Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Svi pricaju o live streamu itd a cene interneta sa neogranicenog za 10 eura su svi otisli na 10 eura za 1 giga. Kog Interneta? Adsl? 3g? Wireless? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Слажем се са Јурисом, већина људи фура фенси телефоне који коштају по 500 евра а користе их за позиве и смс. Међутим, могу се наћи јако добри смартфони и за неких 150-200 евра са свим тим опцијама које имају и ови скупи. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 sve to preko fona!? oo И прескочио сам пар опција... Супер је нпр. кад одеш на школску приредбу и преносиш баки и деки у Србији live video stream преко интернета. Овде ако потпишеш уговор на 2 године телефон можеш да добијеш са великим попустом или чак бесплатно. На пример, ако кошта 600, спусте ти на 100 долара. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 И прескочио сам пар опција... Супер је нпр. кад одеш на школску приредбу и преносиш баки и деки у Србији live video stream преко интернета. Овде ако потпишеш уговор на 2 године телефон можеш да добијеш са великим попустом или чак бесплатно. На пример, ако кошта 600, спусте ти на 100 долара. Slicno je i u Nemackoj. Ako napravis ugovor i vezes ga za fiksni telefon dobijes ga za 1 euro ili nesto slicno. U italiji na zalost nije ni blizu toga. Ovde joz deru zesce i za internet (mobilni) i za telefone. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Супер је нпр. кад одеш на школску приредбу и преносиш баки и деки у Србији live video stream преко интернета. Овде ако потпишеш уговор на 2 године телефон можеш да добијеш са великим попустом или чак бесплатно. На пример, ако кошта 600, спусте ти на 100 долара. Pa ok, simpatichna ponuda. Medjutim u srbiji je to besmisleno ovde je adsl internet papren a kamoli 3g ili pak wireless u skoli - to u srbiji nema tako rasprostranjen wireless na svakom cosku. Ovde je jako besmisleno imati smartphone sem da se kurcis da imas pare. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Pa ok, simpatichna ponuda. Medjutim u srbiji je to besmisleno ovde je adsl internet papren a kamoli 3g ili pak wireless u skoli - to u srbiji nema tako rasprostranjen wireless na svakom cosku.Ovde je jako besmisleno imati smartphone sem da se kurcis da imas pare. Ovo uopste nije tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Ovo uopste nije tacno. Sta nije tachno? Jel si konzumirao nekad neki od onih 3g interneta sto ih daju na one usbfleske? Nisu ni za kupus a prepapreni su. Sto se wireless tiche, mozda je beograd "pun wirelesa" al ja recimo na pravnom fakultetu nemam wireless mrezu, u retko kom kaficu ima wireless za goste etc. I to kad ima - bolje da ga nema. Cak i fejsbuk ocajno radi ugoavnom je to 1-2 megabajta koji deli svako ko se nakaci. Opet kazem mozda u beogradu sve to bolje radi, ali krusevac i nis - jock. A nisam cuo ni da ga hvale beogradjani skoro mi se jedan ortak jako zalio na onaj 3g net telenorov. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Брате, то је више за пословне људе којима треба више него бурек и јогурт. Ја сам користио и у Србији често, кад одем негде ван града где немам другу опцију. Ти све гледаш из студентског угла, постоји свет и изван факутета... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Брате, то је више за пословне људе којима треба више него бурек и јогурт. Pa sve jedno, da mi imamo pristojan internet vecina kafica bi imali wireless na koji mozes da se nakacis. Ја сам користио код нас често, кад одем негде ван града где немам другу опцију. Ти све гледаш из студентског угла, постоји свет и изван факутета... Pa preskup je i lose radi uglavnom. http://www.mts.telek...surf-start.html Za pare classica imam 6 megabita adsla i to flat (bez ogranicenja) ovo ne samo sto je skupo vec i lose radi. A protok je, uvek kada sam video i kod koga sam video, los. Isto je bilo i sa kablovskim kad je uleteo. Prejak ping, preopterecena mreza, prespor internet. Placas 1mb a u reealnosti dobijes kao modemski. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Za pare classica imam 6 megabita adsla i to flat (bez ogranicenja) ovo ne samo sto je skupo vec i lose radi. A protok je, uvek kada sam video i kod koga sam video, los. Cekaj samo da udjemo u EU, ce da krene , ima samo da klize kilobajti .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Cekaj samo da udjemo u EU, ce da krene , ima samo da klize kilobajti .... lol oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Sta nije tachno? Jel si konzumirao nekad neki od onih 3g interneta sto ih daju na one usbfleske? Nisu ni za kupus a prepapreni su. Koristio sam u Beogradu i Cacku. Imam 1GB protoka za normalne pare (zajedno sa paketom a razgovore i poruke), a to je daleko vise nego sto mi treba na mobilnom. Zanimljivo je da je paket koji sam koristio u SAD bio daleko skuplji, a uopste nije nudio toliko vise. Osim toga, Smartphone dosta koristim u kuci na wireless-u. Neke stvari su lakse i brze na smartphone-u nego na kompu. Na tabletu bi bilo jos lakse, ali trenutno nemam bas para za bacanje, a i radije bih sacekao Win8 tablete da vidim sta ce novo da donesu i kako ce konkurencija da odgovori. Nije mi hitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Брате, то је више за пословне људе којима треба више него бурек и јогурт. Ја сам користио и у Србији често, кад одем негде ван града где немам другу опцију. Ти све гледаш из студентског угла, постоји свет и изван факутета... Bilo nekad, dok je postojao samo stari Win Mobile. Danas smartfonovi tableti i mobilni internet nalaze primenu u najsirim narodnim masama, od zezanja i citanja vesti, preko snalazenja u gradu, narucivanja hrane, nalazenja bankomata, pa do ozbiljnijeg rada za nebiznis zanimanja. Uzgred, porodica moje zene je gledala vencanje pomocu iPad-a naseg prijatelja, VIP-ovog mobilnog intereneta i Skype-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 А, ма мислио сам на интернет преко мобилне мреже. Што је било добро, лаптоп у ранац па правац на Копаоник... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2011 Uzgred, porodica moje zene je gledala vencanje pomocu iPad-a naseg prijatelja, VIP-ovog mobilnog intereneta i Skype-a. Па видим нешто си се уозбиљио у последње време, ал` нећеш да се похвалиш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука