Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 pogledaj 3 knjigu Mojsijevu glavu 14 O ne, samo ne Mojsije winter winter winter winter winter winter Oglo је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Može biti , mada,možda dodatno mistifikujem,ima nešto i do samih riba ( ) ipak su to hladnokrvne životinje (kao i insekti,gmizavci itd,tj nijesu sisari) i samo redukovanu krv u organizmu Има и овога, што нису топлокрве животиње, па се тиме малте не сматрају биљкама. Са морским плодовима је тако. Лигње нису животиње него биљке...можеш их јести када је разрешење на уљу, исто као и шкољке, рачиће, шкампе итд... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 O ne, samo ne Mojsije winter winter winter winter winter winter 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 O ne, samo ne Mojsije winter winter winter winter winter winter O da Mojsije! Pitaću te za Preobraženje šta Mojsije ovo ono Mrzi me da preturam,ali baš Mojsije (i knjiga levitska) imaju nagovještaj odgovora. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Sta je smesno, Mojsije je poprilicno zeznut lik 301 winter http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 А зашто онда, Јустинијан, сме шећер, и то сме без неких већих ограничења, шећер - храна за коју имамо велику жељу и на коју смо навикли.. А друго, питају и ово, када се пости строго - зашто сме шећер, а не сме уље (и једно и друго је биљног порекла)? А имам и једно своје питање. Како извршити канон (правило) у вези поста који је прописао сам Господ наш Исус Христос: "Када постиш освежи лице своје и намажи уљем, и да нико не зна да постиш, а Отац који види тајно наградиће тебе јавно"? Добро питање. Стварно разлика између шећера и уља практички нема, оба су вјештачки произовд добијени рафинисањем одређене биљке. Кристални шећер је иначе производ новијег датума и није био присутан на древним трпезама, тако да превазилази ово објашење које сам дао. Тј шећер изостаје јер се појавио релативно у новијем добу. Нема одговора на сва питања, вјероватно зато што од тих свих силних правила и подјела није могуће ни извући неко генерално правило. Ако постоји забрана на уље, онда би ту требао да спада и шећер. Међутим, како је старо средњевјековно сладило нестало, а шећер је неизоставни дио кухиње онда се то допушта. Шећер практички дође као и хљеб, он нема посну категорију, као и со и зачини. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 O da Mojsije! Pitaću te za Preobraženje šta Mojsije ovo ono Mrzi me da preturam,ali baš Mojsije (i knjiga levitska) imaju nagovještaj odgovora. O ne, samo ne Knjiga Levitska winter winter winter Oglo је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ја сам рекао шта је пост - све остало назови како хоћеш, али то није пост... зато и настају парадокси. "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Može samo jedan podatak: u 100 gr ulja ima 900 kalorija, a u šećeru ni približno i plus to što je bogat ugljenim hidratima "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 O ne, samo ne Knjiga Levitska winter winter winter 319.gif "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ја сам рекао шта је пост - све остало назови како хоћеш, али то није пост... зато и настају парадокси. sve ostalo je snishođenje, a paradoksi nastaju od sitničarenja "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Има и овога, што нису топлокрве животиње, па се тиме малте не сматрају биљкама. Са морским плодовима је тако. Лигње нису животиње него биљке...можеш их јести када је разрешење на уљу, исто као и шкољке, рачиће, шкампе итд... Pa to je diiiivno!! bliss jeeee Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Значи, млеко не сме јер има везе са крвљу. А зашто једна врста крви може а друга не сме (какве то везе има)? Можда је ипак најбољи одговор: тако треба ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Je l smem da jedem zmije i gustere bicycle ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Значи, млеко не сме јер има везе са крвљу. А зашто једна врста крви може а друга не сме (какве то везе има)? Можда је ипак најбољи одговор: тако треба Može i tako Nego ima tu i druga stvar,recimo Gospod se simvolom predstavlja znakom ribe.A? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука