Млађони Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Koristio sam u Beogradu i Cacku. Imam 1GB protoka za normalne pare (zajedno sa paketom a razgovore i poruke), a to je daleko vise nego sto mi treba na mobilnom. Zanimljivo je da je paket koji sam koristio u SAD bio daleko skuplji, a uopste nije nudio toliko vise. Osim toga, Smartphone dosta koristim u kuci na wireless-u. Neke stvari su lakse i brze na smartphone-u nego na kompu. Na tabletu bi bilo jos lakse, ali trenutno nemam bas para za bacanje, a i radije bih sacekao Win8 tablete da vidim sta ce novo da donesu i kako ce konkurencija da odgovori. Nije mi hitno. Moguce ja prenosim moje iskustvo. Uzgred pricam o internetu koji ti daju onaj flesh "modem" ili sta je vec ono pa tu ubace sim karticu i kao imas 3g na netu. E sad mozda ja gresim ja prenesoh moje iskustvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 За ту картицу те одеру ко вола. Исто може преко мобилног на USB или Bluetooth, ови нови телефони могу да се подесе и као WiFi HotSpot... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 За ту картицу те одеру ко вола. gde u usa ili u americi? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Мислим да је свуда доста скупа, а исто можеш да постигнеш са просечним телефоном. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Uzgred, porodica moje zene je gledala vencanje pomocu iPad-a naseg prijatelja, VIP-ovog mobilnog intereneta i Skype-a. Mazeltov! The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Погледајте ово, фотке направљене телефоном Samsung Galaxy S (не двојка, него онај стари), а обрада директно у апликацији телефона. http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=88746&st=0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Фотографије су Самсунгу досад биле најтања страна, и у том сегменту су га СЕ и екипа дерали за класу, међутим ове фотографије су испале баш одлично. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Ko ima od forumasa da zivi u Srbiji i koristi iPhone? Zeleo bih da znam koji jezik je izabrao u podesavanjima? Ima li srpski? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Ko ima od forumasa da zivi u Srbiji i koristi iPhone? Zeleo bih da znam koji jezik je izabrao u podesavanjima? Ima li srpski? Нема српски превод интерфејса, има хрватски. Али има ћирилична тастатура, формати датума, времена и остале глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Нема српски превод интерфејса, има хрватски. Али има ћирилична тастатура, формати датума, времена и остале глупости. Hvala. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Hvala. Нема на чему. Узгред, кад смо код теме, iOS подразумевано подржава српску ћириличну тастатуру, Android не. Такође, Android нема латинично слово đ. Решење је да се скину бесплатне српске и хрватске тастатуре које решавају проблем, али оне најчешће нису баш сјајне. Ем су мале, ем мора да се промени Input Method уместо језика на тастатури. Оне боље које су много комфорније и које садрже све језике унутар себе (да не мора да се мења Input Method сваки час, него се та тастатура једноставно поставо за подразумевани), морају да се купе. Ем што не желим да купим нешто што у 21. веку оперативни систем мора да садржи за своју најсоновнију функцију - писање, ем у Србији Андроид маркет није званично подржан, те већина апликација уопште нису доступне. Зато и кажем да је Андроид полупроизвод. Разумем да на почетку нису ставили нашу тастатуру, али после оволико времена је стварно срамота. iPhone који се уопште не продаје у Србији има исту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Новембар 5, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2020 Da ne otvaram novu temu, dugo vec koristim android (trenutno huawei p10 lite) i poceo sam sa da razmisljam o iphone uredjaju (najverovatnije 11tica). Da li se po vama isplati odnos ulozenog/dobijenog, posto cena nije mala? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука