Sara" Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 ja volim žene, smirene,histerične,impulsivne,flegmatične,nepromišljene,mudre,zanesene umetničke duše,posvećene popadije,užurbane domaćice,prepodobne vernice, pakosne ogovaračice,. . . sve su mi drage, jer, u svakoj ženi se krije ogromna količina nežnosti koja može da se ispolji kad se najmanje nadamo, a nežnost je posledica snage, tako da mi žene deluju kao mnogo jači pol, koliko god bile sklone da se slome ,ponekad i pred sitnicom, jer one to sebi dopuštaju baš zato što osećaju da imaju snagu da se opet sastave i budu još jače. Снежана, Gordana ., Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 kakav gej spam, 4chsmu1 baš me briga, stavite me na ignor :1311_womens: Gordana ., Биљана and Снежана је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 deluješ mi baš smireno i tolerantno Па и јесам доста смирена и максимално толерантна! Понекад се и сама себи чудим колико ми је праг толеранције високо! Знаш да понекад просто знам да у датом моменту неко искориштава ту моју толерантност, јер зна да то јесам.......и ја му то допустим Наљутим се ја! Ооооооооооооооо итекако се наљутим......... али се за минут одљитим! И нисам злопамтило (не дао Бог winter ) и опраштам људима! Bолим људе! Волим комуникацију са људима! Волим и истомишљенике, али и оне са којима се моје мишљење не подудара............ па онда ту дође до малих искрица (наравно никад претјераних) и то је оно што нас чини живима! И то је живот са свим својим различитостима! Gordana ., Volim_Sina_Bozjeg, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ja ignorišem ljude kad shvatim da naša konvrezacija nikome neće doneti ništa dobro...to obično radim da bi sprečla da se sa nekom osobom posvadjam...jednostavno ćutim ili menjam temu...ali ima onih ljudi koji se uhvate za nešto "kao pijan plota "i hteli bi da se raspravljaju sa bilo kim,pa makar i sami sa sobom...e kad naidjem na nekog takvog izmislim razlog da nestanem u nepoznatom pravcu.... Nisam ja nikakva dobrica,samo znam svoje mane....a jedna od njih je da u svemu preterujem....i u dobrim i u lošim stvarima....nikad nemam meru....iz krajnosti u krajnost...."ignore" je u mom slučaju najkorisnija moguće opcija,čuva ljude da ih ne povredim.... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ni paklena vrata nece poremetiti musko zenske odnose... Inace mi treniramo bicepse i snazimo se da bi mogli sto neznije zagrliti zenu i podignuti ka nebu dete. Sara" and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 ja volim žene, smirene,histerične,impulsivne,flegmatične,nepromišljene,mudre,zanesene umetničke duše,posvećene popadije,užurbane ту сам негде...... u svakoj ženi se krije ogromna količina nežnosti koja može da se ispolji kad se najmanje nadamo, a nežnost je posledica snage, браво за ову констатацију.... :good2: koliko god bile sklone da se slome ,ponekad i pred sitnicom, jer one to sebi dopuštaju baš zato što osećaju da imaju snagu da se opet sastave i budu još jače. facenew22222222 Sara" је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ja ignorišem ljude kad shvatim da naša konvrezacija nikome neće doneti ništa dobro...to obično radim da bi sprečla da se sa nekom osobom posvadjam...jednostavno ćutim ili menjam temu...ali ima onih ljudi koji se uhvate za nešto "kao pijan plota "i hteli bi da se raspravljaju sa bilo kim,pa makar i sami sa sobom...e kad naidjem na nekog takvog izmislim razlog da nestanem u nepoznatom pravcu.... Nisam ja nikakva dobrica,samo znam svoje mane....a jedna od njih je da u svemu preterujem....i u dobrim i u lošim stvarima....nikad nemam meru....iz krajnosti u krajnost...."ignore" je u mom slučaju najkorisnija moguće opcija,čuva ljude da ih ne povredim.... :aplauz: као да сам ја писала...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Jeeeeee ! Otkrila sam kod koga sam na ignore listi ! Jeeeeeeeee ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Није лоша та "игнор" листа, може да донесе смирење, ако нас баш неко узнемирава, или ако админ-модови имају другачији критеријум, па допуштају нешто што се нама и не свиђа.. Значи неки ултра-гига-мега ревнитељ могао би по "дифолту" да стави у листу све оне који одударају од критеријума ревнитељског... све атеисте, муслимане, новотарце... Неки атеиста би могао опет да стави све сем својих истомишљеника у "игнор" листу... али јасно је да ће тиме да се обесмисли сваки разговор. Има опет тако самољубивих хришћана попут мене, који су све друге ставили у игнор листу и читају само своје поруке, што и није тако лоше за его. Једино је фрка јер админ-мод екипа не може да се стави у ту листу, па се виде и њихове поруке. Има опет проблема када вас неко само повремено нервира. Рецимо неки од дежурних теолога смори с времена на време, али у принципу има и доста тога доброг. Ако га ставиш на игнор, пропустићеш нешто на шта ће да те ради. Ако исто неког дежурног пљувача ставиш на игнор, пропустићеш и неку добру фору, коју овај одвали с времена на време. Ко је вама у игнор листи? Ајде не стидите се... чему уопште и та игнор листа, ако тај ко је у њој не зна да се налази тамо, па мисли још како је добар са вама. A ako stavis nekog na ignor listu , da li se onda ne vidis i njegove teme ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Није лоша та "игнор" листа, може да донесе смирење, ако нас баш неко узнемирава, или ако админ-модови имају другачији критеријум, па допуштају нешто што се нама и не свиђа.. Значи неки ултра-гига-мега ревнитељ могао би по "дифолту" да стави у листу све оне који одударају од критеријума ревнитељског... све атеисте, муслимане, новотарце... Неки атеиста би могао опет да стави све сем својих истомишљеника у "игнор" листу... али јасно је да ће тиме да се обесмисли сваки разговор. Има опет тако самољубивих хришћана попут мене, који су све друге ставили у игнор листу и читају само своје поруке, што и није тако лоше за его. Једино је фрка јер админ-мод екипа не може да се стави у ту листу, па се виде и њихове поруке. Има опет проблема када вас неко само повремено нервира. Рецимо неки од дежурних теолога смори с времена на време, али у принципу има и доста тога доброг. Ако га ставиш на игнор, пропустићеш нешто на шта ће да те ради. Ако исто неког дежурног пљувача ставиш на игнор, пропустићеш и неку добру фору, коју овај одвали с времена на време. Ко је вама у игнор листи? Ајде не стидите се... чему уопште и та игнор листа, ако тај ко је у њој не зна да се налази тамо, па мисли још како је добар са вама. Smatram to bezveznim. I nije mi niko. Možda je bolja reč - nepotrebnim. Ali, da sam negde pogodna, za zevzečenje, i to mi se čini. Ono, ostaneš bez teksta, nekim komentarima, kao i u realu, samo stanem, pa gledam i ne mogu da dođem sebi, da li tako nešto može da otkuca, zdrav, prav, normalan i odrastao čovek. Prosto, nekada ostanem zatečena. Verujem, da možda i ja tako nekoga iritiram, smaram i nerviram, ili smatra da bi i mene trebalo staviti tamo, ono, da pišem svašta nešto uvrnuto, ali i to je ok, jer svako iam pravo mišljenja, dokle god se poštuju granice , stav, integritet. Ali, nekada zaista, ali zaista ostanem bez teksta. Mene je život tome, vrlo realistično podučio. Samo se onda sklanjam. I u realu. I na netu. I to uđe u krv, jer u realu, ti nemaš ignor listu, znači da moraš da se naučiš nositi s onim šta ti mili po ganglijama a u isto vreme zadržati kontrolu. Isto je i na netu. Kakve liste, kakvi bakrači. Sklanjanje je moj način "rada" i to je to. lab_man and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука