Jump to content

Samsung : Apple - 1:0

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Samsung je ovom reklamom isprozivao Apple za sve pare. Pa možda je i bilo vreme.

Kampanja je za telefon Galaxy S II i poručuje vam da je stigla "Sledeća velika stvar". Samsung je vrlo mudro udario tamo gde je iPhone najslabiji. Nije samo Apple duhovit i zabavan kada u reklamama proziva jadni Windows...

Извор

Подели на овим сајтовима

Kamo lepe srece da se neko pojavi kao stvarna konkurencija Apple-u... Galaxy 2 je hardverska zver, ali Android je jedan poluproizvod za moj ukus. Ne znam kakav je ovaj novi mobilni Windows, nadam se mnogo bolji. I jos nesto, primetio sam da su korisnici mobilnih telefona ili prilicno tehnoloski nepismeni ili tehnomasturbatori, tako da sam vrlo skeptican kada je to trziste u pitanju. Apple je zasluzan sto je smartphone koncept promovisao (rekao bih prilicno uspesno) kod raznih slojeva korisnika, a ne samo kod biznis korisnika i raznih gikova i gedzetomanijaka, sto je pre ajfona uglavnom bio slucaj.

Подели на овим сајтовима

Зависи за шта. Замениће PC за оне кориснике који су рачунар користили само за сурфовање, и-мејл, читање и слично. Тржиште "електронских књига" и таблета се већ спаја.

Са друге стране, за програмере и сличне ствари нема ништа без тастатуре.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зависи за шта. Замениће PC за оне кориснике који су рачунар користили само за сурфовање, и-мејл, читање и слично. Тржиште "електронских књига" и таблета се већ спаја.

Tasturu i eksterni displej mozes da nakacis na tablet. Ono sto mene zanima je koncept softvera - da li ce desktop operativni sistemi i softver generalno postati iOS-oliki ili Androidoliki. Cini mi se da su najavili da ce Win8 vec da bude isti na svim uredjajima, a i OS X nekako ide u tom pravcu.

Подели на овим сајтовима

Ima stvari gde ti treba veliki monitor, za fotografiju i slicno, ali mislim da ces uskoro i na tabletu pisati programe.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Видећемо шта ће да смисле мајстори, у сваком случају је фасцинантна технологија... :)

Је л` неко има можда Toshiba Thrive? Ако да, који су утисци?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Probao sam i Galaxy i IPhohe 4. IPhone mi je bio 100 puta bolji...

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Kamo lepe srece da se neko pojavi kao stvarna konkurencija Apple-u... Galaxy 2 je hardverska zver, ali Android je jedan poluproizvod za moj ukus.

Mozes li da mi objasnis, zasto je android poluproizvod i zasto je losiji od iphone?

Moj ortak ima iphone takodje drugi ortak ima htc?

Htc mi se cini wayyy better ?

Probao sam i Galaxy i IPhohe 4. IPhone mi je bio 100 puta bolji...

Mozete li malo da dodate zasto je bolji?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...