Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Samsung je ovom reklamom isprozivao Apple za sve pare. Pa možda je i bilo vreme. Kampanja je za telefon Galaxy S II i poručuje vam da je stigla "Sledeća velika stvar". Samsung je vrlo mudro udario tamo gde je iPhone najslabiji. Nije samo Apple duhovit i zabavan kada u reklamama proziva jadni Windows... Извор Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 То се тражи, само нека се они такмиче... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Jeste dobar zez .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Kamo lepe srece da se neko pojavi kao stvarna konkurencija Apple-u... Galaxy 2 je hardverska zver, ali Android je jedan poluproizvod za moj ukus. Ne znam kakav je ovaj novi mobilni Windows, nadam se mnogo bolji. I jos nesto, primetio sam da su korisnici mobilnih telefona ili prilicno tehnoloski nepismeni ili tehnomasturbatori, tako da sam vrlo skeptican kada je to trziste u pitanju. Apple je zasluzan sto je smartphone koncept promovisao (rekao bih prilicno uspesno) kod raznih slojeva korisnika, a ne samo kod biznis korisnika i raznih gikova i gedzetomanijaka, sto je pre ajfona uglavnom bio slucaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Имао сам прилике да користим нови мобилни Windows, ништа спектакуларно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Имао сам прилике да користим нови мобилни Windows, ништа спектакуларно. A sta je Vama spektakularno, tj. sta ocekujete od operativnog sistema za mobilne telefone i tablete? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 I jos jedno pitanje (za sve), da li mislite da ce tableti zameniti PC? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Зависи за шта. Замениће PC за оне кориснике који су рачунар користили само за сурфовање, и-мејл, читање и слично. Тржиште "електронских књига" и таблета се већ спаја. Са друге стране, за програмере и сличне ствари нема ништа без тастатуре. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ja mislim da ce tablet zameniti PC i to vrlo brzo. PC ce koristiti oni bas sto moraju. Ja sada vucem laptop sa sobom ali bih radije nosio tablet , samo jos malo da napreduje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Зависи за шта. Замениће PC за оне кориснике који су рачунар користили само за сурфовање, и-мејл, читање и слично. Тржиште "електронских књига" и таблета се већ спаја. Са друге стране, за програмере и сличне ствари нема ништа без тастатуре. Tasturu i eksterni displej mozes da nakacis na tablet. Ono sto mene zanima je koncept softvera - da li ce desktop operativni sistemi i softver generalno postati iOS-oliki ili Androidoliki. Cini mi se da su najavili da ce Win8 vec da bude isti na svim uredjajima, a i OS X nekako ide u tom pravcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Зависи за шта. Замениће PC за оне кориснике који су рачунар користили само за сурфовање, и-мејл, читање и слично. Тржиште "електронских књига" и таблета се већ спаја. Са друге стране, за програмере и сличне ствари нема ништа без тастатуре. Ima stvari gde ti treba veliki monitor, za fotografiju i slicno, ali mislim da ces uskoro i na tabletu pisati programe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Видећемо шта ће да смисле мајстори, у сваком случају је фасцинантна технологија... Је л` неко има можда Toshiba Thrive? Ако да, који су утисци? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Probao sam i Galaxy i IPhohe 4. IPhone mi je bio 100 puta bolji... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Очигледно зависи од корисника. Мени је HTC Inspire сто пута бољи од iPhone 4. Јован Чакарески је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Kamo lepe srece da se neko pojavi kao stvarna konkurencija Apple-u... Galaxy 2 je hardverska zver, ali Android je jedan poluproizvod za moj ukus. Mozes li da mi objasnis, zasto je android poluproizvod i zasto je losiji od iphone? Moj ortak ima iphone takodje drugi ortak ima htc? Htc mi se cini wayyy better ? Probao sam i Galaxy i IPhohe 4. IPhone mi je bio 100 puta bolji... Mozete li malo da dodate zasto je bolji? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука