zeza ili sali koliko su nebulozne, ali jok, on to stvarno misli. Tako da lepo je njega slusati kad se proberu pametne stvari, ali ko ga ne zna moze da bude i opasno po psihicko zdravlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Malo smeha u ovim ledenim danima. Provala do provale. Znam za lika od pre sest godina. Prvo sam slusao predavanja i procitao knjige o teorijama zavere, masoni, jezuiti. Tad sam po netu cackao o tome kao zanimaciji i dosao do njega. Posle sam video da o zdravlju isto dosta ima knjiga i predavanja, pa onda o veri, teologiji. Tad nisam uspeo naci toliko informacija ko je i sta je zapravo. Iako sam za nauku, zdravu ishranu, istoriju, tajna drustva mogao da kazem da zna nesto, da poverujem, za teologiju mi je bio sumnjiv. Kasnije sam ga provalio da nije pravoslavac, jer sam mislio da jeste. Pozivao se na vladiku Nikolaja Velimirovica, drzao predavanje u manastiru Slanci, pricao o sektama sa Lukovicem, emisije na radio Svetogora. U nekom predavanju s kraja 90-ih je pricao o demonima, astrologiji. Nije pominjao svece kao lose u pocetku. Kasnije sam to saznao da je i njima nasao manu. Predavanje Plan unistenja je bio ok za mene kao nekog teoloski neukog o cemu mi nije pricao veroucitelj. Njegove teoloske price su zanimljivije nego na veronauci sto sam slusao. Ali opet dosta cudne i ne shvatljive. Delovale su mi lepo i bajkovito, teoretski sjajno. Realno je totalni promasaj. Bio je minus sto mnogo favorizuje Jervreje, prica o obrezanju. Drugo, prica o Isusu, Bogu, Bibliji. Najveci greh za mene je sto sam kasnije procitao na forumu kod njega da ljude odvlaci od operacija za teske bolesti, od lekova. Nudi svoje mucke od tinktura. Dve godine je bio na povrsini kod mene, a onda je potonuo u deveti krug pakla. posle sam nasao i da je Vladimir Dimitrijevic na sajtu Borba za veru pisao protiv njega. Vidim da u pocetku nije samo mene upecao na pravoslavlje, nego kako pisete na temi i mnoge svestenike. Nemoj te misliti da sam mu bio sledbenik, nego da nije toliki olos. Sve, sve da shvatim, ali najsumnjivija mi je bila njegova teologija. Protiv crkve, a drzi u istoj predavanje. Kako to da on zna najbolje, a vekovima nasi stari slabe slave, idu u crkvu i protiv lekara dize dreku. Sve to radi pre svega na svom forumu, ovako na predavanja i intervjuima deluje bezopasno na prvi pogled. Tezak prevarant i vuk u jagnjecoj kozi. Sve kritike koje sam nasao ljudi pisu o njemu su bile protiv. Ovo je bas od skoro. https://omiroljubu.wordpress.com A ovde kad procitate videcete isti princip rada, iste teme i kod Miroljuba. https://svetosavlje.org/ispovest-bivseg-adventiste-iz-knjige-biblija-bez-boga-hriscanstvo-bez-crkve/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 Ovo mu je najace do sada Posetilac, Рапсоди, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Pod mač bato!!! 555-333 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 On 7/28/2016 at 21:42, Тања1 рече 22:10 како ти се звао ђед, прађед, од тога се живи, схватиш да си царски син, да си потомак великих јунака Da budeš vojvoda, vitez, k'o Miloš Obilić! Тања1 and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 о.Горан, Јанко and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Pa ovo nije humano hahahaha! Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Кратос, RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Кратос, Јанко, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Poslednji intervju kod Teše Tešanovića mu je vr.Kralj. Tumaralo. and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 RYLAH and Posetilac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Јанко, Tumaralo. and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 On 2/8/2017 at 12:07, grigorije22 рече Ovo mu je najace do sada Кад су лекари штрајковали у Л.А. смртност опала за 30%, Мирољуб је КРАЉ, мени је само смешан начин његове презентације и изношења неких чињеница и информација. Смејте се ви колико хоћете Мирољуб је врх, царина. Доста тога изреченог је жива истина.... Marina Milosevic, Manolis, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 U Izraelu hteli da zatvore radnje pogrebne opreme zbog štrajka lekara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука